NEMO kortingscodes

Scoor elke kortingscode voor NEMO korting op een experimenteel dagje uit – mei 2023

  • gemiddelde besparing: €2,89
  • www.nemosciencemuseum.nl
7% korting

Pak 7% EXTRA korting op tickets voor het NEMO Science Museum via deze kortingscode

Exclusieve code
Via Tiqets
Pak deze code
10% korting

Tijdelijk tot 10% korting op een NEMO combiticket

Kortingscode
26 gebruikt
Via Tiqets
Pak deze code
€18,50 korting

Koop tickets voor NEMO voor maar €18,50 met deze deal

Kortingscode
Via Tiqets
Pak deze code
€10 korting

Bezoek het NEMO Science Museum met tot wel €10,- korting

Info

Geldig voor studenten en scholieren.

Pak deze korting
Gratis actie

NEMO promotie: bezoek het museum geheel GRATIS

Pak deze korting
50% korting

Koop nu een Museumkaart met 50% NEMO korting

Info
  1. Geldt voor jongeren tot en met 18 jaar.
  2. Enkel verkrijgbaar aan de kassa.
Pak deze korting
Gratis actie

NEMO voordeel: GRATIS toegang voor bezoekers met een beperking

Verloopt morgen
Pak deze korting
€10 korting

Bestel entreetickets voor NEMO met tot €10,- groepskorting

Pak deze korting
Gratis actie

Breng nu een GRATIS bezoek aan De Studio van NEMO

Info

Op vertoon van je NEMO Science Museum ticket.

Pak deze korting
10% korting

Krijg iedere NEMO kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
50% korting

Pak 50% studentenkorting op je entreekaarten bij NEMO

Info

Op vertoon van een CJP-pas, College- of studentenkaart.

Pak deze korting
Gratis actie

NEMO aanbieding: ontvang een GRATIS kinderticket bij je aankoop

Info

Voor kinderen t/m 3 jaar.

Pak deze korting
€10 korting

Krijg deze week tot €10,- korting bij NEMO

Info

Gebruik je CJP-pas of collegekaart.

Pak deze korting

Verlopen NEMO kortingscodes

50% korting

50% korting op toegang tot NEMO

Info

Enkel geldig in combinatie met een CJP-pas of collegekaart.

Pak deze korting
70% korting

Pak tot maar liefst 70% korting op NEMO tickets

Info

Deze korting is geldig voor school- en jeugdgroepen.

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor een GRATIS kaartje met deze NEMO actie

Info

Met een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-kaart, I amsterdam City Card of Stadspas Amsterdam.

Pak deze korting
50% korting

Bezoek De Studio met tot 50% NEMO korting

Info

Op vertoon van een CJP-pas, Collegekaart of studentenkaart.

Pak deze korting
€30 korting

Pak tot €30,- korting op een Museumkaart bij NEMO

Info

Alleen geldig voor jongeren t/m 18 jaar.

Pak deze korting

Bezoek NEMO met 70% korting door de beste korting tot nu toe

Zoek je naar een manier om voordeliger toegang te krijgen tot wetenschapsmuseum NEMO? Dan kan in veel gevallen een kortingscode je de uitkomst bieden, alleen heeft NEMO deze tot op heden nog niet gepubliceerd. Wel zijn er genoeg andere acties waarvan je kunt profiteren. Een eerdere actie gaf je bijvoorbeeld maar liefst 70% korting op de entree. Het zou zomaar kunnen dat het museum in de toekomst alsnog een kortingscode publiceert. Zorg dat je deze als eerste spot door Acties.nl in de gaten te houden.

Drie tips waarmee je NEMO nóg voordeliger bezoekt

Profiteer van gratis entree bij NEMO

NEMO staat bekend als een wetenschapsmuseum voor jong en oud. Je kunt je kinderen dus gerust meenemen voor een educatief dagje uit. Het hoeft overigens niet duur te zijn om de kleintjes mee te nemen, want de allerkleinsten mogen helemaal gratis naar binnen. Kinderen tot en met drie jaar oud kunnen hiervan profiteren. Daarnaast kunnen volwassenen soms ook genieten van gratis toegang tot NEMO, zelfs zonder kortingscode of actie. Zo krijg je gratis toegang met je Museumkaart, maar ook met een VIP-kaart van de Vriendenloterij verken je dit museum helemaal gratis. Verder geldt de gratis entree voor pashouders met een I amsterdam City Card, ICOM-kaart of Stadspas Amsterdam. Zit een van deze passen dus in je portemonnee? Dan hoef je niet te wachten tot er een kortingscode is.

