Univé kortingscodes

Ontvang Univé korting op jouw verzekering met de actuele kortingscodes en acties van oktober 2022

  • gemiddelde besparing: €9,26
  • laatst bijgewerkt: vandaag
10% korting

Ontvang tot wel 10% korting op je Univé zorgverzekering

Pak deze korting
Gratis actie

Verzeker je kinderen GRATIS mee bij Univé

Info

Geldig voor kinderen tot achttien jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Univé voordeel: profiteer altijd van GRATIS cyberhulp

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Univé kortingscode en actie via de nieuwsbrief

Pak deze korting
10% korting

Sluit een Univé woonverzekering af met tot 10% pakketkorting

Pak deze korting
10% korting

Verzeker je auto met tot 10% korting via Univé

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS onderhoud met Univé Private Lease

Verloopt morgen
Pak deze korting
% actie

Sluit jouw verzekering af met een lage premie bij Univé

Pak deze korting
80% korting

Krijg tot 80% no-claim korting bij Univé

Info

Geldig vanaf 10 schadevrije jaren.

Pak deze korting
10% korting

Kortingscode Univé - pak tot 10% pakketkorting bij autoverzekeringen

Kortingscode
Pak deze code
50% korting

Scoor nu 50% no-claimkorting bij een Univé scooterverzekering

Pak deze korting
30% korting

Pak nu tot 30% korting op daguitjes via deze Univé actie

Pak deze korting

Verlopen Univé kortingscodes

10% korting

Univé pakketvoordeel: verzeker je fiets met tot 10% korting

Pak deze korting
40% korting

Krijg tot wel 10% korting op je zorgverzekering bij Univé

Pak deze korting
10% korting

Univé voordeel: sluit een woonverzekering af met tot 10% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang GRATIS Univé Cyberhulp bij je verzekering

Pak deze korting
30% korting

Ontvang tijdelijk tot 30% korting op een dagje uit via Univé

Info

Alleen geldig voor Univéleden.

Pak deze korting

Met de beste Univé kortingscode ontvang je 10% korting

Tot op heden is er nog maar één kortingscode geplaatst voor Univé. Met deze code profiteerde je van 10% pakketkorting bij autoverzekeringen. Gelukkig betekent dit niet dat je verder niet van korting kunt profiteren bij deze verzekeraar. Gedurende het jaar zijn er zo nu en dan interessante acties waarbij je korting kunt pakken zonder het gebruik van een kortingscode. Wil je deze korting niet mislopen? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Nog meer voordelen waarvan je profiteert bij Univé

Kies voor de Zorg Select basisverzekering

Met de Univé Zorg Select polis heb je al een basisverzekering voor slechts €105,85 per maand, waarbij je de premie verder kunt verlagen door een hoger eigen risico te nemen. Natuurlijk kan deze zorgverzekering uitgebreid worden met Aanvullend Goed, Beter of Best en de tandarts Goed, Beter, Best of Tand Ongevallen. Het loont wat tijd te nemen om de mogelijkheden te bekijken of om eens bij een winkel binnen te lopen om alles op een rijtje te zetten. Via de website bereken je eenvoudig je premie.

Sluit een fietsverzekering af

Nu steeds meer mensen overstappen op een elektrische fiets, kan het geen kwaad om de verzekeringskant eens te bekijken. Met een elektrische fiets ben je een stuk sneller, waardoor je meer risico loopt om zelf een ongeval te veroorzaken. Daarnaast is een elektrische fiets behoorlijk aan de prijs. Ieder jaar worden er honderdduizenden fietsen gestolen. Daarom is het verstandig om een fietsverzekering te nemen. Informatie inwinnen over een rechtsbijstandsverzekering kan ook zeker geen kwaad.

