NEMO kortingscodes

Scoor elke kortingscode voor NEMO korting op een experimenteel dagje uit – oktober 2023

  • gemiddelde besparing: €2,89
  • www.nemosciencemuseum.nl
7% korting

Pak 7% EXTRA korting op tickets voor het NEMO Science Museum via deze kortingscode

Exclusieve code
Verloopt morgen
24 gebruikt
Via Tiqets
Pak deze code
50% korting

Scoor hier tot wel 50% korting op populaire dagjes uit

Kortingscode
Via VakantieVeilingen
Pak deze code
70% korting

Krijg tot 70% korting op een groepsbezoek aan NEMO

Pak deze korting
40% korting

Shop producten met tot 40% korting in de webshop van NEMO

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van tot 50% NEMO korting op een bezoek aan De Studio

Info

Je dient in bezit te zijn van een CJP pas of college- of studentenkaart.

Pak deze korting
€3,50 korting

Bestel De Studio entreetickets met ruim €3,50 korting bij NEMO

Pak deze korting
€10 korting

Bestel entreetickets voor NEMO met tot €10,- groepskorting

Pak deze korting
Gratis actie

Breng nu een GRATIS bezoek aan De Studio van NEMO

Info

Op vertoon van je NEMO Science Museum ticket.

Pak deze korting
10% korting

Krijg iedere NEMO kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
40% korting

Ontvang tot wel 40% korting in de NEMO webshop

Pak deze korting
50% korting

50% NEMO korting op een bezoek aan De Studio

Info

Indien je in bezit bent van een CJP pas of college- of studentenkaart.

Pak deze korting
€35 actie

Koop een Museumkaart voor nog geen €35,- bij NEMO

Pak deze korting

Recent verlopen NEMO kortingscodes, soms werken ze nog!

70% korting

Profiteer van wel 70% groepskorting op een bezoek aan NEMO

Pak deze korting
40% korting

Shop met tot wel 40% korting in de NEMO webwinkel

Pak deze korting
50% korting

Bestel jouw ticket met tot wel 50% korting bij NEMO

Info

Geldig voor scholieren en studenten met een CJP pas, college- of studentenkaart.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS toegang voor kinderen bij NEMO

Info

Geldig voor kinderen t/m 3 jaar.

Pak deze korting
€8,75 korting

Pak direct tot €8,75 korting op jouw entree bij NEMO

Pak deze korting

Bezoek NEMO met 70% korting door de beste korting tot nu toe

Zoek je naar een manier om voordeliger toegang te krijgen tot wetenschapsmuseum NEMO? Dan kan in veel gevallen een kortingscode je de uitkomst bieden, alleen heeft NEMO deze tot op heden nog niet gepubliceerd. Wel zijn er genoeg andere acties waarvan je kunt profiteren. Een eerdere actie gaf je bijvoorbeeld maar liefst 70% korting op de entree. Het zou zomaar kunnen dat het museum in de toekomst alsnog een kortingscode publiceert. Zorg dat je deze als eerste spot door Acties.nl in de gaten te houden.

Drie tips waarmee je NEMO nóg voordeliger bezoekt

Profiteer van gratis entree bij NEMO

NEMO staat bekend als een wetenschapsmuseum voor jong en oud. Je kunt je kinderen dus gerust meenemen voor een educatief dagje uit. Het hoeft overigens niet duur te zijn om de kleintjes mee te nemen, want de allerkleinsten mogen helemaal gratis naar binnen. Kinderen tot en met drie jaar oud kunnen hiervan profiteren. Daarnaast kunnen volwassenen soms ook genieten van gratis toegang tot NEMO, zelfs zonder kortingscode of actie. Zo krijg je gratis toegang met je Museumkaart, maar ook met een VIP-kaart van de Vriendenloterij verken je dit museum helemaal gratis. Verder geldt de gratis entree voor pashouders met een I amsterdam City Card, ICOM-kaart of Stadspas Amsterdam. Zit een van deze passen dus in je portemonnee? Dan hoef je niet te wachten tot er een kortingscode is.

Gratis entree voor begeleiders

Wist je dat NEMO ook toegankelijk is voor mensen met een beperking? Er zijn speciale voorzieningen voor mensen die lichamelijk beperkt zijn, maar ook mensen met een mentale beperking kunnen op hun eigen manier van het museum genieten. Om een bezoek zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt het museum zelfs gratis toegang aan voor begeleiders. Dit betekent dat mensen die mindervalide zijn of een Autipas hebben standaard één begeleider gratis mee naar binnen mogen nemen. Het is hierbij wel van belang dat de tickets vooraf besteld worden via NEMOsciencemuseum.nl.

