CYBER MONDAY 2021: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Ben je Black Friday helemaal misgelopen of had je de afgelopen dagen geen tijd om te shoppen? Niet getreurd! Je kunt vandaag namelijk nog steeds heel veel producten shoppen met korting bij je favoriete webshops. De maandag na Black Friday staat namelijk bekend om Cyber Monday; een extra koopjesdag om voordelig nog even de laatste inkopen voor Sinterklaas of Kerst te doen. Tegenwoordig doen heel veel webshops mee aan Cyber Monday. Zij trekken hun Black Friday korting door tot maandag of hebben nog een extra toffe deal bewaard voor deze speciale dag. Net als met Black Friday hebben we de beste kortingscodes, deals en aanbiedingen weer voor je uitgezocht in deze blog.


Cyber Monday 2021

Net als met Black Friday wordt Cyber Monday dit jaar nog grootser dan vorig jaar. Webshops hebben nog betere aanbiedingen en weten nog beter in te spelen op klanten. Cyber Monday is ooit ontstaan als een reactie op Black Friday. De shopdag na Thanksgiving was vooral voor fysieke winkels en met de komst van online shopping wilden ook de webshops een eigen shopdag. Cyber Monday is toen in het leven geroepen voor webshops, zodat zij net als de fysieke winkels op Black Friday konden stunten met acties en korting. Tegenwoordig wordt Black Friday in Nederland bijna altijd doorgetrokken tot Cyber Monday. Slechts enkele shops bieden alleen korting op de dag zelf. Meestal hebben zij dan nog een speciale Cyber Monday actie in petto of verlengen zij last minute toch hun kortingsacties. Mocht je Black Friday dit jaar nou helemaal zijn misgelopen, dan kun je tijdens Cyber Monday zeker een inhaalslag maken met shoppen.

#Cyber Monday


Korting op elektronica

Elektronica wordt vaak gezien als een van de beste producten om aan te schaffen tijdens Cyber Monday. Meestal zijn dit relatief dure producten en kan het tot honderden, zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je deze koopt tijdens Cyber Monday. Het beste is dus om een nieuwe laptop, soundbar, TV of desktop nu te bestellen. Ideaal voor als je (weer) een thuiskantoor wil inrichten, net gaat verhuizen of jezelf gewoon eens wil verwennen met een nieuwe gadget. Bij de webshops hieronder moet je zijn om elektronica met Cyber Monday korting te scoren:


Cyber Monday kortingscodes

Hier vind je een overzicht van de beste webshops waarbij je met een Cyber Monday kortingscode kunt profiteren van extra voordeel op je bestelling:


Cyber Monday korting

Bij sommige webshops heb je helemaal geen kortingscode nodig om te profiteren van de Cyber Monday korting. Dat is wel zo gemakkelijk. Profiteer van korting op het gehele assortiment bij je favoriete webshops of shop geselecteerde producten nu extra voordelig. Let er wel op of je moet voldoen aan een minimaal bestelbedrag om van de korting te profiteren. Dit staat meestal vermeld in de kleine lettertjes of bij de actievoorwaarden. Bij deze webshops ontvang je vandaag de beste Cyber Monday korting:


Cyber Week

Naast een Black Week zijn er ook veel webshops die een Cyber Week houden. In plaats van alleen korting op Cyber Monday zelf hebben zij de hele week korting op het assortiment of delen ze elke dag een nieuwe deal met hun klanten. Mocht je de Black Friday korting gemist hebben, wees dan zeker niet getreurd. Je kunt zeker nog de hele week met korting shoppen bij diverse webshops. Hou de actiepagina van je favoriete webshops goed in de gaten voor de meest actuele korting en kortingscodes of neem regelmatig een kijkje op onze homepagina voor de laatste Cyber Week deals.

Cyber Monday sale


Zit jouw favoriete webshop er niet tussen? Kijk dan eens op onze speciale Cyber Monday-pagina. Daar vind je nog veel meer deals en kortingscodes bij verschillende webshops!