Neeltje Jans kortingscodes

Ga een dagje uit met Neeltje Jans korting met een kortingscode voor oktober 2022

  • gemiddelde besparing: €4,21
  • www.neeltjejans.nl
50% korting

Bestel tickets voor Neeltje Jans met tot 50% korting

Kortingscode
82 gebruikt
Via Ticketveiling
Pak deze code
€3 korting

Ruim €3,- korting op toegangsbewijzen voor Neeltje Jans

Kortingscode
Via Tripper
Pak deze code
30% korting

Kinderen krijgen ruim 30% korting op een Neeltje Jans abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Neeltje Jans vriendenactie: krijg GRATIS entree tot het park

Info

Bezitters van een vriendenpas mogen het hele jaar door één gratis persoon meenemen.

Pak deze korting
Gratis actie

Geniet van GRATIS toegang voor kinderen bij Neeltje Jans

Info

Geldt uitsluitend voor kinderen tot en met twee jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Geniet van een GRATIS rondvaart tijdens je Neeltje Jans bezoek

Pak deze korting
50% korting

Bezoek Neeltje Jans met tot 50% groepskorting

Pak deze korting
50% korting

Bezoek nu andere parken met tot 50% korting via Neeltje Jans

Info

Als je in het bezit bent van een abonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een GRATIS terugkomkaartje dankzij deze Neeltje Jans actie

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor altijd een GRATIS parkeerplek bij Neeltje Jans

Pak deze korting
10% korting

Scoor elke Neeltje Jans kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€10 korting

Koop nu entreetickets met €10,- kinderkorting bij Neeltje Jans

Pak deze korting
€40 actie

Ontdek dieren van dichtbij al voor maar €40,- bij Neeltje Jans

Pak deze korting
50% korting

Neeltje Jans voordeel: tot 50% korting op een bezoek aan andere parken

Info

Enkel met een jaarabonnement.

Pak deze korting

Verlopen Neeltje Jans kortingscodes

20% korting

Bespaar tot 20% op een jaarabonnement bij Neeltje Jans

Info

Door een Gezinspas aan te schaffen.

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een GRATIS rondvaart bij je Neeltje Jans toegangskaartje

Pak deze korting
50% korting

Bezoek andere parken met tot wel 50% Neeltje Jans korting

Info

Geldt enkel voor abonnementhouders.

Pak deze korting
40% korting

Koop kindertickets met 40% korting bij Neeltje Jans

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor nu een GRATIS terugkomkaartje bij Neeltje Jans

Info

Bij een schoolreisje of excursie.

Pak deze korting

Bespaar nog meer op je Neeltje Jans entreetickets met deze tips

Gratis met je vrienden naar Neeltje Jans

Wil je een abonnement op Neeltje Jans voor jezelf, maar tegelijkertijd het park bezoeken met verschillende vrienden? Kies dan voor een vriendenpas. Hiermee heb je zelf onbeperkt toegang tot het park, maar mag je ook altijd gratis een introducé meenemen. Dit kan iedere keer weer iemand anders zijn, dus trakteer je vrienden, familieleden of partner op een leuk dagje uit waar ze helemaal niets voor hoeven te betalen.

Extra korting via de nieuwsbrief

Ben je op zoek naar nog meer manieren om te besparen op je dagje uit bij Neeltje Jans? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit doe je gewoon op NeeltjeJans.nl, waarna je automatisch brieven in je inbox ontvangt met alle informatie over het park. Zo lees je over nieuwe dieren in het park of verrassende nieuwe attracties. Natuurlijk krijg je ook de kans om van extra korting te genieten. Soms ontvang je een kortingscode voor nog meer voordeel op je tickets, terwijl je op andere momenten op de hoogte wordt gebracht van een voordelig combiticket of afgeprijsde abonnementen. Op deze manier hoef je nooit de volle prijs te betalen om de waterwereld van Neeltje Jans te ontdekken.

