GWK Travelex kortingscodes

Profiteer van GWK Travelex korting bij het wisselen van geld dankzij een kortingscode in april 2024

  • gemiddelde besparing: €5,01
  • laatst bijgewerkt: vandaag
€35 korting
Geverifieerd

Verzilver de GWK Travelex kortingscode voor €35,- GRATIS tegoed

Kortingscode
Info

Besteed €1200,- of meer voor €35,- gratis tegoed.

Bekijk code
€15 korting
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode: krijg €15,- GRATIS tegoed

Kortingscode
Info

Bij besteding van €700,- tot €899,-.

Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Profiteer van GRATIS terugkoopgarantie met deze GWK Travelex kortingscode

Kortingscode
23 gebruikt
Bekijk code
€25 actie

Koop milieustickers al voor minder dan €25,- bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie

Reken 0% commissie af bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS reisgidsen bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie

Bereken GRATIS je valuta met de currency converter van GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie

GWK Travelex voordeel: betaal GEEN extra kosten

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GEEN bestelkosten bij GWK Travelex

Pak deze korting
% actie

Profiteer van de beste wisselkoers en 0% provisie bij GWK Travelex

Info

Je hebt hiervoor geen kortingscode nodig.

Pak deze korting
€50 actie

Bestel valuta vanaf €50,- met de Schiphol spoedservice van GWK Travelex

Pak deze korting
% actie

Bestel ruim 50 verschillende valuta tegen de gunstigste wisselkoers bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode: profiteer van GRATIS terugkoopgarantie

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Profiteer van volledige garantie met deze GWK Travelex kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€5 korting
Geverifieerd

€5,- korting door deze GWK Travelex kortingscode te verzilveren

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen GWK Travelex kortingscodes, soms werken ze nog!

€5 korting
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode voor €5,- korting

Kortingscode
Bekijk code
0% actie
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode: bestel nu buitenlands geld met 0% provisie

Kortingscode
Bekijk code
€22 actie
Geverifieerd

Koop een Duitse militeusticker voor slechts €22,50 bij GWK Travelex

Pak deze korting
€6 actie
Geverifieerd

GWK Travelex actie: terugkoopgarantie voor slechts €6,-

Pak deze korting
0% actie
Geverifieerd

Betaal 0% commissie over je bestelling bij GWK Travelex

Pak deze korting

GWK Travelex code: ontvang €7,50 met de beste code tot nu toe

Tot op heden is er nog geen kortingscode voor GWK Travelex voorbij gekomen, maar de voordeligste aanbieding die je tot nu toe hebt kunnen pakken was maar liefst goed voor €7,50 korting op jouw bestelling. GWK Travelex komt zo nu en dan met een nieuwe aanbieding of actie waarmee je profiteert van korting op het bestellen van buitenlands geld. Blijf dus vooral Acties.nl in de gaten houden om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Zo profiteer je van nog meer voordeel bij GWK Travelex

Extra voordeel met de terugkoopgarantie

Je weet tijdens je vakantie of buitenlandse reis nooit exact hoeveel geld je gaat uitgeven. Er is dus een kans dat je geld overhoudt. Wanneer je dit dan weer in je eigen valuta gaat omwisselen, betaal je meestal een hogere wisselkoers. Niet wanneer je gebruik maakt van de terugkoopgarantie. Tijdens het inwisselen wordt de waarde van je geld vastgezet. Je verliest dus geen cent. Daarbij krijg je bij GWK Travelex 100% korting op de te betalen provisie. Om gebruik te maken van de terugkoopgarantie betaal je eenmalig een bedrag van €4,95. Uiteraard moet het wel om een valuta gaan die ook door GWK Travelex wordt aangekocht.

Bestel vreemde valuta via de spoedservice

Heb je op het laatste moment nog vreemde valuta nodig? Dan kun je dit verkrijgen op de vestiging van GWK Travelex op Schiphol. Direct als je weet dat je vreemde valuta nodig hebt, bestel je het betreffende bedrag via de website van het bedrijf. Je kunt vervolgens direct op Schiphol je spoedbestelling ophalen. Ook nu is je korting op de provisie weer 100%, zodat je nooit teveel betaalt. Het maximale bedrag wat je kunt omwisselen bij een spoedservice is €7.500,-. Heb je toch meer nodig, neem dan contact op met de vestiging op Schiphol. Wanneer dit mogelijk is, krijg je een uitbreiding van het limiet.

