Spoorwegmuseum kortingscodes

Leer alles over treinen met Spoorwegmuseum korting dankzij een kortingscode – april 2024

  • gemiddelde besparing: €7,97
  • www.spoorwegmuseum.nl
€5 korting
Geverifieerd

Direct €5,- korting op tickets voor Spoorwegmuseum

Kortingscode
Via GetYourGuide
Bekijk code
€5 korting
Geverifieerd

Koop tickets voor Spoorwegmuseum met €5,- korting

Kortingscode
Via Leukstetickets
Bekijk code
€5 korting
Geverifieerd

Spoorwegmuseum deal: direct €5,- korting op tickets

Kortingscode
Via AD Webwinkel
Bekijk code
50% korting

50% korting op tickets via deze Spoorwegmuseum deal

Info

Geldig voor broertjes en zusjes van Rail Rookies leden.

Pak deze korting
€12 korting

Pak hier €12,- korting op toegangstickets voor Spoorwegmuseum

Info

Voor schoolreisjes.

Pak deze korting
20% korting

Ontvang 20% korting in de museumwinkel van Spoorwegmuseum

Pak deze korting
€4 korting

Profiteer van €4,- groepskorting bij Spoorwegmuseum

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang een GRATIS welkomstcadeau via deze Spoorwegmuseum promo

Pak deze korting
€3 korting

Koop een Spoorwegmuseum toegangsticket met €3,50 korting

Info

Geldig voor groepen vanaf tien personen.

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg een GRATIS kinderticket bij het Spoorwegmuseum

Info

Kinderen tot en met drie jaar krijgen gratis toegang.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang elke Spoorwegmuseum kortingscode via de nieuwsbrief

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€2 korting
Geverifieerd

Pak €2,50 korting dankzij deze Spoorwegmuseum kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Download hier het GRATIS spreekbeurtpakket van Spoorwegmuseum

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Spoorwegmuseum aanbieding voor 50% korting op tickets

Info

50% korting voor broertjes en zusjes van Rail Rookies leden.

Pak deze korting

Recent verlopen Spoorwegmuseum kortingscodes, soms werken ze nog!

20% korting
Geverifieerd

Tijdelijk 20% korting in de museumwinkel van Spoorwegmuseum

Pak deze korting
€12 korting
Geverifieerd

Spoorwegmuseum aanbieding voor €12,- korting op tickets

Info

Voor schoolreisjes.

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Scoor een GRATIS entreeticket voor Spoorwegmuseum

Info

Met een museumkaart of VriendenLoterij VIP-kaart.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Profiteer van 20% groepskorting bij Spoorwegmuseum

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Ontvang 50% korting voor vrienden en familie bij Spoorwegmuseum

Info

Voor Rail Rookies.

Pak deze korting

Krijg €2,50 korting op kaartjes voor het Spoorwegmuseum dankzij de hoogste code

Ben je op zoek naar een voordelige manier om het Spoorwegmuseum te bezoeken? Check dan of er een kortingscode actief is via het actieoverzicht op deze pagina. In het verleden hebben klanten wel €2,50 kunnen besparen op toegangskaartjes simpelweg door zo'n code te verzilveren. Je weet maar nooit wanneer er een kortingscode actief is, dus zorg dat je Acties.nl altijd even checkt voordat je een bezoekje aan het treinmuseum brengt!

Zo gaat er geen enkele Spoorwegmuseum korting aan je voorbij

Ontdek kortingscodes en nieuwtjes via de nieuwsbrief

Ga je vaak naar verschillende musea, dan ben je vast blij met elke kortingscode die je tegenkomt. Het is immers niet goedkoop om altijd het volle tarief te betalen. Ook bij dit leuke treinmuseum in Utrecht moet het lukken om met korting een entreeticket op de kop te tikken. Weet je nu al dat je dit museum binnen afzienbare tijd wil bezoeken? Meld je dan snel even aan voor de nieuwsbrief via Spoorwegmuseum.nl. Je bent dan direct op de hoogte van iedere nieuwe kortingscode. Uiteraard blijf je door middel van de digitale nieuwsbrief ook op de hoogte van andere aanbiedingen en opties om korting te krijgen. Kijk even voor welke nieuwsbrief je jezelf aanmeldt, want er zijn drie opties. Ga je voor de reguliere, de zakelijke of de educatieve nieuwsbrief?

