Univé kortingscodes

Ontvang Univé korting op jouw verzekering met de actuele kortingscodes en acties van juli 2024

  • gemiddelde besparing: €9,26
10% korting

Sluit een aanvullende zorgverzekering af met 10% Univé korting

Info

Via een collectief.

Pak deze korting
Gratis actie

Univé aanbieding: geniet van GRATIS tandartszorg

Info

Geldig voor kinderen tot achttien jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Verzeker je kinderen GRATIS mee bij Univé

Info

Tot achttien jaar.

Pak deze korting
10% korting

Verdien tot 10% korting op je autopremie bij Univé

Info

Via de Univé app.

Pak deze korting
80% korting

Krijg tot 80% no-claim korting bij Univé

Info

Geldig vanaf 10 schadevrije jaren.

Pak deze korting
% actie

Sluit jouw verzekering af met een lage premie bij Univé

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS hypotheekadvies via Univé

Info

Het eerste gesprek is gratis.

Pak deze korting
% korting

Bekijk hier jouw collectieve voordeel bij Univé

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Univé kortingscode en actie via de nieuwsbrief

Verloopt vandaag
Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Kortingscode Univé - pak tot 10% pakketkorting bij autoverzekeringen

Kortingscode
Bekijk code
€2 actie
Geverifieerd

Sluit nu een reisverzekering af al voor slechts €2,80 bij Univé

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Univé promo: scoor 20% korting op een WoonVeilig alarmsysteem

Pak deze korting

Recent verlopen Univé kortingscodes, soms werken ze nog!

10% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 10% korting met een Univé verzekeringspakket

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Ontvang 10% korting op een aanvullende zorgverzekering bij Univé

Info

Via een collectief.

Pak deze korting
80% korting
Geverifieerd

Krijg tot maar liefst 80% no-claimkorting op je Univé autoverzekering

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Geniet van 10% korting op veel Univé verzekeringen

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Univé voordeel: geniet van GRATIS Zorg Extra's

Pak deze korting

Met de beste Univé kortingscode ontvang je 10% korting

Tot op heden is er nog maar één kortingscode geplaatst voor Univé. Met deze code profiteerde je van 10% pakketkorting bij autoverzekeringen. Gelukkig betekent dit niet dat je verder niet van korting kunt profiteren bij deze verzekeraar. Gedurende het jaar zijn er zo nu en dan interessante acties waarbij je korting kunt pakken zonder het gebruik van een kortingscode. Wil je deze korting niet mislopen? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

Nog meer voordelen waarvan je profiteert bij Univé

Kies voor de Zorg Select basisverzekering

Met de Univé Zorg Select polis heb je al een basisverzekering voor slechts €105,85 per maand, waarbij je de premie verder kunt verlagen door een hoger eigen risico te nemen. Natuurlijk kan deze zorgverzekering uitgebreid worden met Aanvullend Goed, Beter of Best en de tandarts Goed, Beter, Best of Tand Ongevallen. Het loont wat tijd te nemen om de mogelijkheden te bekijken of om eens bij een winkel binnen te lopen om alles op een rijtje te zetten. Via de website bereken je eenvoudig je premie.

Sluit een fietsverzekering af

Nu steeds meer mensen overstappen op een elektrische fiets, kan het geen kwaad om de verzekeringskant eens te bekijken. Met een elektrische fiets ben je een stuk sneller, waardoor je meer risico loopt om zelf een ongeval te veroorzaken. Daarnaast is een elektrische fiets behoorlijk aan de prijs. Ieder jaar worden er honderdduizenden fietsen gestolen. Daarom is het verstandig om een fietsverzekering te nemen. Informatie inwinnen over een rechtsbijstandsverzekering kan ook zeker geen kwaad.

Univé op- en inzittendenverzekering

Is jouw auto, motor, scooter of fiets verzekerd, dan zit je goed. Maar geldt dit ook voor de op- of inzittenden? Stel, je neemt iemand mee achterop de scooter en je raakt bij een ongeval betrokken, waarbij de opzittende naar het ziekenhuis moet. Dan is het handig dat eventuele kosten door de verzekering gedekt worden. Dankzij de, goedkope, op- en inzittendenverzekering voorkom je dat iemand je aansprakelijk stelt voor geleden schade. Vraag bij het afsluiten van een verzekering op Unive.nl naar de mogelijkheden. Het kost je maar een paar euro per jaar extra. Het is natuurlijk al helemaal goedkoop als je meerdere verzekeringen hebt bij Univé. Op deze manier profiteer je namelijk van korting zonder dat je er een kortingscode voor nodig hebt.

