CYBER MONDAY 2022: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Heb jij je slag niet kunnen slaan tijdens Black Friday? Maak je geen zorgen, want je kunt vandaag ook nog profiteren van hoge kortingen bij de meest populaire webshops. Deze maandag staat namelijk bekend als Cyber Monday, de eerste maandag na Black Friday. Voor veel mensen is dit de start om cadeaus in huis te halen voor de feestdagen. In tegenstelling tot Black Friday kun je tijdens Cyber Monday enkel profiteren van korting via de webshops. Zo hoef jij als koopjesjager de deur niet uit en kun je vanuit je luie stoel de beste deals scoren.


Speciale Cyber Monday korting

Hier vind je een overzicht van populaire webshops met de beste kortingsacties en codes voor Cyber Monday:

online shoppen


Elektronica aanbiedingen

Ben je toe aan een nieuwe televisie, smartphone of laptop? Dan is Cyber Monday hét perfecte moment om je bestelling te plaatsen. Vandaag lopen de kortingen op elektronica enorm hoog op en kun je wel honderden tot zelfs duizenden euro's besparen op je aankoop. Veel bekende elektronicamerken doen ook dit jaar weer mee aan deze fantastische kortingsdag en delen extra korting uit ten opzichte van Black Friday. Wij hebben uitgezocht bij welke winkels je de hoogste kortingen kunt scoren.


Extra korting op mode

Natuurlijk kun je tijdens Cyber Monday ook profiteren van waanzinnige korting op mode. Zo scoor je heel voordelig een leuk jurkje voor de feestdagen of vul je goedkoop jouw garderobe aan met onmisbare items voor de winter.


Besparen op geuren en beautyproducten

Of je nu een lekker geurtje voor jezelf zoekt of iemand wil verrassen tijdens Sinterklaas of Kerstmis: dit is hét moment om nog te profiteren van de enorm hoge kortingen. Bij Parfumdreams scoor je nu maar liefst 25% korting op alles. Ook zijn de beautyproducten flink in de aanbieding bij Douglas en ICI PARIS XL. Shop bijvoorbeeld de cosmetica die jij dagelijks gebruikt, zodat je een voorraadje in huis hebt. Neem ook eens een kijkje bij LookFantastic, waar je vandaag tot 50% korting pakt. Met onze unieke kortingscode krijg je zelfs 2% extra korting. Tijd om in te slaan dus!

uitpakken bestelling


Goedkoop je woning verduurzamen

Tegenwoordig is het besparen op het energieverbruik hoognodig. De prijzen zijn flink gestegen en het is dan ook tijd om over te stappen op duurzame apparaten, lampen en slimme radiatorknoppen. Ook is het belangrijk om je woning goed te isoleren en de tocht tegen te gaan, zodat je de verwarming minimaal aan hoeft te zetten tijdens de koude winterdagen. Op Cyber Monday kun je een hoop besparen op deze musthaves, waardoor je dubbel bespaart.


Cyber Week

De week vóór Black Friday kennen we als Black Week, maar ken jij ook Cyber Week? Een heleboel webshops verlengen de aanbiedingen met een week en zo kun jij meerdere dagen met korting shoppen in plaats van slechts één dag. Vaak loopt deze week van maandag tot en met vrijdag en soms zelfs nog tot zondag. Via Acties.nl blijf je op de hoogte van alle komende Cyber Week aanbiedingen en kortingscodes. Hou onze actiepagina's dus goed in de gaten!