VriendenLoterij kortingscodes

Speel mee met VriendenLoterij korting met een kortingscode of aanbieding – februari 2024 • Speel bewust 18+

  • gemiddelde besparing: €4,17
€25 actie

Speel mee en maak direct kans op tot €25.000,- bij VriendenLoterij

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

VriendenLoterij bonus: krijg een GRATIS eredvisiebal t.w.v. €85,-

Info

Zodra je meespeelt voor je favoriete eredivisieclub.

Pak deze korting
50% korting

Pak tot 50% korting op musicals, daguitjes en meer via VriendenLoterij

Info

Met een VriendenLoterij VIP-kaart.

Pak deze korting
€1 korting

Maak elke maand kans op €1.000.000,- bij VriendenLoterij

Pak deze korting
€20 korting

WIN gegarandeerd €20,- middels deze VriendenLoterij actie

Pak deze korting
€13 actie

Al vanaf €13,75 speel je mee met de VriendenLoterij

Pak deze korting
€1.000.000 actie

Maak kans op maar liefst €1 miljoen bij de VriendenLoterij

Pak deze korting
10% korting

VriendenLoterij kortingscode: scoor iedere code via de nieuwsbrief

Info

Meld je aan voor de nieuwsbrief om geen enkele kortingscode mis te lopen.

Pak deze korting
€100 korting
Geverifieerd

WIN tot €100.000,- met deze VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang 2 GRATIS bingokaarten met deze VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis cadeau actie
Geverifieerd

Activeer de VriendenLoterij kortingscode voor 3 GRATIS bingokaarten

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen VriendenLoterij kortingscodes, soms werken ze nog!

€12.000 korting
Geverifieerd

Maak kans op €12.000,- met deze VriendenLoterij WIN-code

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

Ontvang gegarandeerd €20,- met de VriendenLoterij WIN-code

Kortingscode
Bekijk code
€1.000 korting
Geverifieerd

VriendenLoterij WIN-code: maak kans op een jaar €1.000,- per maand

Kortingscode
Bekijk code
€45 korting
Geverifieerd

Krijg een GRATIS Rituals giftset t.w.v. €45,- met deze VriendenLoterij code

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Krijg twee GRATIS loten met de VriendenLoterij kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

De hoogste kortingscode van Vriendenloterij is goed voor €20,- voordeel

Tot nu toe komen er heel regelmatig kortingscodes van Vriendenloterij online. De beste code die tot nu toe is verschenen, was goed voor de garantie op €20,- prijzengeld. Andere codes zijn meestal goed voor extra voordeel in verschillende kansspelen. Zo kreeg je al eens een code waarmee je kans maakte op €25.000,- en ontving je een gratis reistas ter waarde van €135,-. Ben je op zoek naar nog meer voordeel? Bekijk dan de aanbiedingen en deals op deze pagina.

3 extra voordelen bij VriendenLoterij

Jackpotbonus voor een extra prijs

Om de Jackpotbonus te activeren betaal je maar €0,50 extra per lot. Iedere trekking worden er meerdere auto's weggegeven aan spelers van de AutoJackpot. Als je deze auto wint krijg je dankzij de Jackpotbonus een extra geldprijs van €10.000,- naast je nieuwe auto.

Nieuwsbrief met onder andere nieuws en aanbiedingen

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief op VriendenLoterij.nl blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, acties en andere aanbiedingen van de loterij. Met wat geluk kun je bovendien ook kortingscodes in je mailbox ontvangen. Wanneer je de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kun je je makkelijk weer afmelden.

Nog meer acties via social media

Je kunt VriendenLoterij volgen op verschillende social-mediakanalen, waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Op deze pagina's worden onder andere mooie acties gedeeld en zie je direct op welke prijzen je deze maand allemaal kans maakt. Daarnaast worden er ook foto's en filmpjes gedeeld over de goede doelen die ondersteund worden door de loterij. Zo zie je welk effect jouw bijdrage heeft op bijvoorbeeld het KWF of lokale stichtingen.

Over VriendenLoterij

Over VriendenLoterij

Er zijn diverse loterijen in Nederland waaraan je kunt meedoen. Bij elke loterij is er wel een leuke prijs te verdienen, mits je geluk hebt en jij het winnende lotnummer bezit. Bij de VriendenLoterij speel je mee voor de leukste prijzen, maar tegelijkertijd steun je ook goede doelen en mensen die het iets minder hebben. De VriendenLoterij is hierin een uitzondering op alle andere loterijen in Nederland. Bij de VriendenLoterij speel je mee met een lot dat gebaseerd is op je mobiele nummer. Je kan ook een apart lotnummer krijgen waarbij de eindcijfers een belangrijke rol spelen. Elke negende van de maand vindt de trekking plaats. Speel mee en spaar voor VriendenPunten waarmee je je kans op winnen verhoogd. Loterijen zoals de VriendenLoterij dragen een steentje bij aan het welzijn van de rest van Nederland en laten jou bijdragen bij diverse goede doelen. Maak ook het verschil!