Check je inboedel- en opstalverzekering

Het is belangrijk om na een aantal jaren opnieuw naar de inboedel- en de opstalverzekering te kijken. Past die nog bij wat je nu in huis hebt staan? In de loop der jaren zijn mogelijk nieuwe meubels, meerdere computers, laptops, iPhones en een nieuwe keuken aangeschaft, waardoor de inboedel veel meer waard geworden is. Als de waarde stijgt, is het van belang dat de verzekerde waarde meestijgt. Dat geldt ook bij de aanschaf van zonnepanelen. Misschien heb je wel een zogenaamde kostbaarhedenverzekering nodig, omdat een verzameling bijvoorbeeld letterlijk kostbaar is geworden.

Stel je vragen aan een medewerker in een winkel

De verzekeraar kan het zich voorstellen dat het fijner is om iemand in het echt te spreken over serieuze zaken als verzekeringen afsluiten. Naast de website zijn er daarom ook winkels waar je terecht kunt met al je vragen. Overigens ben je niet alleen als klant welkom. Iedereen is welkom. Aarzel dus niet om een winkel binnen te stappen om naar mogelijkheden te informeren.

Snel en online je zaken regelen

Via Unive.nl kun je zaken direct regelen. Klanten kunnen hier inloggen met een eigen account, waardoor ze snel en effectief eventuele schade kunnen opgeven, declaraties voor de zorgverzekering kunnen indienen, informatie ontvangen en vragen kunnen stellen. Verder vind je alle polissen en andere informatie op de website, kun je direct wijzigingen doorgeven en zien hoe het met een eventuele schadeclaim gaat. Natuurlijk kun je online ook een verzekering afsluiten en je kunt dit zelfs met korting doen als je meerdere verzekeringen combineert.

Schade melden via de app

Raak je betrokken bij een ongeval of heeft men schade aan jouw eigendom toegebracht? Maak dan vooral, als dat kan natuurlijk, foto's van de situatie. Die kun je dan meesturen als extra bewijs bij een schadeclaim. Je hebt geen schadeformulier meer nodig, want dankzij de Univé app kan alles ter plekke geregeld worden.

Neem contact op met Univé

Wil jij een woonverzekering aanschaffen en weet je niet precies welke aanvullende verzekeringen je erbij moet nemen? Of twijfel je tussen een aantal verzekeringen? Neem bij twijfel altijd even contact op met Univé. Heb je een simpele vraag? Kijk dan of deze misschien al eerder gesteld is en of deze bij de veelgestelde vragen staat. Wil je toch in contact komen met de klantenservice? Dat kan door ze te bellen, mailen of een bericht te sturen via Facebook of Twitter. Je kunt ook even langsgaan in een van de winkels.

Over Univé

Over Unive

Een goede verzekering afsluiten is verstandig en kan in veel gevallen erg handig zijn. Zo wil je natuurlijk graag dat je inboedel goed verzekerd is tegen bijvoorbeeld diefstal of brand. Ook je gezondheid is te belangrijk om onverzekerd te laten. Het maakt niet uit naar wat voor soort verzekering je op zoek bent, bij Univé zal je er zeker een kunnen vinden. Een groot voordeel van Univé is dat zij een coöperatieve vereniging zijn en daardoor geen winstoogmerk hebben. Dit betekent lagere prijzen voor de klanten, waardoor jij je zeer voordelig kunt verzekeren. Daarnaast keert Univé winstuitkeringen uit aan klanten. Je profiteert als klant dus van de winst die gemaakt wordt door het bedrijf. Wil jij je graag goed verzekeren? Dan is Univé een slimme keuze.

