Openbank actiecodes

Profiteer van korting op al jouw geldzaken met een Openbank actiecode voor september 2023

  • gemiddelde besparing: €3,61
€50 korting

Koop keukenapparatuur direct met tot €50,- korting bij Openbank

Pak deze korting
15% korting

Pak 15% korting op veel hotelovernachtingen via Openbank

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Maak kans op GRATIS cadeaus dankzij deze Openbank actie

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een GRATIS betaalpas bij Openbank

Pak deze korting
20% korting

Check deze Openbank promotie voor tot 20% korting op drinkflessen

Pak deze korting
€20 korting

Pak tot €20,- korting op populaire reizen in de webshop van Openbank

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS geld opnemen bij Openbank

Info

Tot vijf keer per maand.

Pak deze korting
30% korting

Krijg tot 30% korting bij veel partners van Openbank

Pak deze korting
2% korting

Profiteer van 2% rente op je spaargeld bij Openbank

Pak deze korting
2% korting

Profiteer van 2% spaarrente met deze Openbank actiecode

Kortingscode
Pak deze code
€60 korting

Pak €60,- tegoed op automatisch beleggen met de Openbank actiecode

Kortingscode
Pak deze code
€70 korting

Openbank actiecode: scoor een GRATIS rekeningnummer + €70,- welkomstbonus

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen Openbank kortingscodes

15% korting

Openbank voordeel: boek een accommodatie met tot 15% korting

Pak deze korting
30% korting

Scoor brillen van topmerken nu met tot 30% korting bij Openbank

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Profiteer direct van GRATIS cadeaus bij Openbank

Pak deze korting
15% korting

Krijg tot 15% korting op kookgerei bij Openbank

Pak deze korting
€20 korting

Openbank actie voor tot €20,- korting op hotels

Pak deze korting

Geniet van deze gratis voordelen bij Openbank

Gratis een rekening openen, aanhouden en opzeggen

Openbank.nl is een digitale bank die de klantvriendelijkheid en het gebruiksgemak op de eerste plaats zet. Via de website kun je diverse betaal- en spaarrekeningen erg eenvoudig openen. Je hoeft enkel wat persoonlijke gegevens door te geven en je krijgt meteen een bevestigingscode toegestuurd. Zodra je je identiteit geverifieerd hebt, krijg je direct toegang tot je account. Bovendien is het openen, het aanhouden en zelfs het opzeggen van je rekening volledig gratis en worden er op geen enkel moment commissies in rekening gebracht.

Een digitale bank met een gratis betaalpas

Dat Openbank een digitale bank is, betekent niet dat je geen betaalpas krijgt. Zodra je je rekening hebt geopend, wordt je betaalpas meteen naar je toegestuurd. Deze pas is volledig gratis en ook de verzending is kosteloos. Je hebt geen actiecode nodig om van dit voordeel te genieten, want dit is gewoon een standaard service van de bank.

Vijf gratis geldopnames per maand in de eurozone

Bij Openbank heb je altijd toegang tot je geld. De Santander Group beschikt over meer dan 40.000 geldautomaten wereldwijd en hier kun je onbeperkt geld opnemen. Verder kun je je betaalpas maandelijks ook vijf keer gebruiken om gratis geld op te nemen in de eurozone. Afhankelijk van je betaalpas, heb je zelfs recht op vijf gratis geldopnames per maand wereldwijd.

Gratis overboekingen binnen Europa

Bij heel wat banken moet je extra kosten betalen als je internationale overschrijvingen uitvoert of ontvangt. Bij Openbank hoef je je hier helemaal geen zorgen om te maken. Aan elke rekening is een Spaans IBAN-nummer verbonden. Dit betekent dat je door de Europese regelgeving beschermd wordt en dat alle overboekingen binnen Europa volledig gratis zijn. Ook voor het ontvangen van de overboekingen betaal je geen extra tarief. Hou er wel rekening mee dat de transacties in euro moeten worden uitgevoerd.