Volg al het parknieuws via social media

Wist je dat Neeltje Jans ook erg actief is op social media? Dit is een goede plek om over de laatste nieuwtjes rondom het park te lezen. Ontdek foto's en video's van de mooiste stukjes van het park of lees over de rijke dierenwereld van de Oosterschelde. Verder deelt Neeltje Jans hier ook informatie over tijdelijke kortingsacties. Zo delen de medewerkers wanneer je goedkopere tickets kunt scoren voor speciale evenementen of wanneer er een kortingscode beschikbaar is. Je kunt Neeltje Jans volgen op platforms als Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Over Neeltje Jans

Over Neeltje Jans

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons land ligt dan ook grotendeels onder de zeespiegel en heeft meermaals ervaren dat water zowel een vriend als vijand kan zijn. Informatie- en attractiepark Neeltje Jans, dat onderdeel is van de wereldberoemde Oosterscheldekering, laat je onze geschiedenis met water herbeleven en laat je zien hoe De Lage Landen tegenwoordig worden beschermd tegen nieuwe watersnoodrampen. Films, exposities, zeeaquaria, rondvaarten en talloze waterattracties geven je een inkijkje in de Zeelandse (onder)waterwereld en bieden je een onvergetelijk dagje uit. Neeltje Jans streeft er dan ook naar om haar bezoekers niet alleen kennis bij te brengen, maar ook eindeloos veel waterplezier en vermaak te bezorgen. Is een bezoek aan het deltapark iets voor jou? Neem voor actuele openingstijden, tickets of rondleidingen dan zeker een kijkje op NeeltjeJans.nl.

Ga naar neeltjejans.nl

Handige voordelen waarvan je profiteert bij Neeltje Jans

Ontdek voordelige arrangementen voor groepen

Het is ontzettend leuk om Neeltje Jans met een grote groep te bezoeken. Het zorgt niet alleen voor meer gezelligheid, maar ook voor extra voordeel. Zo zijn er scherpgeprijsde groepsarrangementen waarmee je meer uit je dagje Neeltje Jans haalt, zonder veel meer extra te betalen. Geniet bijvoorbeeld van een rondleiding met een gids voor slechts €0,50 cent bovenop de normale ticketprijs. Je kunt ook kiezen voor een compleet arrangement met een lekkere kop koffie en compleet verzorgde lunch. Je betaalt zo een lagere prijs dan wanneer je zelf de lunch zou regelen in het park en hoeft bovendien geen seconde na te denken over wat je gaat eten. Deze speciale groepsarrangementen zijn alleen beschikbaar voor groepen vanaf twintig personen, dus verzamel al je vrienden of familieleden voor een leuk daguitje.

Geniet meer dankzij het all-in ticket

Er valt veel te beleven bij Neeltje Jans, van een bezoek aan het aquarium tot een rondvaarttocht over de Oosterschelde. Je hoeft gelukkig niets bij te betalen voor deze activiteiten wanneer je het park bezoekt met een all-in ticket. Deze tickets geven je namelijk toegang tot alle leuke attracties in het park, inclusief een bezoek aan de Deltawerken, de zeehonden en de spetterende waterglijbanen. Het fijne van een all-in ticket is dat de parkeerkosten ook bij het ticket zijn inbegrepen. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan en weet vooraf precies wat je kwijt bent aan een dagje uit.

Betaal altijd veilig en vertrouwd

Je hoeft je geen zorgen te maken over je betalingen in de ticketshop, want je rekent je entreekaarten altijd op een vertrouwde manier af. Zo kun je je kaartjes voor het pretpark kopen met iDEAL. Vind je het een fijner idee om je creditcard te gebruiken? Dan is dat geen enkel probleem. Verder is ook een betaling met PayPal mogelijk.

Nieuws

Waai lekker uit tijdens een dagje Neeltje Jans

De herfstvakantie lijkt nog ver weg, maar het is altijd leuk om alvast een dagje weg te plannen. Hierdoor heb je iets om naar uit te kijken tijdens deze regenachtige dagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitstapje naar Neeltje Jans? Dit park is nu dagelijks geopend tot en met 31 oktober, maar vanaf 1 november zullen veel waterattracties tijdelijk gesloten zijn. Dit is misschien wel een extra reden om Neeltje Jans voor die tijd nog te bezoeken! Je leert hier alles over de deltawerken en kunt je ook nog eens goed vermaken.