Univé op- en inzittendenverzekering

Is jouw auto, motor, scooter of fiets verzekerd, dan zit je goed. Maar geldt dit ook voor de op- of inzittenden? Stel, je neemt iemand mee achterop de scooter en je raakt bij een ongeval betrokken, waarbij de opzittende naar het ziekenhuis moet. Dan is het handig dat eventuele kosten door de verzekering gedekt worden. Dankzij de, goedkope, op- en inzittendenverzekering voorkom je dat iemand je aansprakelijk stelt voor geleden schade. Vraag bij het afsluiten van een verzekering op Unive.nl naar de mogelijkheden. Het kost je maar een paar euro per jaar extra. Het is natuurlijk al helemaal goedkoop als je meerdere verzekeringen hebt bij Univé. Op deze manier profiteer je namelijk van korting zonder dat je er een kortingscode voor nodig hebt.

Check je inboedel- en opstalverzekering

Het is belangrijk om na een aantal jaren opnieuw naar de inboedel- en de opstalverzekering te kijken. Past die nog bij wat je nu in huis hebt staan? In de loop der jaren zijn mogelijk nieuwe meubels, meerdere computers, laptops, iPhones en een nieuwe keuken aangeschaft, waardoor de inboedel veel meer waard geworden is. Als de waarde stijgt, is het van belang dat de verzekerde waarde meestijgt. Dat geldt ook bij de aanschaf van zonnepanelen. Misschien heb je wel een zogenaamde kostbaarhedenverzekering nodig, omdat een verzameling bijvoorbeeld letterlijk kostbaar is geworden.

Stel je vragen aan een medewerker in een winkel

De verzekeraar kan het zich voorstellen dat het fijner is om iemand in het echt te spreken over serieuze zaken als verzekeringen afsluiten. Naast de website zijn er daarom ook winkels waar je terecht kunt met al je vragen. Overigens ben je niet alleen als klant welkom. Iedereen is welkom. Aarzel dus niet om een winkel binnen te stappen om naar mogelijkheden te informeren.

Snel en online je zaken regelen

Via Unive.nl kun je zaken direct regelen. Klanten kunnen hier inloggen met een eigen account, waardoor ze snel en effectief eventuele schade kunnen opgeven, declaraties voor de zorgverzekering kunnen indienen, informatie ontvangen en vragen kunnen stellen. Verder vind je alle polissen en andere informatie op de website, kun je direct wijzigingen doorgeven en zien hoe het met een eventuele schadeclaim gaat. Natuurlijk kun je online ook een verzekering afsluiten en je kunt dit zelfs met korting doen als je meerdere verzekeringen combineert.

Schade melden via de app

Raak je betrokken bij een ongeval of heeft men schade aan jouw eigendom toegebracht? Maak dan vooral, als dat kan natuurlijk, foto's van de situatie. Die kun je dan meesturen als extra bewijs bij een schadeclaim. Je hebt geen schadeformulier meer nodig, want dankzij de Univé app kan alles ter plekke geregeld worden.

Neem contact op met Univé

Wil jij een woonverzekering aanschaffen en weet je niet precies welke aanvullende verzekeringen je erbij moet nemen? Of twijfel je tussen een aantal verzekeringen? Neem bij twijfel altijd even contact op met Univé. Heb je een simpele vraag? Kijk dan of deze misschien al eerder gesteld is en of deze bij de veelgestelde vragen staat. Wil je toch in contact komen met de klantenservice? Dat kan door ze te bellen, mailen of een bericht te sturen via Facebook of Twitter. Je kunt ook even langsgaan in een van de winkels.

Over Univé

Over Unive

Een goede verzekering afsluiten is verstandig en kan in veel gevallen erg handig zijn. Zo wil je natuurlijk graag dat je inboedel goed verzekerd is tegen bijvoorbeeld diefstal of brand. Ook je gezondheid is te belangrijk om onverzekerd te laten. Het maakt niet uit naar wat voor soort verzekering je op zoek bent, bij Univé zal je er zeker een kunnen vinden. Een groot voordeel van Univé is dat zij een coöperatieve vereniging zijn en daardoor geen winstoogmerk hebben. Dit betekent lagere prijzen voor de klanten, waardoor jij je zeer voordelig kunt verzekeren. Daarnaast keert Univé winstuitkeringen uit aan klanten. Je profiteert als klant dus van de winst die gemaakt wordt door het bedrijf. Wil jij je graag goed verzekeren? Dan is Univé een slimme keuze.