Volg het museum op social media

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube zijn de social-mediakanalen waarop je het treinmuseum kunt vinden. Via jouw favoriete kanaal blijf je op de hoogte van alle exposities en evenementen. Mocht het museum een kortingscode of andere aanbieding vrijgeven waarvan je kunt profiteren, dan word je daar als volger bovendien direct over ingelicht.

Blijf op de hoogte van treinnieuwtjes via de blog

Het Spoorwegmuseum biedt op haar website gratis blogberichten aan. De onderwerpen zijn heel veelzijdig. Houd je van treinen en alles wat daarmee te maken heeft, dan zul je vast en zeker genieten van deze blogs. Wil je zoveel mogelijk uit je museumbezoek halen? Dan kan het ook handig zijn om eerst eens een aantal van deze informatieve blogberichten te lezen.

Over Spoorwegmuseum

Over Spoorwegmuseum

Waar zouden we in Nederland toch zijn zonder al die treinen? Nou, eigenlijk nergens. Sinds de Industriële Revolutie heeft dit vervoersmiddel namelijk niet alleen Nederland, maar eigenlijk de gehele wereld in een stroomversnelling gebracht. Het verhaal en de geschiedenis hierachter kun je komen bewonderen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Aan de hand van meer dan honderd locomotieven, treinstellen, rijtuigen en andere voertuigen wordt het verhaal van de trein in Nederland uitgebeeld. Het Spoorwegmuseum is in 1927 opgericht en is sinds 1954 gevestigd in het karakteristieke Maliebaanstation. Hier kunnen jij en je kinderen niet alleen het daadwerkelijke station uit 1874 bewonderen, maar ook verschillende attracties, tentoonstellingen en evenementen bezoeken. Aan de hand van al dit erfgoed waarover Spoorwegmuseum.nl beschikt, wordt dus pas echt duidelijk hoe groot de rol van de trein is binnen onze samenleving: zowel vroeger, nu en later.

Ga naar spoorwegmuseum.nl

Korting pakken met een Spoorwegmuseum promocode doe je zo

Spoorwegmuseum kortingscode gebruiken

  1. Heb je een Spoorwegmuseum kortingscode bemachtigd? Dan kun je het treinmuseum bezoeken met extra korting. Om deze actiecode in te vullen, dien je eerst naar de website van het Spoormuseum te gaan. Klik hier op de groene knop met ''Tickets''.
  2. Je komt nu in de ticketshop terecht. Selecteer per soort ticket hoeveel je hiervan wil bestellen en klik op ''Volgende''. Vervolgens vul je de benodigde gegevens in, zoals je naam, adres en e-mailadres. Klik daarna nogmaals op ''Volgende''.
  3. Op de volgende pagina komt je kortingsbon van het Spoorwegmuseum van pas. Klik in de rechterbovenhoek op ''Psst… heb jij een kortingscode?'' om het tekstvak te openen. Voer de couponcode in en klik op ''Controleren''. Met deze knop wordt de korting daadwerkelijk geactiveerd. Nadat je je gegevens en bestelling hebt gecontroleerd, selecteer je ''Bevestig'' onderaan de pagina.
  4. Je kunt nu kiezen of je de Spoorwegmuseum entreetickets met iDEAL of creditcard wil afrekenen. Voor de laatste optie kies je ''Overige'' als betaalwijze. Als je op de groene knop met ''Betalen'' klikt, word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving. Hier kun je vervolgens, indien nodig, de juiste betaalmethode selecteren.
  5. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de betaling van de tickets afronden. Is dit gelukt? Dan ontvang je de tickets voor het Spoorwegmuseum over enkele momenten vanzelf in je mailbox.

