Openluchtmuseum kortingscodes

Activeer een Openluchtmuseum kortingscode voor korting op een bezoek in juni 2024

  • gemiddelde besparing: €4,95
  • www.openluchtmuseum.nl
50% korting
Geverifieerd

Profiteer van tot 50% korting op museumtickets

Kortingscode
122 gebruikt
Via Ticketveiling
Bekijk code
€2 korting

Pak tot €2,50 korting op tickets voor kinderen bij Openluchtmuseum

Info

Geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Breng een GRATIS bezoek aan het Openluchtmuseum

41 gebruikt
Info

Geldig voor kinderen tot en met drie jaar, Museumkaarthouders of bezitters van een VriendenLoterij VIP-kaart.

Pak deze korting
10% korting

Koop Openluchtmuseum kaartjes met tot 10% korting

Pak deze korting
€2 korting

Krijg €2,- Openluchtmuseum korting op tickets

Pak deze korting
€3 korting

Krijg €3,- korting op een parkeerticket bij het Openluchtmuseum

Info

Als Vriend van het Openluchtmuseum.

Pak deze korting
10% korting

Pak elke Openluchtmuseum kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€2 korting

Ontvang tot €2,50 korting op kindertickets via de Openluchtmuseum website

Info

Geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Pak deze korting
€40 actie

Maar €40,- voor een combikaart van Burgers' Zoo bij Openluchtmuseum

Pak deze korting
% actie
Geverifieerd

Openluchtmuseum kortingscode: win een vergoeding van je bezoek aan het Openluchtmuseum!

Kortingscode
Info
  1. Actie geldig voor boekingen gemaakt vóór 1 juni 2017.
  2. De winnaar wordt 2 juni 2017 bekendgemaakt.
Bekijk code
€2 korting
Geverifieerd

Openluchtmuseum bonus: koop tickets met tot €2,- korting

Pak deze korting
€10 actie
Geverifieerd

Scoor parkeertickets al voor minder dan €10,- bij Openluchtmuseum

Pak deze korting

Recent verlopen Openluchtmuseum kortingscodes, soms werken ze nog!

10% korting
Geverifieerd

Pak tot 10% Openluchtmuseum korting op kaartjes

Pak deze korting
€40 actie
Geverifieerd

Scoor een combikaart van Burgers' Zoo al voor slechts €40,- bij Openluchtmuseum

Pak deze korting
€2 korting
Geverifieerd

Ontvang tot €2,50 korting op kindertickets via deze Openluchtmuseum pagina

Info

Geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Krijg tot 10% Openluchtmuseum korting op kaartjes

Pak deze korting
€2 korting
Geverifieerd

Pak tot €2,- korting op tickets voor Openluchtmuseum

Pak deze korting

Ervaar het Openluchtmuseum helemaal gratis met de beste kortingscode

Het Openluchtmuseum is leuk en leerzaam voor jong en oud. Het museum wordt echter nóg leuker als je weet dat je op de entree hebt bespaard. Een kortingscode komt daarvoor goed van pas. Hoewel zo'n code helaas sporadisch voorkomt, heeft het museum tijdens een winactie weleens een code actief gesteld waarmee je je entreekaartje ter waarde van €20,- vergoed kon krijgen. Blijf deze pagina goed in de gaten houden voor het geval dat het museum in de toekomst opnieuw met een interessante kortingscode komt.

Vier tips waarmee je nog meer bespaart bij het Openluchtmuseum

Bespaar tot 15% dankzij een combiticket

Hou je van een beetje afwisseling? Dan is het wellicht leuk om ook een bezoekje te brengen aan dierenpark Burgers' Zoo, dat vlak naast het museum ligt. Zowel op Openluchtmuseum.nl als bij de dierentuin zijn zelfs combitickets verkrijgbaar wat een dubbel bezoek extra gemakkelijk maakt. Door voor het combiticket te kiezen, bespaar je maar liefst 15% op je dagje weg. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Ontvang tot 15% kinderkorting

Hoe ouder de kinderen zijn, hoe meer ze opsteken van een bezoek aan het museum. Toch is er een hoop te doen voor en met kinderen van alle leeftijden. Tijdens verschillende activiteiten mogen jongens en meisjes op hun eigen manier meehelpen met bijvoorbeeld een ambacht. Een leuke bijkomstigheid is dat je voor je kinderen niet de hoofdprijs betaalt als het gaat om een toegangskaartje. Kinderen tot en met twaalf jaar krijgen namelijk tot 15% korting op een entreebewijs.