Online currency converter

Je hebt natuurlijk niet direct een goed overzicht van wat de huidige koersen zijn van de diverse valuta. Wil je weten wat de huidige stand is van bepaalde valuta, raadpleeg dan de currency converter. Deze vind je op GWKTravelex.nl en is heel eenvoudig in gebruik. Je vult gewoon je eigen valuta en het bedrag in en de valuta waarnaar je het wilt omwisselen en je krijgt automatisch de actuele wisselkoers te zien. Zo weet je exact hoeveel vreemde valuta jij voor jouw valuta krijgt of hoeveel je juist van overgebleven valuta krijgt bij het inwisselen.

Over GWK Travelex

Over GWK Travelex

Het wereldwijde GWK Travelex is het vroegere Grenswisselkantoor en heeft maar liefst 50 vestigingen in Nederland. Je kunt hier eenvoudig buitenlands geld bestellen of inwisselen voor euro’s. Op GWKTravelex.nl zijn de actuele wisselkoersen te vinden en kan je gebruik maken van een handige omrekentabel. Ook bieden de kantoren diverse aanvullende diensten zoals het wereldwijd versturen en ontvangen van contant geld via Western Union, het contant betalen van rekeningen of het storten van geld op een bankrekening. Daarnaast kun je op de vestigingen geld opnemen bij een van de automaten en producten kopen zoals de Duitse milieusticker. Ook bedrijven en instellingen kunnen bij GWK Travelex terecht. Zij is hiermee met recht een expert op het gebied van buitenlands geld te noemen.

Ga naar gwktravelex.nl

Een GWK Travelex kortingscode verzilveren doe je als volgt

GWK Travelex kortingscode gebruiken

  1. Wil jij graag profiteren van extra korting met een GWK Travelex kortingscode? Dat kan, als er een code actief is! Heb jij zo’n kortingscode gevonden maar weet je niet hoe je deze kunt verzilveren? Lees dan snel verder, want wij leggen hieronder aan je uit hoe dit precies werkt.
  2. Ga allereerst naar GWKTravelex.nl en selecteer de gewenste valuta en het bedrag. Klik dan op “Valuta bestellen” om door te gaan. Op de volgende pagina kun je eventueel nog meer valuta selecteren en toevoegen. Of kies ervoor om de valuta toe te voegen aan je Prepaid MasterCard, als je die één bezit.
  3. Scrol op diezelfde pagina iets naar onder en selecteer de vestiging van GWK Travelex waar je het graag zou willen ophalen. Dit kan in verschillende steden maar ook op diverse luchthavens. Is dat gelukt? Scrol dan weer iets naar onder en selecteer de datum waarop je het geld zou willen ophalen. Om verder te gaan klik je op “Uw gegevens invullen”.
  4. Je komt nu op een volgend scherm terecht waar je jouw persoonlijke gegevens kunt invullen. Als je daarmee klaar bent druk je op “Uw bestelling controleren” om verder te gaan met bestellen. Op de volgende pagina controleer je even of het besteloverzicht klopt.
  5. Onder het besteloverzicht zie je het kopje “Kortingscode”. Klik daarop en vul de gevonden kortingscode in. Druk op “Gebruik code” om de code te activeren. Om je bestelling definitief door te geven klik je op “Bestelling plaatsen”. Daarna krijg je automatisch bericht van GWK Travelex.

Handige extra's van GWK Travelex

Geld eenvoudig naar het buitenland sturen

Naast dat je bij het bedrijf geld kunt omwisselen, kun je er ook gebruik maken van Western Union en op deze manier geld naar het buitenland sturen. Je hebt geen bankrekening of kaart nodig en de ontvanger kan zijn geld ook gewoon contant krijgen. Wanneer je een Western Union transactie hebt uitgevoerd, zal het geld binnen enkele minuten beschikbaar zijn voor de ontvanger in het buitenland. Wel is dit afhankelijk van de GWK Travelex openingstijden op dat moment in het betreffende land.