Gratis extra's waarvan je kunt profiteren bij het Spoorwegmuseum

Bezoek gratis evenementen van het Spoorwegmuseum

Heb jij een kaart van de Vriendenloterij of een Museumkaart, dan heb je niet alleen recht op gratis toegang tot het Spoorwegmuseum, maar je profiteert zelfs van extra voordelen. De evenementen in het museum zijn voor jou namelijk óók gratis. Het is zelfs niet nodig om van tevoren een reservering te plaatsen.

Gratis extra’s bij je kinderfeestje in het treinmuseum

Is je kind een échte treinliefhebber, dan vindt hij of zij het vast fantastisch om een kinderfeest te geven in het Spoorwegmuseum. Het kinderfeestarrangement waarvoor je kunt kiezen biedt je kind ook nog extra voordelen: de jarige job of jet krijgt namelijk een gratis Rail Rookies lidmaatschap. Jij als ouder profiteert ook van extra voordeel, want je hoeft geen uitgaven meer te doen voor de uitnodigingen voor het feestje. Die zijn namelijk bij het arrangement inbegrepen.

Neem kosteloos een Rangeerpuzzel mee

Kinderen houden meestal wel van musea, maar ze genieten het meest als ze een bepaald doel hebben. Ook in het Spoorwegmuseum is daarover nagedacht. Als kinderen doelgericht door een museum lopen, pikken ze het meeste op. Komen jullie binnen bij het Spoorwegmuseum, dan is er voor alle kinderen een gratis Rangeerpuzzel beschikbaar. Dankzij deze speurtocht ontdekken ze alle verborgen hoekjes en gaatjes van het museum.

Vraag een gratis spreekbeurtpakket aan bij het Spoorwegmuseum

Wil jij binnenkort een spreekbeurt houden over treinen? Dan wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk informatie hebben over dit onderwerp. Het museum helpt je daar graag mee. Via Spoorwegmuseum.nl kun je een gratis spreekbeurtpakket aanvragen. Hiermee is het voorbereiden van jouw spreekbeurt een fluitje van een cent en krijg je gegarandeerd een mooi cijfer.

Dit wil je weten voordat je naar het Spoorwegmuseum gaat

Het Spoorwegmuseum bestaat sinds 1927 en is sinds 1954 gevestigd in het karakteristieke Maliebaanstation in Utrecht.

Je kunt het treinmuseum het hele jaar door bezoeken van dinsdag tot en met zondag.

Je kunt dankzij je VriendenLoterij VIP-kaart, Buurpas, ICOM-kaart of Museumjaarkaart geheel gratis genieten van een dagje Spoorwegmuseum.

Wanneer je van treinen houdt, is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de blogpagina op Spoorwegmuseum.nl.

Regelmatig vinden er in het Spoorwegmuseum evenementen of bijzondere exposities plaats, bijvoorbeeld over de geschiedenis van treinen in Nederland.

Als je je via Spoorwegmuseum.nl abonneert op de nieuwsbrief, ontvang je eens in de zoveel tijd een uitgebreide e-mail met het laatste museumnieuws.

Je kunt de ontwikkelingen omtrent het treinmuseum actief volgen via Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Het Spoorwegmuseum biedt speciale spreekbeurtpakketten aan en deze zijn ook nog eens helemaal gratis te downloaden.

Korting scoren bij het Spoorwegmuseum kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van groepskorting als je met een groter gezelschap op bezoek komt.

Speciaal voor kinderen heeft het Spoorwegmuseum een rangeerpuzzel gemaakt, zodat kinderen gericht op ontdekkingstocht kunnen gaan in het museum.