Ga naar vriendenloterij.nl

Nog meer redenen om mee te spelen met de VriendenLoterij

Mobiele nummer als lotnummer

Bij de VriendenLoterij is jouw mobiele nummer het lotnummer. Je mobiele nummer wordt aangevuld met twee letters. Met dit lotnummer kun je vervolgens geweldige prijzen winnen. Dit kunnen geldprijzen zijn en bijvoorbeeld ook weekendjes weg of een nieuwe auto. De helft van het geld dat jij betaalt voor je abonnement gaat naar 47 verschillende goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland. Iedere negende van de maand worden de uitslagen bekend gemaakt op VriendenLoterij.nl en in de VriendenLoterij-app.

Download de VriendenLoterij app

Download de app van de VriendenLoterij om altijd je lot(en) bij de hand te hebben. Daarnaast ben je altijd direct op de hoogte van de laatste informatie over de uitslagen en nieuws met betrekking tot de volgende trekking. Ben jij een van de gelukkige winnaars uit de trekking? Dan krijg je dat via de app direct te weten. Deelnemers met de VriendenLoterij-app maken daarnaast kans op exclusieve prijzen en profiteren van aantrekkelijke voordelen. De VriendenLoterij-app is te downloaden voor iOS en voor Android. Wanneer je jouw mobiele nummer, postcode en huisnummer invoert, ontvang je een activatiecode, waarmee je de app kunt activeren.

Steun goede doelen in Nederland

Door mee te spelen met de VriendenLoterij maak je niet alleen kans op droomprijzen maar steun je ook een groot aantal goede doelen in Nederland. De loterij geeft de helft van het inkomen weg aan maar liefst 47 goede doelen. Jij mag zelf een goed doel kiezen dat jij wil sponsoren, zodat de helft van de opbrengst van jouw lot direct naar dit goede doel gaat.

18+ speel bewust

In Nederland mogen alleen volwassenen van achttien jaar of ouder deelnemen aan kansspelen. Jongeren onder de achttien vinden het vaak lastig om risico's in te schatten. Uit onderzoek is gebleken dat hoe jonger de leeftijd is dat iemand in aanraking komt met kansspelen, hoe groter de kans is dat deze persoon op latere leeftijd een problematische houding ten opzichte van kansspelen ontwikkelt. Om deze reden is de verkoop van kansspelen aan personen onder de achttien bij wet verboden.

Wat je nog niet wist over de VriendenLoterij

Als je deelneemt aan de VriendenLoterij, dan maak je kans op heel veel prijzen.

Je maakt dankzij de VriendenPunten van de VriendenLoterij kans op extra geldprijzen.

Deelnemers van deze loterij maken kans op een prijs van maar liefst één miljoen euro.

Naast geld kan je bij de VriendenLoterij ook veel andere prijzen winnen, zoals auto’s en reizen.

Op VriendenLoterij.nl kun je zien welke goede doelen je steunt door te deel te nemen.

Je speelt eenvoudig mee met deze loterij door je mobiele nummer als lotnummer te gebruiken.

Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om als een van de eerste VriendenLoterij kortingscodes te ontvangen.

Om mee te spelen moet je minstens achttien jaar oud zijn, vanaf deze leeftijd mag je loten kopen.

Wanneer je meespeelt, steun je automatisch de Eredivisie en gaat de helft van je lotprijs naar de jeugdopleiding.

Op VriendenLoterij check je heel makkelijk of je een van de prijswinnaars bent.

Nieuws

Volg de eredivisie dankzij VriendenLoterij

De tweede seizoenshelft van de Eredivisie is in volle gang en als echte voetballiefhebber wil je hier natuurlijk niks van missen. Dankzij VriendenLoterij download je gratis de app op je telefoon om "goal alerts" te ontvangen. Je kiest de vier voetbalclubs die jou het meest interesseren en zodra er gescoord wordt, ontvang je hier meteen een melding van. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte!

VriendenLoterij draagt steentje bij voor betere wereld

Wist jij dat VriendenLoterij naast het aanbieden van een loterij ook verschillende goede doelen steunt? In totaal zijn dit er zelfs meer dan vijftig, waaronder Aidsfonds, Alzheimer Nederland en Stichting CliniClowns. Daarnaast steunt de loterij ook organisaties die waken over de rijke cultuur van Nederland, zoals musea, monumenten en theaters. Met een VIP-kaart van VriendenLoterij kun je zelfs flinke korting krijgen op deze musea en theatervoorstellingen.

Sluit je het jaar af met de hoofdprijs?

Zie jij het wel zitten om het jaar af te sluiten met een leuke geldprijs of misschien wel als toekomstig miljonair? Dan is dit je kans om je dromen werkelijkheid te laten worden. Bij Vriendenloterij kun je namelijk dagelijks in de prijzen vallen door simpelweg mee te spelen. Hierdoor vallen er maandelijks maar liefst 250.000 winnaars en wie weet ben jij daar binnenkort wel eentje van. Dat zou nog eens een mooie afsluiter zijn voor 2023!