Ga naar unive.nl

Op deze manier verzilver je een code bij Univé

Unie kortingscode gebruiken

  1. Wist je dat het soms als je een verzekering afsluit ook mogelijk is om extra korting te pakken? Bij Univé kun je namelijk gebruik maken van een internetcode. Heb jij zo’n Univé kortingscode in handen? Lees dan vooral verder om te ontdekken hoe je deze kan gebruiken.
  2. Ga naar Univé.nl en klik op de verzekering die jij af wil sluiten. Druk vervolgens op “Bereken uw premie” om verder te gaan. Maak een keus voor wie dat je de verzekering afsluit, je hebt hierbij de mogelijkheden: mijzelf, mijn partner of mijn kinderen.
  3. Vervolgens kom je in een overzicht waar je kan aanvinken voor welke onderdelen je jezelf allemaal wil verzekeren. Nadat je alle informatie hebt ingevuld, kun je je kortingscode invullen.
  4. Dit kan in het witte vlak waar “Naam of internetcode” staat. Dit is een code die je mogelijk van werkgever, vereniging, bond of van Univé zelf ontvangen hebt. Klik vervolgens op “Volgende” en de korting zal verrekend worden met je betaling.
  5. Vul nu al je persoonlijke gegevens en de gewenste ingangsdatum in. Ook kun je hier je rekeningnummer invoeren. Als je opnieuw op “Volgende” klikt controleer je nog een paar gegevens en ben je klaar om jezelf te verzekeren.

Handig om te weten voordat je een Univé verzekering afsluit

Bij Univé krijg je altijd veertien dagen de tijd om te bedenken of je jouw verzekering af wilt sluiten of juist niet.

Online kun je met Univé heel veel zelf regelen zoals schade meldingen, zorgdeclaraties indienen of verzekeringen inzien.

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via mail of telefoon, ook kun je de veelgestelde vragen bekijken.

Mocht je in een noodgeval verkeren dan kun je Univé 24/7 bereiken via het nummer van de Univé alarmcentrale.

Bij Univé kun je terecht voor onder andere auto-, woon, en zorgverzekeringen waarna ook voor aansprakelijkheidsverzekeringen.

Via de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de actuele nieuwsbrief kun je alvast bekijken op de site.

Op de website van Univé kun je via het ‘’Actueel nieuws’’ het laatste nieuws gelezen met betrekking tot Univé.

Univé denkt graag met je mee over bijvoorbeeld pensioenen, zo geven zij tips en adviezen voor een pensioen.

Je kunt online via de website van Univé gemakkelijk een afspraak maken, je premie berekenen of een klacht indienen.

Bij Univé kun je meedenken door jouw mening te delen, hiermee heb jij de mogelijkheid om Univé te verbeteren.

Nieuws

Bereken uw premie autoverzekering bij Univé

Wil jij een autoverzekering afsluiten maar wil je eerst wat maatschappijen vergelijken? Dat is volkomen logisch, daarom kun je op de website van Univé direct jouw premie berekenen. Bij Univé bereken je niet alleen eenvoudig en snel je premie, maar je krijgt ook extra korting wanneer je klant wordt. Dat is natuurlijk extra aantrekkelijk, want tegenwoordig is alles te duur!

Sluit optijd een reisverzekering af

Ga jij deze zomer op vakantie? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten bij Univé. Deze verzekering zorgt er namelijk voor dat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan tijdens jouw reis. Je kunt eenvoudig een kortlopende reisverzekering aanvragen zodat je volledig gedekt bent. Bij Univé kies jezelf welke dekkingen je wilt verzekeren. Je bagage, medische kosten, autopech, ongevallendekking en een annuleringsverzekering zijn hier allemaal voorbeelden van.

Verzeker je fiets bij Univé

Zit jij regelmatig op de fiets en zou je balen als deze gestolen wordt? Dan is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten bij Univé. Het kost je slechts €2,- per maand en het duurt ongeveer vijf minuten. Het maakt niet uit of je een elektrische fiets hebt of een stadsfiets, alle fietsen worden verzekerd door Univé. Zelfs een tweedehands fiets kun je gewoon verzekeren!