Openbank actiecodes

Profiteer van korting op al jouw geldzaken met een Openbank actiecode voor februari 2024

  • gemiddelde besparing: €3,61
20% korting

Openbank korting: scoor drinkflessen met tot 20% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een GRATIS betaalpas bij Openbank

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€20 korting

Profiteer van tot €20,- korting op kookgerei bij Openbank

Pak deze korting
30% korting

Krijg tot 30% Openbank korting op zonnebrillen

Pak deze korting
10% korting

Bestel elektronica met tot 10% korting bij Openbank

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS geld opnemen bij Openbank

Info

Tot vijf keer per maand.

Pak deze korting
30% korting

Krijg tot 30% korting bij veel partners van Openbank

Pak deze korting
2% korting

Profiteer van 2% rente op je spaargeld bij Openbank

Pak deze korting
€40 korting
Geverifieerd

Ontvang GRATIS €40,- tegoed dankzij deze Openbank kortingscode

Kortingscode
Info

Schrijf voor 31 januari 2023 minstens €500,- bij op je nieuw Open betaalrekening, of doe ten minste vijf aankopen van minstens €10,- per aankoop met je Openbank betaalpas.

Bekijk code
2% korting
Geverifieerd

Profiteer van 2% spaarrente met deze Openbank actiecode

Kortingscode
Bekijk code
€60 korting
Geverifieerd

Pak €60,- tegoed op automatisch beleggen met de Openbank actiecode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Openbank kortingscodes, soms werken ze nog!

€70 korting
Geverifieerd

Openbank actiecode: scoor een GRATIS rekeningnummer + €70,- welkomstbonus

Kortingscode
Bekijk code
Gratis cadeau actie
Geverifieerd

Maak kans op GRATIS cadeaus via deze Openbank pagina

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Openbank deal voor tot wel 15% korting op fietshelmen

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 10% korting op elektronica bij Openbank

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Boek hotelovernachtingen met tot 15% Openbank korting

Pak deze korting

Geniet van deze gratis voordelen bij Openbank

Gratis een rekening openen, aanhouden en opzeggen

Openbank.nl is een digitale bank die de klantvriendelijkheid en het gebruiksgemak op de eerste plaats zet. Via de website kun je diverse betaal- en spaarrekeningen erg eenvoudig openen. Je hoeft enkel wat persoonlijke gegevens door te geven en je krijgt meteen een bevestigingscode toegestuurd. Zodra je je identiteit geverifieerd hebt, krijg je direct toegang tot je account. Bovendien is het openen, het aanhouden en zelfs het opzeggen van je rekening volledig gratis en worden er op geen enkel moment commissies in rekening gebracht.

Een digitale bank met een gratis betaalpas

Dat Openbank een digitale bank is, betekent niet dat je geen betaalpas krijgt. Zodra je je rekening hebt geopend, wordt je betaalpas meteen naar je toegestuurd. Deze pas is volledig gratis en ook de verzending is kosteloos. Je hebt geen actiecode nodig om van dit voordeel te genieten, want dit is gewoon een standaard service van de bank.

Vijf gratis geldopnames per maand in de eurozone

Bij Openbank heb je altijd toegang tot je geld. De Santander Group beschikt over meer dan 40.000 geldautomaten wereldwijd en hier kun je onbeperkt geld opnemen. Verder kun je je betaalpas maandelijks ook vijf keer gebruiken om gratis geld op te nemen in de eurozone. Afhankelijk van je betaalpas, heb je zelfs recht op vijf gratis geldopnames per maand wereldwijd.

Gratis overboekingen binnen Europa

Bij heel wat banken moet je extra kosten betalen als je internationale overschrijvingen uitvoert of ontvangt. Bij Openbank hoef je je hier helemaal geen zorgen om te maken. Aan elke rekening is een Spaans IBAN-nummer verbonden. Dit betekent dat je door de Europese regelgeving beschermd wordt en dat alle overboekingen binnen Europa volledig gratis zijn. Ook voor het ontvangen van de overboekingen betaal je geen extra tarief. Hou er wel rekening mee dat de transacties in euro moeten worden uitgevoerd.

Over Openbank

Over Openbank

Vroeger moest je nog naar het kantoor van je bank gaan om jouw geldzaken te regelen. Digitale banken hebben het nut van dergelijke kantoren echter overbodig gemaakt. Online bankieren is dan ook de toekomst volgens Openbank. Het Spaanse bedrijf is in 1995 opgericht en maakt deel uit van de bekende Santander Group. Waar het aanvankelijk startte met een telefonische service, werden deze diensten al snel verplaatst naar het internet. Hierdoor is Openbank de grootste digitale bank van Europa geworden, waarnaast het bedrijf ook in andere delen van de wereld actief is. Alles wat met bankieren te maken heeft, kun jij eenvoudig regelen via Openbank.nl. Denk hierbij aan jouw rekeningen beheren, betaalpassen aanvragen en geld beleggen. Al jouw geldzaken zijn dus één klik van je verwijderd.