Over Openbank

Over Openbank

Vroeger moest je nog naar het kantoor van je bank gaan om jouw geldzaken te regelen. Digitale banken hebben het nut van dergelijke kantoren echter overbodig gemaakt. Online bankieren is dan ook de toekomst volgens Openbank. Het Spaanse bedrijf is in 1995 opgericht en maakt deel uit van de bekende Santander Group. Waar het aanvankelijk startte met een telefonische service, werden deze diensten al snel verplaatst naar het internet. Hierdoor is Openbank de grootste digitale bank van Europa geworden, waarnaast het bedrijf ook in andere delen van de wereld actief is. Alles wat met bankieren te maken heeft, kun jij eenvoudig regelen via Openbank.nl. Denk hierbij aan jouw rekeningen beheren, betaalpassen aanvragen en geld beleggen. Al jouw geldzaken zijn dus één klik van je verwijderd.

Ga naar openbank.nl

Van deze voordelen profiteren Openbank klanten nog meer

Beheer je geld eenvoudig in de Uitgavenbeheerder

Openbank biedt je niet alleen interessante rentes aan, maar de digitale bank helpt je ook om beter te sparen. Op Openbank.nl vind je de Uitgavenbeheerder terug. Met deze applicatie kun je je uitgaven op een zeer efficiënte manier beheren. Al je transacties worden in diverse categorieën ingedeeld, zodat je een duidelijk beeld van je uitgavenpatroon krijgt. Op deze manier gaat Openbank onnodige uitgaven tegen en helpt de bank je om je geld juist te besteden. Je zult hierdoor veel meer sparen, wat ook meteen betekent dat je veel meer rente ontvangt!

Een veilige app met tal van mogelijkheden

Niet iedereen heeft tijd om op de website in te loggen om een transactie uit te voeren. Openbank heeft daarom een handige app ontwikkeld. Via de app kun je binnenlandse en internationale overboekingen uitvoeren, je uitgaven bekijken en rekeningen of andere producten aanvragen. Je kunt met de app ook betalen. Je kunt je smartphone zowel voor aankopen in fysieke winkels als in webshops gebruiken. Bovendien is de app ontzettend goed beveiligd. Alle transacties worden volgens jouw voorkeuren beschermd. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om, naast de standaard bevestiging per SMS, een elektronische handtekening aan de transacties toe te voegen.

Nieuws

Bewaar al jouw wachtwoorden op één plek

Wil jij liever niet voor elke website hetzelfde wachtwoord gebruiken, maar vind je het lastig om hierbij het overzicht te bewaren? Neem dan eens een kijkje bij Openbank. Het online platform beschikt namelijk ook over een Password Manager. Met deze tool bewaar je alle wachtwoorden en overige vertrouwelijke informatie in een digitale kluis. Via deze weg log je voortaan snel en veilig in bij jouw favoriete webshops, social media en streamingdiensten.

Alle automatische incasso's op een rij

Het gemak van een automatische incasso is dat je er niet aan hoeft te denken, maar het gevaar hiervan is dat je er dus vaak niet aan denkt. Daar heeft Openbank iets op gevonden. In de app kun je een overzicht bekijken van alle automatische incasso's die je hebt lopen. Deze kun je eenvoudig sorteren en indien nodig annuleren. Dankzij Openbank weet je eindelijk waar elke maand je geld heen gaat!

Probeer de uitgavenbeheerder van Openbank

Ben jij iemand die altijd maar blijft uitgeven en tegen het eind van de maand niet goed weet waar je loon naar toe is gegaan? Dan is de uitgavenbeheerder van Openbank jouw reddende engel. Via deze applicatie worden al jouw uitgaven gecategoriseerd op basis van je eigen wensen. Hierdoor kun je dus op een efficiënte manier bekijken hoeveel je bijvoorbeeld spendeert aan abonnementen, uit eten gaan of online shoppen. Via deze handige applicatie heb jij beter inzicht in je uitgaven en kun je jouw loon beter onderhouden.