Factuur contant betalen

Het is mogelijk om een factuur contant te betalen. Je hebt dus zelf geen bankrekening nodig. Dit kan bij alle GWK Travelex vestigingen en is heel eenvoudig. Ga met de factuur of acceptgiro en je legitimatie naar de betreffende vestiging. Daar betaal je het factuurbedrag contant of per pin en de factuur is vrijwel direct betaald. Het is zelfs mogelijk dat het bedrijf de ontvanger van de factuur informeert dat er geld is overgemaakt. De kosten om een factuur contant te laten betalen, zijn 3% van het transactiebedrag. Het minimum kostenbedrag is €9,50.

Contact per telefoon of e-mail

De valutawereld is niet altijd even gemakkelijk te begrijpen, dus je kunt vragen hebben voor GWK Travelex. Of wil je bijvoorbeeld telefonisch valuta bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 9:00 uur tot 18:00 uur. In het weekend is het bedrijf telefonisch niet te bereiken. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord terug.

Auto export door GWK Travelex

Wil jij je auto exporteren naar het buitenland? Dan komt daar een berg papierwerk bij kijken. Je kunt dit nu ook laten regelen door GWK Travelex. Het enige wat jij dan moet doen, is zorgen dat je alle benodigde papieren hebt. Zonder de benodigde papieren kan de export niet plaatsvinden. Kijk even op de website bij welke vestigingen dit mogelijk is. Dit kan namelijk niet bij alle vestigingen.

Wat je nog niet wist over GWK Travelex

Via GWKTravelex.nl bestel je buitenlands geld met tot wel €7,50 korting.

Je betaalt bij GWK Travelex nooit provisie bij het bestellen of het wisselen van geld.

GWK Travelex hanteert altijd de beste wisselkoers van het moment waardoor je nooit teveel betaalt.

Via de spoedservice van GWK Travelex kun je binnen dertig minuten je bestelde geld ophalen.

Bij GWK Travelex kun je altijd zelf kiezen waar en wanneer je jouw bestelde geld komt ophalen.

Op GWKTravelex.nl kun je meer dan vijftig verschillende buitenlandse valuta bestellen.

Je kunt bij GWK Travelex een prepaid MasterCard aanschaffen waardoor je overal met gemak kunt betalen.

GWK Travelex wordt door klanten gemiddeld met 4 uit 5 sterren beoordeeld uit meer dan achtduizend beoordelingen.

Mocht je buitenlands geld over hebben na je vakantie, dan kun je dit wisselen zonder ook maar een cent te verliezen.

Je kunt jouw bestelde valuta ophalen op diverse vluchthavens waaronder Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Nieuws

Geldtips voor op reis

Ben jij niet zo georganiseerd en vergeet je jezelf vaak goed voor te bereiden op een reis? Dan is het zeker de moeite waard om de blog van GWK Travelex te raadplegen. Hier vind je naast recente nieuwtjes op het gebied van reizen ook allerlei handige geldtips voor op reis. Zo lees je onder andere meer over welke geldzaken je vooraf kunt regelen, krijg je tips hoe je geld kunt besparen en leer je van alles over diverse valuta. Kortom: een aanrader voor elke reisfanaat.

Weetjes als je naar Duitsland reist

Mocht je binnenkort van plan zijn om ons buurland Duitsland te bezoeken, dan is het verstandig om je goed voor te bereiden. Wanneer je namelijk met de auto komt, dan is het verplicht om een milieusticker te hebben. Dit heeft de regering van Duitsland besloten, zodat ze de uitstoot beperken en de luchtkwaliteit van het land te bevorderen. Deze regel is overigens uitsluitend geldig als je van plan bent om de binnensteden te bezoeken. Mocht je dus dringend op zoek zijn naar een veilig website om je milieusticker aan te schaffen, dan kun je deze gewoon scoren bij GWK Travelex.

Profiteer van Kerst Wisselkoers korting

Ga jij binnenkort op vakantie, dan is dit het moment om extra voordelig jouw vreemde valuta in te slaan. Met de tijdelijke Kerst Wisselkoers aanbieding, profiteer je namelijk van extra scherpe wisselkoersen. Wees dus een verstandige reiziger en begin op tijd met je voorbereidingen door nu je vreemde valuta te scoren bij GWK Travelex.