Ga naar openbank.nl

Van deze voordelen profiteren Openbank klanten nog meer

Beheer je geld eenvoudig in de Uitgavenbeheerder

Openbank biedt je niet alleen interessante rentes aan, maar de digitale bank helpt je ook om beter te sparen. Op Openbank.nl vind je de Uitgavenbeheerder terug. Met deze applicatie kun je je uitgaven op een zeer efficiënte manier beheren. Al je transacties worden in diverse categorieën ingedeeld, zodat je een duidelijk beeld van je uitgavenpatroon krijgt. Op deze manier gaat Openbank onnodige uitgaven tegen en helpt de bank je om je geld juist te besteden. Je zult hierdoor veel meer sparen, wat ook meteen betekent dat je veel meer rente ontvangt!

Een veilige app met tal van mogelijkheden

Niet iedereen heeft tijd om op de website in te loggen om een transactie uit te voeren. Openbank heeft daarom een handige app ontwikkeld. Via de app kun je binnenlandse en internationale overboekingen uitvoeren, je uitgaven bekijken en rekeningen of andere producten aanvragen. Je kunt met de app ook betalen. Je kunt je smartphone zowel voor aankopen in fysieke winkels als in webshops gebruiken. Bovendien is de app ontzettend goed beveiligd. Alle transacties worden volgens jouw voorkeuren beschermd. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om, naast de standaard bevestiging per SMS, een elektronische handtekening aan de transacties toe te voegen.

Alle feiten over Openbank voor je op een rijtje

Als je een rekening opent bij Openbank, dan kun je ook met je smartphone afrekenen.

De diensten van Openbank zijn 100% digitaal en beschikbaar via één website en app.

Je hebt zelf de volledige controle over je betaalpas van Openbank: zo kun je hem tijdelijk in- en uitschakelen, in bepaalde landen blokkeren en de mogelijkheid tot gebruik beperken.

Op Openbank.nl vind je regelmatig acties en kortingen waarmee je gratis items kunt scoren of korting kunt krijgen bij andere winkels.

De klantenservice van Openbank is iedere dag van het jaar van 8:00 uur tot 22:00 uur geopend.

Met een rekening bij Openbank kun je geautomatiseerd beleggen met de Robo-Advisor.

Op Openbank.nl kun je aan de hand van jouw locatie een overzicht vinden met de dichtstbijzijnde geldautomaten.

Doordat je over verschillende beveiligingsinstellingen beschikt, weet je zeker dat niemand zomaar bij je geld kan.

Naast dat je er een rekening kunt openen, kun je bij Openbank ook gebruikmaken van een password manager.

Om te voorkomen dat je niet onnodig geld uitgeeft, biedt de online bank ook een uitgavenbeheerder-functie aan.

Nieuws

Beleggen voor beginners

Je hebt ongetwijfeld een vriend, collega of familielid die zich volop bezighoudt met beleggen. Hoewel zo'n investering voor jou misschien een ver-van-het-bedshow lijkt, kan iedereen het leren. Openbank helpt je hierbij graag op weg. Op de website en in de app vind je allerlei services en tools die jou bijstaan bij het behalen van diverse beleggingsdoelen. Breng daarom snel een bezoekje aan Openbank.nl en zet de eerste stap naar meer vermogen.

Wat te doen met je kleingeld?

Het nieuwe jaar is voor veel mensen hét moment om een nieuw goed doel te steunen. Kun jij niet kiezen tussen alle belangrijke goede doelen? Doneer dan je kleingeld via Openbank en steun meerdere non-profit organisaties. Bij Openbank kun je tot wel vijf organisaties tegelijkertijd steunen. Tevens kun je zelf bepalen hoeveel jij wil doneren en limieten instellen. Je zit dus nergens aan vast! Bekijk alle voorwaarden en mogelijkheden op Openbank.nl.

Komt niet voor verrassingen te staan met Travel+

Ga je tijdens de feestdagen op vakantie buiten Europa? Dan is het slim om vooraf al je financiële zaken te regelen. Buiten de Europese Unie kun je namelijk niet overal pinnen met je normale bankpas. Als je geen creditcard hebt, biedt Openbank de oplossing. Met de speciale service Travel+, kun je namelijk gewoon geld opnemen in het buitenland met je normale bankpas. Daarnaast kun je vijf keer per maand gratis geld opnemen en ben je altijd verzekerd tijdens je reis. Op deze manier kun je met een gerust hart op vakantie gaan buiten Europa.