CYBER MONDAY 2023: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Koopjesjagers opgelet, het is vandaag Cyber Monday! Voor iedereen die tijdens het Black Friday weekend heeft misgegrepen of geen tijd heeft gehad om een bestelling te plaatsen, is dit de laatste kans om met fikse korting te shoppen. Ook dit jaar kun je bij waanzinnig veel webshops profiteren van aantrekkelijke Cyber Monday acties en shop je met extra korting dankzij speciale kortingscodes. Ben je benieuwd naar de beste aanbiedingen? We hebben deze voor jou op een rijtje gezet, zodat je vandaag binnen no time je winkelmandje kunt vullen met hoge korting.


Wat is Cyber Monday? 

Cyber Monday vindt altijd plaats op de maandag na Black Friday. Daarnaast kun je de Cyber Monday aanbiedingen enkel online scoren. Veel webshops pakken op deze shoppingdag nog groter uit en stunten met extra korting op de laatste artikelen. Dit is dan ook een enorm populaire dag voor het inslaan van kerstcadeaus. Je kunt natuurlijk ook jezelf eens flink verwennen met een nieuwe outfit, verzorgingsproducten of elektronica.

Cyber Monday shoppen


Korting op geschenken

Het duurt niet lang meer tot de feestdagen van start gaan. De decembermaand is voor veel mensen een enorm dure maand. Korting op geschenken is dan ook meer dan welkom. Benut deze kortingsdag om extra veel voordeel te pakken op de nodige kerst- en sinterklaasinkopen.


Korting op wintermode

De winter is in aantocht en het is de hoogste tijd om je kledingkast te vullen met winterse musthaves. Vandaag is dé dag om heel veel voordeel te scoren bij je favoriete kledingwinkels. Tevens is dit een mooi moment om een stralende outfit voor de feestdagen te shoppen met hoge korting. Hieronder vind je de beste Cyber Monday aanbiedingen van de meest populaire webshops. 

Online shoppen


Korting op elektronica

Slimme shoppers weten dat de korting nóg hoger oploopt tijdens Cyber Monday. Bij veel elektronicawinkels krijg je vandaag 5%, 10% of zelfs 20% extra korting bovenop de outletprijzen. Dankzij deze waanzinnige deals bespaar je al snel honderden euro's op je bestelling. Haal vandaag dus alles wat op je verlanglijstje staat met hoge korting in huis. 


Cyber Week acties

Black Friday en Cyber Monday worden ieder jaar grootser gevierd. Dit doen de webshops niet enkel door hogere kortingen uit te delen, ook plakken ze maar al te graag wat extra dagen aan het shoppingweekend vast. We zien de term "Cyber Week" tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen, wat betekent dat je een hele week lang kunt genieten van de beste deals. We hebben uitgezocht bij welke webwinkels je deze hele week nog kunt profiteren van bizarre prijsdalingen. 


Heb je vandaag geen tijd om je bestelling te plaatsen? Maak je geen zorgen! Naar verwachting zullen meer webshops hun Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen verlengen of de prijzen zelfs nog meer laten zakken. Hou onze actiepagina's dus goed in de gaten, zodat je ook na vandaag nog met fikse korting kunt shoppen.