Over ons

Over Acties.nl

Acties.nl, opgericht in 2015, is de grootste kortingssite van Nederland. Onze website wordt maandelijks door meer dan een miljoen Nederlanders gebruikt om te besparen op hun online én offline uitgaven. Elke dag publiceren wij de nieuwste kortingen van meer dan 1.000 webshops op onze website. Het gaat hierbij om onder meer kortingscodes, aanbiedingen, sales, deals en kortingsbonnen. Deze kortingen verdelen we onder in tientallen categorieën, waaronder damesmode, elektronica en vakanties.

Geld besparen

Met de acties die je op Acties.nl kunt vinden is besparen een fluitje van een cent. Je vindt bij ons de beste acties van vrijwel alle Nederlandse winkels. Onze redactie doet er alles aan om te zorgen dat nieuwe promoties zo snel mogelijk online staan, waardoor alle overzichten altijd actueel zijn. Als je wat wilt gaan kopen bij een specifieke winkel kun je via Acties.nl snel de beschikbare kortingsacties van die winkel bekijken. Maar je kunt er ook voor kiezen om je te oriënteren door te bladeren door de verschillende categorieën op onze website, en direct toe te slaan als je een interessante deal voorbij ziet komen.

Op Acties.nl vind je overigens nog veel meer dan alleen de beste acties. Zo tonen wij je bij elke winkel tips om te besparen en handige weetjes. Daarnaast kun je de bespaartips raadplegen voor informatie over het besparen van geld op de meest uiteenlopende zaken, zoals op vakanties, kleding en boodschappen.

Exclusieve acties

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij bij ons altijd gemakkelijk de acties kunt vinden die jou het meeste voordeel opleveren. Dit doen wij door elke dag het internet af te zoeken op zoek naar nieuwe kortingen, maar ook door intensief contact te onderhouden met adverteerders. Door onze goede band met adverteerders kunnen wij je kortingen aanbieden die elders niet te vinden zijn. Deze acties worden ook wel "exclusieve acties" genoemd en worden met een ster aangeduid op de website.

Nieuwsbrief

Elke week sturen wij een nieuwsbrief uit met de beste acties die er op dat moment beschikbaar zijn. Je kunt je geheel gratis op deze nieuwsbrief abonneren, en je kunt er ook op ieder gewenst moment weer voor uitschrijven. Dat laatste kunnen wij ons overigens niet voorstellen! De nieuwsbrief wordt wekelijks naar duizenden mensen verstuurd en staat bomvol acties die anders waarschijnlijk aan je voorbij waren gegaan. Even abonneren dus!

Sociale media

Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe kortingscodes, aanbiedingen, sales en deals raden wij je aan om ons op de verschillende sociale media te volgen. Op onze Facebook en Twitter pagina plaatsen wij dagelijks de beste en meest aantrekkelijke kortingen.

Contacteer ons

Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. We willen je wel vragen om eerst de veel gestelde vragen pagina (FAQ) te bekijken, voordat je ons een e-mail stuurt. Het komt namelijk vaak voor dat een vraag die ons gesteld wordt al eens beantwoord is.