Privacy & Cookies

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website. Om je te kunnen informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, is deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.


1. Over ons

Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.

Je bevindt je op Acties.nl, een onderdeel van Franke Media B.V.

Hoofdkantoor
Schijfstraat 26 B
5061 KB Oisterwijk
KvK: 69087601

E-mailadres: info@frankemedia.nl


2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we:

  • Naam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Logfiles

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.


3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens. We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om jou informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat jij je hebt uitgeschreven.

Vragen en overig contact

Wanneer jij ons een vraag stuurt of informatie bij ons opvraagt zullen wij je naam en e-mailadres verwerken, zodat wij je van een reactie kunnen voorzien. Hierbij hebben wij een gerechtvaardigd belang. Omdat wij graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie wij contact gehad hebben, bewaren wij deze contactgegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

Reactie

We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers. Wanneer je besluit een reactie te schrijven, kun je zelf kiezen of jij je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt in je bericht. Wanneer wij een reactie publiceren, laten wij deze in principe oneindig staan, tenzij de pagina verdwijnt of wanneer jij een verwijderingsverzoek bij ons indient. We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken, met het doel jouw reactie op onze website te kunnen tonen.

IP-adres

We verwerken bij een bezoek aan onze website je IP-adres, onder meer om de populariteit van bepaalde acties te kunnen meten, maar wees gerust, deze verwijderen we al na 30 dagen.

Logfiles

We hebben een gerechtvaardigd belang informatie te verwerken over je bezochte pagina’s, browser, IP-adres, besturingssysteem, ofwel het logfile van de webserver. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Zo gebruiken we gegevens over het gebruik van onze website om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Ook gebruiken wij deze logfiles om de veiligheid van onze website te verbeteren.


4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Nieuwsbriefdienst
  • Hosting van onze website
  • CDN-systeem
  • Analytische cookies
  • Advertentie- en marketingdiensten
  • Extern commentaar systeem, waarmee jij een reactie kan plaatsen op onze website

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

Links
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@frankemedia.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Affiliate netwerk

Wij verwijzen op onze website door naar webwinkels, met wie wij een samenwerking zijn aangegaan via een affiliate netwerk. Hiervoor plaatsen zij een tracking cookie op de tussenpagina. Deze cookie wordt dus niet geplaatst op onze website. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende webwinkel.

Google AdSense

Via deze website worden cookies van Google Adsense geplaatst. Deze cookie zorgt ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Google vind je hier: [https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=nl].

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies geplaatst. Deze analytische cookies cookies worden maximaal 50 maanden bewaard.

Disqus

Als je een reactie op onze website achterlaat, dan kun je dit doen via Disqus. Disqus plaatst cookies, deze worden pas ingeladen nadat jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Deze cookies worden maximaal 12 maanden bewaard. Het privacybeleid van Disqus vind je hier: [https://help.disqus.com/terms-and-policies/disqus-privacy-policy].

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.


8.Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.


Laatste update: 14 juni 2018 om 16:00