Voorjaarsvakantie: beleef een onvergetelijke vakantie met deze voordelige uitjes

Voor een deel van het land is de voorjaarsvakantie al van start gegaan. Het noorden en midden van Nederland moet er nog een weekje tegenaan, maar daarna kunnen zij ook genieten van de welverdiende vakantie. Zit een wintersportvakantie of een reis naar een zonnige bestemming er dit jaar niet voor je in? Maak je dan geen zorgen. Er valt namelijk genoeg te beleven tijdens de voorjaarsvakantie. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar de dierentuin of een pretpark. We hebben voor je uitgezocht wat de leukste daguitjes zijn en hoe je kunt besparen op toegangstickets.


Goedkope dierentuintickets

Een dagje naar de dierentuin is een ideaal uitje tijdens de voorjaarsvakantie. Veel dierentuinen beschikken over overdekte verblijven, waardoor je ook op een regenachtige dag alle diertjes kunt bewonderen. Tevens is een dierentuinbezoekje perfect voor gezinnen, aangezien er veel speeltuinen te vinden zijn in de parken. Ga bijvoorbeeld naar Blijdorp of Artis en kijk je ogen uit. Ben je op zoek naar iets unieks? Bezoek dan de Light Safari van Beekse Bergen. Aan het eind van de dag kun je genieten van lichtgevende planten, dieren en andere lichtsculpturen. Deze wandeltocht staat garant voor een leerzame en adembenemende avond. Voor de allerkleinsten is een dagje naar Avonturenpark Molenwaard een aanrader. Hier valt van alles te beleven, zoals workshops en een ritje op een pony. Via Tripper kun je momenteel €4,50 korting scoren op entreetickets. Mocht je meer geïnteresseerd zijn in het onderwaterleven, scoor dan hier je tickets voor deltapark Neeltje Jans met 20% korting. Verder zijn er in Nederland nog veel meer dierentuinen te vinden, zowel grote als kleine. Er zit dus altijd wel een mooi park bij jou in de buurt! Bekijk onze "Dagje uit" categorie voor alle acties.

Kinderen in dierentuin


Bezoek een pretpark

Momenteel kun je bij waanzinnig veel pretparken profiteren van fikse korting. Bij Walibi kun je tot wel 30% korting pakken op entreetickets en door je tickets voor Slagharen via de webshop te kopen, krijg je tot wel 60% korting! Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om populaire pretparken in België en Duitsland te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Plopsa, Movie Park Germany en Bobbejaanland. Of kies voor het betoverende Disneyland Parijs! Tijdens de voorjaarsvakantie kun je genieten van de gloednieuwe droneshow "Disney Symphony of Colours". En het mooie is: met Eurostar sta je binnen no time in het park vol magie. Een treinticket scoor je momenteel al voor maar €35,-.


Voordelige verwenmomentjes

Vakanties kun je perfect gebruiken om helemaal tot rust te komen. En hoe kan dit beter dan met een bezoekje aan de sauna? Niet alleen is dit goed voor de geest, ook is een saunabezoek erg goed voor je weerstand en je huid. Ook is een uurtje floaten erg goed voor je lichaam en mentale gesteldheid. Tijdens een sessie floaten drijf je in zout water, wat ervoor zorgt dat je eventjes tijd- en gewichtloos bent. Er wordt dan ook gesteld dat een uurtje floaten gelijk staat aan vier uur nachtrust. Verder is een massage een hele goede optie voor mensen met lichamelijke klachten of voor wie volledig wil ontspannen. Klinkt een van deze wellnessbehandelingen je als muziek in de oren? Check dan meteen de volgende kortingscodes en aanbiedingen, zodat je kunt besparen op diverse arrangementen.

Sauna bezoek


Populaire musea met korting

Een museumbezoekje blijft altijd leuk. De meeste musea tonen regelmatig nieuwe exposities en kunstwerken, waardoor je nooit uitgekeken raakt. Ga bijvoorbeeld met tot 25% korting naar Moco Museum in Amsterdam en ontdek de hedendaagse kunst. Bij Madame Tussauds kun je oog in oog staan met kopieën van jouw favoriete celebrities. Maak een selfie met Beyoncé of waag je aan een staredown met Rico Verhoeven. Vergeet niet om je tickets met wel 30% korting te bestellen via deze deal. Verder zijn er ook een hoop educatieve musea te vinden, waaronder Spoorwegmuseum, NEMO en Openluchtmuseum. Hier valt genoeg te beleven en te ondernemen, wat het uitje perfect maakt voor kinderen.


Overige aanbiedingen

Ga jij tijdens de voorjaarsvakantie liever een hapje eten of een leuke film bekijken? Ook dan kun je besparen! Hieronder staan de beste kortingscodes en acties voor alle overige uitjes.