Voordelige gezinsuitjes voor een geslaagde meivakantie

De maand april is in volle gang en dus laat de meivakantie niet lang meer op zich wachten. Op enkele scholen is het feest zelfs al begonnen, maar het officiële startsein klinkt pas dit weekend. Profiteer jij volgende week ook van enkele vrije dagen en wil je die op een leuke manier doorbrengen met de kids? Lees onderstaande bespaartips dan goed door, want daarin vind je allerlei scherp geprijsde uitjes voor het hele gezin. 


Voor niets gaat de zon op

Helaas gaat de meivakantie in ons land niet altijd gepaard met een overvloed aan zonlicht en hoge temperaturen. Als we de voorspellingen mogen geloven, zullen wisselvallige weersomstandigheden ook tijdens deze editie de boventoon voeren. Voor garantie op zon zul je dus een reis naar een warmer oord moeten boeken. Gelukkig stunten verschillende boekingsplatforms momenteel met hoge kortingen op zonvakanties. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze Belvilla kortingscode voor 10% korting op een zomerhuisje in Spanje, Frankrijk of Italië. Of wat te denken van deze last minute deal van Expedia, waarmee je tot wel €100,- bespaart op vluchten en hotelovernachtingen.

vakantie

Heb jij kleine kinderen en is het daarom nog te vroeg voor een energierovende vakantie in het buitenland? Dan is het natuurlijk nog steeds prima toeven in een van de vele vakantieparken die ons eigen kikkerlandje telt. Zo biedt Molecaten je de mogelijkheid om de meivakantie door te brengen in een prachtig strandhuis, chalet of appartement. Vergeet ook vooral niet om een kijkje te nemen bij VakantieVeluwe, want daar boek je een huisje op de Veluwe met tot 20% last minute korting. Kampeerliefhebbers kunnen dan weer terecht bij Campings.com voor afgeprijsde accommodaties in prachtige natuurgebieden. Zo'n onvergetelijke vakantie met de kids in eigen land is die paar regendruppels toch dubbel en dwars waard?


Dolle pret voor jong en oud

De meivakantie is ook het ideale moment voor een bezoekje aan je favoriete attractiepark. Zo kun je de komende dagen extra voordelig komen opkikkeren bij Duinrell. Dankzij een tijdelijke aanbieding pak je tot wel 30% korting op je bezoek aan het Wassenaarse park. Wanneer jij de vakantie doorbrengt in een van de Duingalows, krijg je tevens onbeperkt toegang tot het populaire Tikibad en de vele attracties. De allerjongsten komen zelfs gratis binnen! 

Ook bij het vakantie- en attractiepark Slagharen ben je aan het juiste adres voor een leuke besteding van de meivakantie. Als je jouw bezoek combineert met een overnachting, krijg je tot 30% korting op je verblijf. Daarnaast scoor je via de website nu tot 50% korting op losse dagtickets. Met zo'n entreebewijs kun je op een willekeurige vakantiedag volop gebruikmaken van alle achtbanen en zwembaden.

achtbaan

Nu we het toch over dagjes uit hebben, mag Disneyland Parijs natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Werp daarom zeker een blik op onze actiepagina en scoor direct je kaartjes voor het walhalla onder de attractieparken. Vind je Frankrijk toch te ver rijden? Dan zorgt Plopsa iets dichter bij huis voor een uitstekend alternatief. Op Acties.nl vind je de beste deals van de Belgische pretpark- en hotelketen, waarbij de korting kan oplopen tot 25%.


Bespaar op een betoverende beestenboel

Ben jij helemaal in de ban van het dierenrijk en heb je deze passie inmiddels overgebracht op je gezin? In dat geval hoef je niet lang op zoek naar een geschikt uitje voor de meivakantie. De dierentuin staat namelijk garant voor een educatief en vermakelijk dagje uit. Bij Ticketveiling, Groupon en AD Webwinkel krijg je deze week flinke korting op tickets voor populaire dierenparken. Om de wilde beesten écht van dichtbij te bewonderen, moet je natuurlijk bij de Beekse Bergen zijn. Sta jij te popelen om het safaripark te bezoeken? Stap dan niet in al je enthousiasme direct de auto in, maar surf eerst even naar de website. Als je de tickets online bestelt, krijg je namelijk tot 10% korting op een wandel-, boot- of autosafari

safari

Heb je meer interesse in het leven dat zich in de grote oceaan afspeelt? Ook dan kom je in Nederland bij meerdere parken aan je trekken. Zo verken je de wondere waterwereld met eigen ogen in het open aquarium van SEA LIFE Scheveningen. Met het Dolfinarium beschikt ons land tevens over het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Deze status betekent gelukkig niet dat je diep in de buidel moet tasten voor een kaartje. Tijdens de meivakantie bezoek je het waterpark in Harderwijk zelfs met tot 25% korting. 


Pak ook een momentje voor jezelf

Je hebt inmiddels genoeg tips verzameld om jouw gezin een week lang van entertainment te voorzien. Vergeet tijdens deze drukke vakantiedagen niet om ook je persoonlijke batterij op te laden! Hierbij kunnen enkele uurtjes in een museum, theater of sauna al wonderen doen. Trakteer jezelf daarom eens op een verwenmomentje en maak gebruik van de volgende aanbiedingen en kortingscodes: