BLACK FRIDAY 2023: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Vandaag is dé dag waar we allemaal naar uit hebben gekeken. We hebben het natuurlijk over Black Friday! Ook dit jaar kun je bij enorm veel populaire webshops met fikse korting shoppen. Uiteraard hebben wij van Acties.nl de beste aanbiedingen en kortingscodes voor jou op een rijtje gezet, zodat je snel je slag kunt slaan bij je favoriete webwinkels. Pak je verlanglijstje erbij en start met het vullen van je winkelwagentje!


Black Friday in Nederland

Het shoppingevent valt ieder jaar op de laatste vrijdag van de novembermaand. Maar waarom precies? Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse shoppingdag, die jaarlijks op de dag na Thanksgiving valt. Dit is voor hen het startschot om kerstcadeaus met hoge korting in te slaan. Het voordeel kan zo hoog oplopen, dat mensen massaal op de winkels afstormen en er bizar drukke rijen ontstaan. Ook in Nederland is Black Friday enorm populair geworden, maar hier hoef jij je geen zorgen te maken om lange wachtrijen. Je kunt bij al je favoriete webshops namelijk online profiteren van de beste deals en je bestellingen vanuit je luie stoel plaatsen.

Prijskaartje met korting


Fashion acties en kortingscodes

Ben je alvast op zoek naar een outfit voor de feestdagen of wil je jouw kledingkast voorzien van de laatste herfst- en wintertrends? Dan is het de hoogste tijd voor een online shoppingsessie, want de prijzen zijn flink gedaald! Bij ASOS kun je momenteel met tot 80% korting shoppen en bij H&M loopt het voordeel op tot 50%. Voor de shoppers onder ons die op zoek zijn naar een nieuwe sportoutfit raden wij de Black Friday acties van Gymshark aan. Je pakt in de webshop nu tot 70% korting en met onze unieke kortingscode profiteer je van €10,- extra korting. Verder zijn er nog duizenden webwinkels waar je met fikse korting kunt shoppen. Om je keuze iets makkelijker te maken, hebben we de acties en kortingscodes van de meest populaire shops voor je opgezocht.


Elektronica acties en kortingscodes

Black Friday is bij uitstek dé dag om een nieuwe laptop, keukenapparatuur of andere elektronische apparaten te scoren. Je voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro's! Ben je benieuwd naar de webshops waar je momenteel het meeste kunt besparen? Je vindt ze hieronder:


Beauty acties en kortingscodes

Ben je op zoek naar een lekker geurtje of wil je jouw veelgebruikte skincareproducten inslaan? Check dan snel de beste beautydeals:

Hoge kortingen


Korting op cadeaus

De feestdagen komen er binnenkort weer aan. Heb jij al de nodige cadeautjes gescoord voor Sinterklaas en Kerstmis? Zo niet, dan is vandaag dé dag om je slag te slaan. De koopjesdag komt als geroepen, aangezien deze periode voor veel mensen al duur genoeg is. Bij onder andere veel speelgoedwinkels en cadeaushops kun je tijdens Black Friday flink besparen. Dit zijn de meest interessante acties:


Black Friday weekend

Cyber Monday, wat op maandag 27 november valt, is net als Black Friday een groot kortingsfestijn. Tegenwoordig kiezen veel webshops ervoor om de Black Friday acties tot en met maandag door te laten lopen, zodat je genoeg tijd hebt om alle aanbiedingen te bekijken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je vandaag geen tijd hebt voor een koopjesjacht. Sterker nog: het kan zo zijn dat de kortingspercentages in de aanloop naar Cyber Monday nog verder verhoogd worden. Blijf daarom de speciale "BLACK FRIDAY 2023" categorie goed in de gaten houden, want deze pagina wordt gedurende het hele weekend geüpdatet. Happy shopping!