Mis geen kortingscode en lees de nieuwsbrief

Een kortingscode levert je flink wat voordeel op als je het Openluchtmuseum wil bezoeken. Het kan echter veel tijd kosten om zo’n voordeelcode te vinden. Je kunt gelukkig tijd besparen door je aan te melden voor de nieuwsbrief van het Openluchtmuseum. Is er namelijk een actuele kortingscode actief of kun je op een andere manier voordeel krijgen, dan lees jij dat als eerste. Verder blijf je op de hoogte van nieuwtjes en wetenswaardigheden. Als je weet wanneer er een bepaalde tentoonstelling plaatsvindt, dan kun je je bezoek aan het museum handig plannen. Je bepaalt overigens zelf of je zakelijke updates, onderwijsgerelateerde of verdiepende nieuwsberichten wil ontvangen.

Het Openluchtmuseum op social media: acties, nieuws en meer

Lees je graag alles over het Openluchtmuseum? Bereid je jezelf altijd goed voor als je naar het museum gaat? Hou dan de social-mediakanalen van het museum goed in de gaten. Daar lees je niet alleen wat er te doen is in het museum, maar je blijft via deze media ook op de hoogte van eventuele acties en kortingscodes. Je kunt het Openluchtmuseum volgen op onder andere YouTube, Twitter en Facebook.

Over Openluchtmuseum

Over Openluchtmuseum

Nederland door de eeuwen heen: je ziet én beleeft het in het Openluchtmuseum in Arnhem. Het museum neemt je op een reis door de Hollandse geschiedenis aan de hand van tientallen authentieke gebouwen die staan verspreid over 44 hectare grond. De boerderijen, stallen, molens en arbeiderswoningen laten je zien hoe mensen van iedere stand woonden, werkten en leefden in de afgelopen tweehonderd jaar. Hierbij organiseert het Openluchtmuseum regelmatig tentoonstellingen en demonstraties die je inzicht geven in de werkwijze en cultuur van bepaalde volken of arbeidsgroepen. Met deze levendige en interactieve manier van tentoonstellen hoopt het cultuurmuseum de vaderlandse historie toegankelijk te maken voor een groot publiek. Geschiedenis aantrekkelijk en relevant maken is dan ook dé missie van het museumpark sinds het zijn poorten opende in 1918. Wil jij een leuk én leerzaam uitstapje maken met jouw gezin? Bestel dan snel je tickets op Openluchtmuseum.nl.

Ga naar openluchtmuseum.nl

Lees hier hoe je een actiecode gebruikt bij het Openluchtmuseum

Openluchtmuseum kortingscode gebruiken

  1. Heb jij een couponcode van het Nederlands Openluchtmuseum te pakken? Dan geniet je binnenkort met korting van workshops, tentoonstellingen en andere activiteiten die je meer leren over de Nederlandse historie. Je moet de code alleen nog even verzilveren. Hoe je dat precies doet, lees je in dit stappenplan.
  2. Klik allereerst via de homepage op "Tickets". Je belandt nu in stap één van het bestelproces. Hier bepaal je eerst wanneer je het Openluchtmuseum wil bezoeken. Heb je een datum geprikt? Klik dan op de dag die jouw voorkeur geniet.
  3. Vervolgens ga je het aantal kaartjes vaststellen. Lees daarbij alle kopjes zorgvuldig door om te bepalen welk ticket jij nodig hebt. Wanneer je een tijdslot en aantal hebt gekozen, klik je op "Toevoegen". Je ticket belandt nu in het digitale winkelmandje.
  4. Hierna verschijnt rechts in beeld de aankoopprijs van je beoogde bestelling. Dit bedrag kun je meteen gaan verminderen met jouw Openluchtmuseum kortingscode. Klik hiervoor eerst op "Promotiecode invoeren". In het veld dat daarna verschijnt, vul je de actiecode in. Heb je de code ingevoerd en gecheckt? Klik dan op het plusje.
  5. Klik nu op "Bestelling afronden". Op de volgende webpagina noteer je alle benodigde gegevens in de daarvoor bestemde balken. Selecteer hierna een van de beschikbare betaalwijzen. Je kunt op Openluchtmuseum.nl betalen via iDEAL, creditcard, PayPal of SOFORT Banking. Klik vervolgens op "Betalen", mits je akkoord gaat met de voorwaarden.
  6. Volg nu de instructies van je gekozen betaalmethode. Heb je succesvol afgerekend? Dan ontvang je spoedig een bevestiging via het zojuist doorgegeven e-mailadres. Nu zijn je kaartjes voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem héél dichtbij!

