Veel gestelde vragen

Omdat onze redactie vaak dezelfde vragen wordt gesteld, leek het ons handig om een overzicht te maken met veel gestelde vragen. Hieronder vind je de vragen die al vaak aan ons zijn gesteld, met daarbij uitgebreide antwoorden.

Wat maakt Acties.nl uniek?

  • Categorieën: alle kortingscodes zijn ingedeeld in categorieën, zoals reizen, huis en tuin en elektronica, zo kun je snel vinden waar je naar zoekt.
  • Soorten acties: wij beperken ons niet tot alleen het aanbieden van kortingscodes. Op Acties.nl vind je bijvoorbeeld ook deals, sales, acties voor gratis verzending en aanbiedingen.
  • Dagelijkse updates: elke dag worden er nieuwe kortingscodes toegevoegd en worden oude codes verwijderd (zie ook de codes die bijna aflopen). Zo kunnen we garanderen dat je op Acties.nl altijd het beste en meest uitgebreide aanbod van (geldige) kortingen vindt.
  • Waardevolle content: naast het bijhouden van acties houdt onze redactie zich ook bezig met het schrijven van artikelen over besparen. Zo vind je bij iedere winkel handige tips over hoe je kunt besparen en kun je op de Acties.nl blog tientallen handige artikelen vinden om je uitgaven te verminderen.

Op de "Over ons" pagina lees je meer over Acties.nl, en hier maak je kennis met onze redactie.

Wat is een actie?

Een actie kan van alles zijn, van een kortingscode voor €5,- korting op jouw bestelling of 10% korting op het gehele assortiment, tot gratis verzending van je aankoop of een gratis product. Naast kortingscodes publiceren wij ook acties die verwijzen naar relevante aanbiedingen en sale pagina's.

Hoe vind ik een actie?

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar een interessante actie. Je kunt de winkel waar je graag wilt bestellen opzoeken op onze website en het actuele overzicht van aanbiedingen en kortingscodes bekijken. Maar je kunt ook bladeren door de verschillende categorieën en zo ontdekken welke winkel de hoogste korting biedt op iets wat jij wilt kopen.

Waar vind ik een kortingscode?

Surf naar de pagina van de winkel waar je wat wilt kopen om de actuele kortingscodes te bekijken. Je kunt een kortingscode zichtbaar maken door te klikken op de "Pak kortingscode" knop. Als je de knop aanklikt verschijnt de code in een pop-up en kun je deze direct kopiëren met de "Kopieer code" button. De gekopieerde code kun je vervolgens verzilveren tijdens het afrekenen.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Je kunt een kortingscode gebruiken gedurende het bestelproces bij een webwinkel. In vrijwel alle gevallen is het zo dat je de code in dient te vullen in een speciaal invoerveld. De code die je op Acties.nl hebt gevonden kun je hier invullen, dat kan door de code over te typen of door gebruik te maken van het klembord op je computer (kopiëren + plakken). Als je een code hebt ingevoerd dien je deze vaak nog te bevestigen om je korting definitief binnen te halen. Zo gemakkelijk is het!

Zijn kortingscodes met elkaar te combineren?

Elke webwinkel heeft andere voorwaarden. De meeste winkels staan maar één kortingscode toe per bestelling. Maar aangezien het per winkel verschilt is het wel slim om het even uit te zoeken, er zijn namelijk ook winkels waar je meerdere kortingscodes kunt gebruiken per bestelling.

Heeft Acties.nl exclusieve of unieke acties online staan?

Wij hebben regelmatig contact met adverteerders om je de beste exclusieve kortingscodes te kunnen bieden. Deze exclusieve acties vind je enkel en alleen op Acties.nl en mogen ook niet door derden worden geplaatst.

Een actie werkt niet, wat nu?