Ga naar unive.nl

Op deze manier verzilver je een code bij Univé

Unie kortingscode gebruiken

  1. Wist je dat het soms als je een verzekering afsluit ook mogelijk is om extra korting te pakken? Bij Univé kun je namelijk gebruik maken van een internetcode. Heb jij zo’n Univé kortingscode in handen? Lees dan vooral verder om te ontdekken hoe je deze kan gebruiken.
  2. Ga naar Univé.nl en klik op de verzekering die jij af wil sluiten. Druk vervolgens op “Bereken uw premie” om verder te gaan. Maak een keus voor wie dat je de verzekering afsluit, je hebt hierbij de mogelijkheden: mijzelf, mijn partner of mijn kinderen.
  3. Vervolgens kom je in een overzicht waar je kan aanvinken voor welke onderdelen je jezelf allemaal wil verzekeren. Nadat je alle informatie hebt ingevuld, kun je je kortingscode invullen.
  4. Dit kan in het witte vlak waar “Naam of internetcode” staat. Dit is een code die je mogelijk van werkgever, vereniging, bond of van Univé zelf ontvangen hebt. Klik vervolgens op “Volgende” en de korting zal verrekend worden met je betaling.
  5. Vul nu al je persoonlijke gegevens en de gewenste ingangsdatum in. Ook kun je hier je rekeningnummer invoeren. Als je opnieuw op “Volgende” klikt controleer je nog een paar gegevens en ben je klaar om jezelf te verzekeren.

Handig om te weten voordat je een Univé verzekering afsluit

Bij Univé krijg je altijd veertien dagen de tijd om te bedenken of je jouw verzekering af wilt sluiten of juist niet.

Online kun je met Univé heel veel zelf regelen zoals schade meldingen, zorgdeclaraties indienen of verzekeringen inzien.

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via mail of telefoon, ook kun je de veelgestelde vragen bekijken.

Mocht je in een noodgeval verkeren dan kun je Univé 24/7 bereiken via het nummer van de Univé alarmcentrale.

Bij Univé kun je terecht voor onder andere auto-, woon, en zorgverzekeringen waarna ook voor aansprakelijkheidsverzekeringen.

Via de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de actuele nieuwsbrief kun je alvast bekijken op de site.

Op de website van Univé kun je via het ‘’Actueel nieuws’’ het laatste nieuws gelezen met betrekking tot Univé.

Univé denkt graag met je mee over bijvoorbeeld pensioenen, zo geven zij tips en adviezen voor een pensioen.

Je kunt online via de website van Univé gemakkelijk een afspraak maken, je premie berekenen of een klacht indienen.

Bij Univé kun je meedenken door jouw mening te delen, hiermee heb jij de mogelijkheid om Univé te verbeteren.

Nieuws

Ben bewust van de gevaren van openbare wifi netwerken

Je zult het vast wel eens meegemaakt hebben: je zit op het terras, komt aan in je hotel of reist met de trein en je kunt gebruik maken van een openbaar wifi netwerk. Op hartstikke veel locaties is dit het geval en de kans is groot dat je hier gebruik van maakt, omdat je hiermee bespaart op je mobiele data. Echter zijn deze openbare netwerken niet zo veilig als je denkt. Op Univé lees je wat de gevaren hiervan zijn en hoe je de volgende keer toch veilig kunt internetten.

Univé Black Friday

Ga jij op Black Friday altijd op zoek naar de hoogste kortingen op kleding en elektronica? Kijk tijdens de aankomende editie dan eens verder dan je neus lang is, want steeds meer branches doen mee aan het voordeelfeest. Zo bestaat de kans dat ook Univé gaat stunten met interessante aanbiedingen. Of de verzekeraar op vrijdag 24 november daadwerkelijk van de partij is, ontdek je binnenkort op Acties.nl.

Stel jouw autoverzekering zelf samen

Het najaar gaat traditiegetrouw gepaard met gevaarlijke verkeerssituaties. Wil jij ook tijdens de donkere herfst- en winterdagen zorgeloos de weg op? Denk dan eens aan een autoverzekering van Univé. Via de website vorm je zo'n verzekering eenvoudig naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Nadat je het kenteken van de auto hebt ingevuld, berekent een online tool binnen twee minuten de bijbehorende premie. Ben je nieuwsgierig? Ga dan naar Univé.nl en ontdek het zelf.