Gratis entree voor begeleiders

Wist je dat NEMO ook toegankelijk is voor mensen met een beperking? Er zijn speciale voorzieningen voor mensen die lichamelijk beperkt zijn, maar ook mensen met een mentale beperking kunnen op hun eigen manier van het museum genieten. Om een bezoek zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt het museum zelfs gratis toegang aan voor begeleiders. Dit betekent dat mensen die mindervalide zijn of een Autipas hebben standaard één begeleider gratis mee naar binnen mogen nemen. Het is hierbij wel van belang dat de tickets vooraf besteld worden via NEMOsciencemuseum.nl.

Breng een gratis bezoek aan De Studio van NEMO

Heb je jouw tickets voor het museum al gescoord via NEMOsciencemuseum.nl? Dan kun jij gratis De Studio bezoeken. Deze locatie van het museum is apart gelegen op het Marineterrein in Amsterdam en huisvest speciale tentoonstellingen en activiteiten voor volwassenen. Bestel dus online je ticket en bezoek twee musea voor de prijs van één!

Over NEMO

Over NEMO

Je hebt het vast en zeker al eens zien liggen vanuit de trein of boot tijdens een bezoekje aan Amsterdam: een groen gebouw aan het water dat erg veel lijkt op een aangemeerd schip. In dit gebouw is NEMO gevestigd, een museum waarin wetenschap en technologie bij elkaar komen. Dit museum werd in 1923 opgericht als het Museum van den Arbeid, waarna het in 1954 zijn naam veranderde in het Nederlands Instituut voor Nijverheid en Techniek. Een tijd later, in 1988, werd het wetenschapsmuseum omgedoopt tot het NewMetropolis, ofwel NEMO. Tegenwoordig kunnen bezoekers van jong tot oud door het vijf verdiepingen tellende gebouw wandelen en verschillende tentoonstellingen bezoeken of deelnemen aan experimenten en workshops. Bezoekers zien dus niet alleen de geschiedenis van de wetenschap voor zich, maar kunnen het ook ervaren door te fungeren als proefpersoon. Kortom: bij NEMOsciencemuseum.nl kunnen jij en je kinderen jullie ware wetenschapper naar buiten laten.

Ga naar nemosciencemuseum.nl

Deze extra voordelen biedt NEMO

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vind je het leuk om over wetenschap te leren? Dan is het slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dit zorgt ervoor dat je voortaan het laatste nieuws van NEMO in je inbox ontvangt. Zo word je bijvoorbeeld op de hoogte gehouden van nieuwe tentoonstellingen in het museum, maar ook van verrassende wetenschappelijke weetjes. Natuurlijk is het ook slim om je voor de nieuwsbrief in te schrijven wanneer je op zoek bent naar korting. NEMO houdt je namelijk graag op de hoogte van tijdelijke acties en stuurt soms zelfs een exclusieve kortingscode naar nieuwsbriefabonnees.

Blijf op de hoogte dankzij social media

Een andere manier om op de hoogte te blijven van NEMO is door het museum op social media te volgen. Je hebt de keuze uit verschillende platforms: van Facebook en Twitter tot Instagram. Hier vind je leuke weetjes, lees je over bijzondere projecten van het museum en mis je geen enkele kans om het museum met korting te bezoeken. Af en toe worden er immers tijdelijke kortingscodes of aanbiedingen gedeeld.

Kies voor een vertrouwde betaalmethode

Het is altijd fijn om op een vertrouwde manier voor tickets te betalen. Dat de medewerkers dit als geen ander begrijpen, blijkt uit het feit dat je bij het museum kunt kiezen uit meerdere betaalmethoden. Reken bijvoorbeeld af met iDEAL of kies ervoor om PayPal te gebruiken.

Lees hier tien handige weetjes over NEMO

NEMO is een technologie- en wetenschapsmuseum waar kinderen en volwassenen op een speelse en laagdrempelige wijze in aanraking komen met complexe onderwerpen.

In de webshop van NEMO kun je leerzame spellen, experimenten en gadgets voor thuis scoren om nog meer te weten te komen van technologie en wetenschap.

Via NEMOsciencemuseum.nl kun je lesmateriaal voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de pabo opvragen.

Met een CJP-pas of studentenkaart krijg je maar liefst 50% korting op entreetickets voor NEMO.

Kinderen tot en met drie jaar oud en houders van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-kaart, I amsterdam City Card of een Stadspas profiteren altijd van gratis toegang.

Het museum is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking, gebruikers van een rolstoel of scootmobiel én mensen met een hulphond.

Op NEMOsciencemuseum.nl zijn een heleboel leuke feitjes, spannende experimenten en testen te vinden om thuis uit te proberen.

In de dagagenda van NEMO ontdek je welke tentoonstellingen, workshops en activiteiten plaatsvinden op de dag van jouw bezoek.

Op het dak van NEMO kun je de buitententoonstelling Energetica bewonderen, een hapje en drankje scoren en heb je uitzicht over Amsterdam.

NEMO beschikt over diverse faciliteiten zoals een baby verschoonkamer, EHBO-ruimte, lift, gratis kluisjes en mindervalidentoiletten.