VriendenLoterij kortingscodes

Speel mee met VriendenLoterij korting dankzij een unieke kortingscode of aanbieding – februari 2023

  • gemiddelde besparing: €4,17
50% korting

Scoor culturele uitjes met tot 50% korting bij VriendenLoterij

Info

Uitsluitend voor houders van een geldige VIP-kaart.

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang nu een GRATIS speaker t.w.v. €45,- bij VriendenLoterij

Verloopt morgen
Info

Als je nu meespeelt met VriendenLoterij.

Pak deze korting
€13,75 actie

Al vanaf €13,75 speel je mee met de VriendenLoterij

Verloopt morgen
Pak deze korting
20% korting

20% korting op veel theatertickets via deze VriendenLoterij actie

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer nu van het GRATIS VriendenLoterij spel

Pak deze korting
€1000000 actie

Maak kans op maar liefst €1 miljoen bij de VriendenLoterij

Pak deze korting
10% korting

VriendenLoterij kortingscode: scoor iedere code via de nieuwsbrief

Info

Meld je aan voor de nieuwsbrief om geen enkele kortingscode mis te lopen.

Pak deze korting
€100.000 korting

WIN tot €100.000,- met deze VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

Ontvang 2 GRATIS bingokaarten met deze VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
Gratis cadeau actie

Activeer de VriendenLoterij kortingscode voor 3 GRATIS bingokaarten

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen VriendenLoterij kortingscodes

€12000 korting

Maak kans op €12.000,- met deze VriendenLoterij WIN-code

Kortingscode
Pak deze code
€20 korting

Ontvang gegarandeerd €20,- met de VriendenLoterij WIN-code

Kortingscode
Pak deze code
€1000 korting

VriendenLoterij WIN-code: maak kans op een jaar €1.000,- per maand

Kortingscode
Pak deze code
€45 korting

Krijg een GRATIS Rituals giftset t.w.v. €45,- met deze VriendenLoterij code

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

Krijg twee GRATIS loten met de VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Pak deze code

De hoogste kortingscode van Vriendenloterij is goed voor €20,- voordeel

Tot nu toe komen er heel regelmatig kortingscodes van Vriendenloterij online. De beste code die tot nu toe is verschenen, was goed voor de garantie op €20,- prijzengeld. Andere codes zijn meestal goed voor extra voordeel in verschillende kansspelen. Zo kreeg je al eens een code waarmee je kans maakte op €25.000,- en ontving je een gratis reistas ter waarde van €135,-. Ben je op zoek naar nog meer voordeel? Bekijk dan de aanbiedingen en deals op deze pagina.

3 extra voordelen bij VriendenLoterij

Jackpotbonus voor een extra prijs

Om de Jackpotbonus te activeren betaal je maar €0,50 extra per lot. Iedere trekking worden er meerdere auto's weggegeven aan spelers van de AutoJackpot. Als je deze auto wint krijg je dankzij de Jackpotbonus een extra geldprijs van €10.000,- naast je nieuwe auto.

Nieuwsbrief met onder andere nieuws en aanbiedingen

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief op VriendenLoterij.nl blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, acties en andere aanbiedingen van de loterij. Met wat geluk kun je bovendien ook kortingscodes in je mailbox ontvangen. Wanneer je de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kun je je makkelijk weer afmelden.

Nog meer acties via social media

Je kunt VriendenLoterij volgen op verschillende social-mediakanalen, waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Op deze pagina's worden onder andere mooie acties gedeeld en zie je direct op welke prijzen je deze maand allemaal kans maakt. Daarnaast worden er ook foto's en filmpjes gedeeld over de goede doelen die ondersteund worden door de loterij. Zo zie je welk effect jouw bijdrage heeft op bijvoorbeeld het KWF of lokale stichtingen.

Over VriendenLoterij

Over VriendenLoterij

Er zijn diverse loterijen in Nederland waaraan je kunt meedoen. Bij elke loterij is er wel een leuke prijs te verdienen, mits je geluk hebt en jij het winnende lotnummer bezit. Bij de VriendenLoterij speel je mee voor de leukste prijzen, maar tegelijkertijd steun je ook goede doelen en mensen die het iets minder hebben. De VriendenLoterij is hierin een uitzondering op alle andere loterijen in Nederland. Bij de VriendenLoterij speel je mee met een lot dat gebaseerd is op je mobiele nummer. Je kan ook een apart lotnummer krijgen waarbij de eindcijfers een belangrijke rol spelen. Elke negende van de maand vindt de trekking plaats. Speel mee en spaar voor VriendenPunten waarmee je je kans op winnen verhoogd. Loterijen zoals de VriendenLoterij dragen een steentje bij aan het welzijn van de rest van Nederland en laten jou bijdragen bij diverse goede doelen. Maak ook het verschil!

