Pinksteren: dankzij deze deals geniet jij optimaal van het lange weekend

Nu Hemelvaartsdag achter ons ligt, is het weer tijd om aan het werk te gaan. Gelukkig hoeven we niet tot Kerstmis te wachten op de eerstvolgende officiële feestdag. Op 19 en 20 mei staat Pinksteren namelijk op de kalender! Met het oog op het extra lange weekend zet Acties.nl alvast de voordeligste uitjes op een rij. Dankzij deze deals en kortingscodes haal jij alles uit de komende pinksterdagen.


Kies voor een pinksterweekendje weg

Niets is lekkerder dan een zorgeloos begin van de week. Ben jij een van de gelukkigen die eind deze maand profiteert van een vrije maandag? Dan is Pinksteren hét uitgelezen moment voor een weekendje weg. Als je op zaterdag en zondag eropuit gaat, kun je namelijk de hele maandag gebruiken om uit te rusten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Tripper. Via de website boek je populaire overnachtingen en hotelarrangementen met tot 40% korting. Ook Booking.com beschikt over luxe doch voordelige accommodaties die zich perfect lenen voor een kort maar krachtig verblijf. Het boekingsplatform stunt tevens met een interessante actie, waarmee je tot wel €300,- bespaart op een weekendje weg.

hotel

Het is extra leuk als je iemand kunt verrassen met zo'n weekendje op locatie. Hiervoor ben je bij Wonderbox aan het juiste adres. De online cadeauspecialist verstrekt allerlei overnachtingen en uitjes voor een prikkie. Heb jij een vriend of collega die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Of wil je een familielid in de watten leggen, gewoon omdat het kan? Scoor dan een van de vele beleveniscadeaus en spendeer de pinksterdagen samen met de gelukkige ontvanger.


Uitwaaien richting een frisse start

Als we de voorspellingen mogen geloven, zijn de weergoden ons tijdens Pinksteren goedgezind. Met temperaturen rond de 25 graden zou het bijna onbeleefd zijn om niet op de fiets te stappen. Je kunt natuurlijk een tochtje maken op je vertrouwde omafiets, maar met een elektrische tweewieler haal je echt alles uit zo'n recreatieve etappe. Bij TENWAYS maak je alvast op een voordelige manier kennis met de razend populaire e-bikes. Op onze actiepagina vind je zelfs een kortingscode voor €100,- korting op een elektrische fiets. Ook bij andere merken als WATT Fietsen en Upway barst het deze maand van de aanbiedingen. Tijdens de huidige sales kan de korting oplopen tot honderden euro's. Reden genoeg dus om te gaan ontdekken of een e-bike iets voor jou is.

fiets

Zelfs na aftrek van hoge kortingen blijft een elektrische fiets natuurlijk een flinke investering. Heb jij simpelweg onvoldoende budget om deze stap te overwegen? Niet getreurd! Ook met de benenwagen geniet je tijdens het pinksterweekend volop van de buitenlucht. Om de eindstreep zonder zorgen en blaren te bereiken, is goed schoeisel van groot belang. Zorg daarom alvast dat je beschikt over betrouwbare wandelschoenen. Schuurman Schoenen bewijst dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten voor degelijke stappers. In de webshop krijg je momenteel tot €30,- korting op wandelschoenen. Doorgewinterde avonturiers kunnen dan weer terecht bij Jack Wolfskin en Bergfreunde. Bij deze outdoorgiganten vind je afgeprijsde wandelschoenen voor uiteenlopende ondergronden en afstanden. Zo scoor je altijd een geschikt paar voor jouw beoogde pinkstertocht. Om straks zo voordelig mogelijk uit te kunnen waaien, heeft onze redactie onderstaande fiets- en wandeldeals voor je verzameld.


Ontwaak je innerlijke ontdekkingsreiziger

Een stedentrip staat garant voor een educatief, vermakelijk en sportief dagje uit. Voor zo'n verkenningstocht hoef je niet per se in het vliegtuig te stappen. Dankzij Eurostar reis je al voor een paar tientjes met de trein naar Brussel, Londen of Parijs. Ook binnen onze eigen landsgrenzen kun je in diverse steden genieten van prachtige architectuur en leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld eens aan een Lovers rondvaart op de Amsterdamse grachten. Of maak gebruik van deze ViaLuxury kortingscode voor €10,- korting op luxe overnachtingen in Utrecht, Rotterdam of Maastricht. Hieronder vind je nog meer aanbiedingen en codes die jou klaarstomen voor een voordelige en probleemloze citytrip.

amsterdam