Ticketveiling kortingscodes

Pak extra korting op de leukste uitjes met een Ticketveiling kortingscode of aanbieding – september 2018

Deze Ticketveiling kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in september 2018

Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan

Handig om te weten over Ticketveiling

 • Met een account bij Ticketveiling word je via de e-mail als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe veilingen en kortingscodes.
 • Met een inschrijving op Ticketveiling.nl kun je profiteren van extra kortingen.
 • Wanneer je een aankoop doet uit de sale betaal je géén administratiekosten.
 • Meebieden kan al vanaf €1,-, dus ook met een klein budget kun je leuke veilingen winnen.
 • Je kunt aangeven of je een melding wilt ontvangen op het moment dat je overboden wordt.
 • Automatisch bieden geeft je de gelegenheid om automatisch steeds een hoger bod te plaatsen, zodat je de veiling zeker wint.
 • Wanneer je een veiling wint dan heb je een termijn van veertien dagen om de gewonnen veiling te herroepen bij Ticketveiling.
 • Ticketveiling heeft regelmatig een aanbieding of kortingscode waarbij je geen administratiekosten betaalt over je gewonnen veiling.
 • Voor elk budget vind je bij Ticketveiling een ruim aanbod aan tickets, arrangementen en producten.
 • Je kunt gratis een profiel aanmaken om mee te kunnen bieden.

Een Ticketveiling kortingscode gebruiken? Zo doe je het

 1. Doordat jij bij Ticketveiling zelf de prijs bepaalt voor uitjes, etentjes en producten betaal je nooit te veel. Toch kun je nog meer geld besparen door een kortingscode te gebruiken op de veilingsite. Klik om te beginnen met bieden op je favoriete veiling rechtsboven in beeld op “Profiel aanmaken”.
 2. Kies je inloggegevens, vul de gevraagde persoonlijke gegevens in en geef aan hoe je gewonnen veilingen wilt betalen. Vink aan of jij je wilt abonneren op de Ticketveiling nieuwsbrief om zo €5,- korting te krijgen. Klik vervolgens op “Profiel versturen”.
 3. Bevestig je registratie via de link in de e-mail die je hebt ontvangen. Je kunt meteen gaan bieden. Ben jij de hoogste bieder? Dan win je de veiling! Je kunt nu overgaan tot het betalen. Vul de code in bij “Kortingsbon”. Je ziet direct hoeveel jij bespaart op de veiling.
 4. Je ontvangt na de betaling een e-mail met daarin de order en een e-mail met de vouchers van de gewonnen veiling. Je kunt deze vouchers ook downloaden via je profiel op de website onder “Mijn veilingen”.

Ticketveiling kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Ticketveiling

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Jaqueline C
Geplaatst op 2018-07-10

Heb een leuke veiling gezien (van Hellendoorn) maar wil graag tot zondag wachten omdat ik dan geen administratiekosten heof te betalen. Staat die actie er dan nog steeds op?

Daniëlle
Geplaatst op 2018-02-23

Via deze website een bon van 100 euro voor Fonq gescoord voor maar 25 euro (met administratiekosten meegerekend!). Echt een top site!

Youri
Geplaatst op 2017-10-20

Ik vind het altijd jammer dat je administratiekosten moet betalen bij deze acties, want daardoor is het toch niet meer zo goedkoop als dat het lijkt..

ClaudiaD
Geplaatst op 2017-09-27

Wat een timing! Op zoek naar een goedkoop dagje sauna en zie dat vandaag precies de laatste dag is dat je geen administatiekosten hoeft te betalen voor deze veilingen.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2017-09-05

Helaas niet op dit moment! Je kunt zo'n TicketVeiling kortingscode vaak verwachten op de eerste dag van de maand. Wist je wel dat je voor de dagaanbieding of veilingen uit de sale geen administratiekosten hoeft te betalen? Daarnaast is er soms een actie te vinden waarbij je voor een bepaalde categorie geen administratiekosten hoeft te betalen.

Maryem
Geplaatst op 2017-08-31

Is er een kortingscode om onder de administratiekosten uit te komen?

Lia
Geplaatst op 2017-08-25

Altijd leuk al je gratis een extraatje krijgt bij je gewonnen veiling!

Marlous
Geplaatst op 2017-08-10

Vind het heel erg jammer dat de actie voor geen administratiekosten alleen geldig is op een paar veilingen. Zou fijn zijn als je die gewoon nergens moest betalen.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2017-08-03

Daar ben ik jammer genoeg niet van op de hoogte. Hou dus deze pagina goed in de gaten als je graag goedkope Efteling kaartjes wilt scoren. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Soofje
Geplaatst op 2017-07-13

Kan je nog een keer bij TicketVeiling Efteling kaartjes kopen voor een klein bedragje??

Kelsss
Geplaatst op 2017-06-29

Hoi hoi wanneer weer een actie voor geen administratiekosten?

Suus
Geplaatst op 2017-06-07

Zit te wachten op een nieuwe kortingscode voor ticketveiling voor de administratiekosten, komt deze er een deze dagen nog aan?

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2017-05-16

Hallo Raz Asadi, deze code zou wel moeten werken, alleen werkte deze alleen via de vernieuwde website. Zou het kunnen dat je de veiling hebt gewonnen op de oude website van TicketVeiling? Je kunt tot deze week in totaal €15,- korting krijgen bij TicketVeiling met de kortingscodes op deze pagina. Voor deze kortingscodes hoef je niet een veiling te winnen op de vernieuwde site. Ik hoop dat je zo toch nog wat geld kunt besparen!

Raz Asadi
Geplaatst op 2017-05-04

TicketVeiling code ERVAARNIEUW17 werkt niet!!

Alies
Geplaatst op 2017-01-13

Kortingscode voor geen administratiekosten zijn echt mijn favoriet bij TicketVeiling! Hopelijk komen die nog veel vaker. Ik wacht er toch altijd ee nbeetje op.

Sanne (acties.nl)
Geplaatst op 2017-01-06

Jammer Danisha! Is het je inmiddels al gelukt om al voordelig kaartjes te scoren voor een dagje uit? Ik hoop dat binnenkort inderdaad Burgers Zoo bij je op de planning staat. Het is een aanrader!

Danisha
Geplaatst op 2016-12-28

Heb net voor het eerst geboden bij TicketVeiling. Helaas niks binnen geharkt! Wel leuk, denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb: zo goedkoop mogelijk kaartjes scoren voor van alles. Wil graag een keertje naar Burgers Zoo met mijn vriend.

Loes
Geplaatst op 2016-12-07

Ja best jammer. Maar je kunt wel sommige dingen zonder die kosten kopen. Kijk maar ff hier boven aan.

Nancy
Geplaatst op 2016-12-02

waarom moet je adminstratiekosten betalen?

Ronald
Geplaatst op 2016-11-24

Ik vind dat veilen wel een beetje lastig, maar het zijn wel goede aanbiedingen. Ik ga het denk ik gewoon een keer proberen. Kijken of ik iets leuks voor de kerstvakantie kan "winnen"!