Breng een gratis bezoek aan De Studio van NEMO

Heb je jouw tickets voor het museum al gescoord via NEMOsciencemuseum.nl? Dan kun jij gratis De Studio bezoeken. Deze locatie van het museum is apart gelegen op het Marineterrein in Amsterdam en huisvest speciale tentoonstellingen en activiteiten voor volwassenen. Bestel dus online je ticket en bezoek twee musea voor de prijs van één!

Over NEMO

Over NEMO

Je hebt het vast en zeker al eens zien liggen vanuit de trein of boot tijdens een bezoekje aan Amsterdam: een groen gebouw aan het water dat erg veel lijkt op een aangemeerd schip. In dit gebouw is NEMO gevestigd, een museum waarin wetenschap en technologie bij elkaar komen. Dit museum werd in 1923 opgericht als het Museum van den Arbeid, waarna het in 1954 zijn naam veranderde in het Nederlands Instituut voor Nijverheid en Techniek. Een tijd later, in 1988, werd het wetenschapsmuseum omgedoopt tot het NewMetropolis, ofwel NEMO. Tegenwoordig kunnen bezoekers van jong tot oud door het vijf verdiepingen tellende gebouw wandelen en verschillende tentoonstellingen bezoeken of deelnemen aan experimenten en workshops. Bezoekers zien dus niet alleen de geschiedenis van de wetenschap voor zich, maar kunnen het ook ervaren door te fungeren als proefpersoon. Kortom: bij NEMOsciencemuseum.nl kunnen jij en je kinderen jullie ware wetenschapper naar buiten laten.

Ga naar nemosciencemuseum.nl

Deze extra voordelen biedt NEMO

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vind je het leuk om over wetenschap te leren? Dan is het slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit zorgt ervoor dat je voortaan het laatste nieuws van NEMO in je inbox ontvangt. Zo word je bijvoorbeeld op de hoogte gehouden van nieuwe tentoonstellingen in het museum, maar ook van verrassende wetenschappelijke weetjes. Natuurlijk is het ook slim om je voor de nieuwsbrief in te schrijven wanneer je op zoek bent naar korting. NEMO houdt je namelijk graag op de hoogte van tijdelijke acties en stuurt soms zelfs een exclusieve kortingscode naar nieuwsbriefabonnees.

Blijf op de hoogte dankzij social media

Een andere manier om op de hoogte te blijven van NEMO is door het museum op social media te volgen. Je hebt de keuze uit verschillende platforms: van Facebook en Twitter tot Instagram. Hier vind je leuke weetjes, lees je over bijzondere projecten van het museum en mis je geen enkele kans om het museum met korting te bezoeken. Af en toe worden er immers tijdelijke kortingscodes of aanbiedingen gedeeld.

Kies voor een vertrouwde betaalmethode

Het is altijd fijn om op een vertrouwde manier voor tickets te betalen. Dat de medewerkers dit als geen ander begrijpen, blijkt uit het feit dat je bij het museum kunt kiezen uit meerdere betaalmethoden. Reken bijvoorbeeld af met iDEAL of kies ervoor om PayPal te gebruiken.

Lees hier tien handige weetjes over NEMO

NEMO is een technologie- en wetenschapsmuseum waar kinderen en volwassenen op een speelse en laagdrempelige wijze in aanraking komen met complexe onderwerpen.

In de webshop van NEMO kun je leerzame spellen, experimenten en gadgets voor thuis scoren om nog meer te weten te komen van technologie en wetenschap.

Via NEMOsciencemuseum.nl kun je lesmateriaal voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de pabo opvragen.

Met een CJP-pas of studentenkaart krijg je maar liefst 50% korting op entreetickets voor NEMO.

Kinderen tot en met drie jaar oud en houders van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-kaart, I amsterdam City Card of een Stadspas profiteren altijd van gratis toegang.

Het museum is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking, gebruikers van een rolstoel of scootmobiel én mensen met een hulphond.

Op NEMOsciencemuseum.nl zijn een heleboel leuke feitjes, spannende experimenten en testen te vinden om thuis uit te proberen.

In de dagagenda van NEMO ontdek je welke tentoonstellingen, workshops en activiteiten plaatsvinden op de dag van jouw bezoek.

Op het dak van NEMO kun je de buitententoonstelling Energetica bewonderen, een hapje en drankje scoren en heb je uitzicht over Amsterdam.

NEMO beschikt over diverse faciliteiten zoals een baby verschoonkamer, EHBO-ruimte, lift, gratis kluisjes en mindervalidentoiletten.