Hoewel onze redactie er alles aan doet om alleen de beste, werkende acties te publiceren, maken ook zij wel eens een foutje. Wanneer je een aanbieding of kortingscode tegenkomt die niet meer geldig is of werkt, willen we je vragen om contact met ons op te nemen. Wanneer blijkt dat een actie inderdaad niet meer werkt zullen wij deze direct van de website verwijderen en je een relevante, geldige kortingscode tippen.

Hoe verdient Acties.nl geld?

Met verreweg het grootste gedeelte van de winkels op onze website werken we samen op basis van het performance based marketing model. Dit houdt in dat we een klein bedrag ontvangen wanneer jij van een kortingscode van deze winkels gebruikmaakt. Om jou een zo goed mogelijke ervaring te bieden hebben we enkele grote merken gratis opgenomen op onze website, en houden we ook hiervan een actueel overzicht van kortingen bij.

Kan ik Acties.nl gratis gebruiken?

Ja! Alles op Acties.nl is gratis en voor iedereen toegankelijk, en dat blijft zo! Het is ook niet nodig om een account aan te maken of je e-mailadres op te geven, je hebt altijd kosteloos toegang tot alles op de website.

Heeft Acties.nl een app voor op mijn telefoon en tablet?

Er is geen app beschikbaar om te downloaden, maar dat is ook niet nodig! Wanneer je Acties.nl bezoekt op je smartphone of tablet krijg je een aangepaste versie te zien. Deze versie is volledig geoptimaliseerd voor apparaten met een kleiner scherm en heeft dezelfde functionaliteiten als de reguliere desktop versie.

Kan ik contact opnemen met Acties.nl met vragen over mijn aankopen?

Nee. Wij verkopen zelf geen producten of diensten. Alle kortingen die je op Acties.nl vindt zijn van de winkels waar wij mee samenwerken. Als je een probleem hebt met een product of dienst die je hebt aangeschaft raden we je aan om met de betreffende winkel contact op te nemen.

Hoe kan ik mijn webwinkel op laten nemen op Acties.nl?

Wij zijn altijd actief op zoek naar nieuwe webwinkels om toe te voegen aan de website. Ben jij in het beheer van een webwinkel, of verantwoordelijk voor de marketing van een online shop, neem dan contact met ons op. Wij hanteren een strenge selectieprocedure voor het opnemen van webwinkels, we kunnen je dan ook niet garanderen dat de door jou aangemelde winkel wordt opgenomen op Acties.nl. Wij werken met al onze partners samen via affiliate netwerken. Ben je nog niet bij zo'n network aangesloten? Dan adviseren wij Awin Access. Een laagdrempelige oplossing voor bedrijven, speciaal ontworpen voor beginners.

Heeft Acties.nl een nieuwsbrief?

Ja. Iedere week sturen we een nieuwsbrief uit met de beste kortingscodes van die week. Je kunt je voor deze (gratis) nieuwsbrief inschrijven via deze pagina.

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Onderaan elke e-mail die door ons wordt verstuurd staat een link om je af te melden. Door hier op te klikken word je per direct uit ons bestand verwijderd, waardoor je geen nieuwe e-mails meer zult ontvangen.

Ik heb niet kunnen vinden waar ik naar op zoek ben op Acties.nl, wat nu?

Het betreurt ons dat we je niet hebben kunnen bieden waar je naar zocht. We willen onze website blijven verbeteren en horen het dan ook graag wanneer je suggesties hebt om Acties.nl nog beter te maken. Met behulp van het contactformulier kun je je opmerkingen direct naar ons opsturen. Alvast bedankt voor je feedback!

Mijn vraag is op deze pagina niet beantwoord, wat nu?

Fijn dat je de moeite hebt genomen om te kijken of het antwoord op je vraag op deze pagina staat. We vinden het jammer dat dat niet het geval is. Uiteraard kun je contact met ons opnemen om alsnog antwoord te krijgen op je vraag. Onze redactie zal je vraag doorgaans binnen 48 uur beantwoorden.