Ga naar vriendenloterij.nl

Nog meer redenen om mee te spelen met de VriendenLoterij

Mobiele nummer als lotnummer

Bij de VriendenLoterij is jouw mobiele nummer het lotnummer. Je mobiele nummer wordt aangevuld met twee letters. Met dit lotnummer kun je vervolgens geweldige prijzen winnen. Dit kunnen geldprijzen zijn en bijvoorbeeld ook weekendjes weg of een nieuwe auto. De helft van het geld dat jij betaalt voor je abonnement gaat naar 47 verschillende goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland. Iedere negende van de maand worden de uitslagen bekend gemaakt op VriendenLoterij.nl en in de VriendenLoterij-app.

Download de VriendenLoterij app

Download de app van de VriendenLoterij om altijd je lot(en) bij de hand te hebben. Daarnaast ben je altijd direct op de hoogte van de laatste informatie over de uitslagen en nieuws met betrekking tot de volgende trekking. Ben jij een van de gelukkige winnaars uit de trekking? Dan krijg je dat via de app direct te weten. Deelnemers met de VriendenLoterij-app maken daarnaast kans op exclusieve prijzen en profiteren van aantrekkelijke voordelen. De VriendenLoterij-app is te downloaden voor iOS en voor Android. Wanneer je jouw mobiele nummer, postcode en huisnummer invoert, ontvang je een activatiecode, waarmee je de app kunt activeren.

Steun goede doelen in Nederland

Door mee te spelen met de VriendenLoterij maak je niet alleen kans op droomprijzen maar steun je ook een groot aantal goede doelen in Nederland. De loterij geeft de helft van het inkomen weg aan maar liefst 47 goede doelen. Jij mag zelf een goed doel kiezen dat jij wil sponsoren, zodat de helft van de opbrengst van jouw lot direct naar dit goede doel gaat.

18+ speel bewust

In Nederland mogen alleen volwassenen van achttien jaar of ouder deelnemen aan kansspelen. Jongeren onder de achttien vinden het vaak lastig om risico's in te schatten. Uit onderzoek is gebleken dat hoe jonger de leeftijd is dat iemand in aanraking komt met kansspelen, hoe groter de kans is dat deze persoon op latere leeftijd een problematische houding ten opzichte van kansspelen ontwikkelt. Om deze reden is de verkoop van kansspelen aan personen onder de achttien bij wet verboden.

Wat je nog niet wist over de VriendenLoterij

Als je deelneemt aan de VriendenLoterij, dan maak je kans op heel veel prijzen.

Je maakt dankzij de VriendenPunten van de VriendenLoterij kans op extra geldprijzen.

Deelnemers van deze loterij maken kans op een prijs van maar liefst één miljoen euro.

Naast geld kan je bij de VriendenLoterij ook veel andere prijzen winnen, zoals auto’s en reizen.

Op VriendenLoterij.nl kun je zien welke goede doelen je steunt door te deel te nemen.

Je speelt eenvoudig mee met deze loterij door je mobiele nummer als lotnummer te gebruiken.

Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om als een van de eerste VriendenLoterij kortingscodes te ontvangen.

Om mee te spelen moet je minstens achttien jaar oud zijn, vanaf deze leeftijd mag je loten kopen.

Wanneer je meespeelt, steun je automatisch de Eredivisie en gaat de helft van je lotprijs naar de jeugdopleiding.

Op VriendenLoterij check je heel makkelijk of je een van de prijswinnaars bent.

Nieuws

Speel ook in 2023 weer mee met de VriendenLoterij

De maand januari is begonnen en dat betekent dat het nieuwe jaar van start is gegaan. Mocht je afgelopen jaar meegespeeld hebben met de VriendenLoterij, maar heb je helaas naast de prijzen gegrepen? Dan wacht er in 2023 gewoon weer een nieuwe kans op je. Je kunt dit jaar namelijk meespelen met de grootste prijzenpot ooit. Hoe deze actie in elkaar zit, kun je teruglezen op VriendenLoterij.nl. Wie weet wordt 2023 wel jouw jaar!

Begin het nieuwe jaar extra goed

Ben jij deelnemer van de VriendenLoterij? Lees dan gauw verder, want vanaf nu profiteer je van leuke extra's. Je kunt momenteel op VriendenLoterij.nl verschillende spellen spelen, waarvoor jij per lot gratis credits ontvangt om hieraan mee te doen. Je ontvangt per dag vijf credits, dus ga maar alvast op zoek naar jouw favoriete spel. Door hieraan deel te nemen maak jij namelijk kans op tot wel €25.000! Misschien begin jij het nieuwe jaar dan wel éxtra goed.

VriendenLoterij Black Friday

Eind november rollen de euro's over de Nederlandse toonbanken. Dan staan namelijk Black Friday en Cyber Monday weer op het programma. Wil jij tijdens deze aankomende shopdagen juist veel geld verdienen in plaats van uitgeven? Beproef dit jaar dan eens je geluk bij VriendenLoterij. De website staat altijd vol met aanbiedingen, dus is de kans groot dat je eind deze maand profiteert van gratis extra's en korting. Ben je benieuwd wat deze Black Friday deals inhouden? Check dan Acties.nl voor de laatste updates en informatie.