Dit maakt tickets bestellen voor het Openluchtmuseum nóg gemakkelijker

Gratis de datum van je museumbezoek wijzigen

Heb je je ticket voor het museum al in huis, maar moet je je bezoek door omstandigheden verplaatsen? Dan zou het vervelend zijn als je voor niets een entreekaart betaald hebt. Bij het Openluchtmuseum hoef je daar echter niet bang voor te zijn. Kun je op de gereserveerde datum toch niet naar Arnhem, dan kun je via Openluchtmuseum.nl gratis de dag van je bezoek wijzigen. Zelfs annuleren is mogelijk, als je een e-mail stuurt naar de ticketcounter. Je aangeschafte parkeerkaart blijft bovendien wel het hele jaar geldig.

Kies je favoriete betaalmethode

Wanneer je een ticket bestelt op Openluchtmuseum.nl, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling. Deze verloopt namelijk altijd via veilige betaalverbinding. Op de website kun je bijvoorbeeld kiezen om je tickets af te rekenen met iDEAL, PayPal of creditcard.

Tien dingen die je nog niet wist over het Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum in Arnhem staat vol met historische gebouwen uit heel Nederland, die jou een inkijkje geven in de Hollandse geschiedenis.

Het museum is voorzien van allerlei horecagelegenheden, daarnaast is het ook toegestaan om zelf eten en drinken mee het park in te nemen.

Het Openluchtmuseum is sinds 2010 aangesloten bij het internationale keurmerk Green Key, wat aantoont dat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid bij het museum hoog in het vaandel staan.

Tijdens het laagseizoen is Openluchtmuseum geopend als wandelpark, wat betekent dat er in deze periode enkel buitenactiviteiten plaatsvinden en je fikse korting krijgt op je entreetickets.

Sinds 2017 is de Canon van Nederland te bewonderen bij het Openluchtmuseum: een interactieve tentoonstelling voor jong en oud.

Op Openluchtmuseum.nl zijn verschillende verhalen te lezen over de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

In de lesbibliotheek via de website van het Openluchtmuseum kun je online lessen downloaden die dieper ingaan op gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis.

In de activiteitenagenda op Openluchtmuseum.nl zie je in één overzicht welke tentoonstellingen, workshops en activiteiten je momenteel kunt bezoeken.

Voor ieder onderwijstype biedt Openluchtmuseum passende excursies met bijbehorende handleidingen, presentaties en instructievideo's aan.

Op vertoon van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-kaart of Vriendenkaart kun je gratis een bezoek brengen aan het museumpark.

Nieuws

Ga deze herfstvakantie naar het Openluchtmuseum

De herfst is begonnen en dat betekent dat de herfstvakantie er ook weer aankomt. Ben jij van plan om tijdens deze vakantie een dagje weg te gaan? Dat komt goed uit, want het Openluchtmuseum is nog tot en met 30 oktober dagelijks geopend van 10:00 uur tot en met 17:00 uur. Hier word je meegenomen op reis door de tijd, waardoor je jezelf helemaal in de geschiedenis van Nederland waant. Wil jij nog profiteren van deze fijne openingstijden? Plan dan snel jouw bezoek aan het Openluchtmuseum in de herfstvakantie.