GWK Travelex kortingscodes

Profiteer van GWK Travelex korting bij het wisselen van geld dankzij een kortingscode in november 2023

  • gemiddelde besparing: €5,01
Gratis actie

Raadpleeg de GRATIS wisselkoers rekentool via GWK Travelex

Pak deze korting
% actie

Profiteer van de beste wisselkoers en 0% provisie bij GWK Travelex

Info

Je hebt hiervoor geen kortingscode nodig.

Pak deze korting
Gratis actie

Lees het GRATIS reisgids bij GWK Travelex

Pak deze korting
0% actie

GWK Travelex voordeel: profiteer nu van 0% commissie op valuta

Pak deze korting
€50 actie

Bestel valuta vanaf €50,- met de Schiphol spoedservice van GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie

Maak gebruik van de GRATIS calculator bij GWK Travelex

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Bereken GRATIS je valuta met de currency converter van GWK Travelex

Verloopt vandaag
Pak deze korting
% actie

Bestel ruim 50 verschillende valuta tegen de gunstigste wisselkoers bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode: profiteer van GRATIS terugkoopgarantie

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Profiteer van volledige garantie met deze GWK Travelex kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€5 korting
Geverifieerd

€5,- korting door deze GWK Travelex kortingscode te verzilveren

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen GWK Travelex kortingscodes, soms werken ze nog!

€5 korting
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode voor €5,- korting

Kortingscode
Bekijk code
0% actie
Geverifieerd

GWK Travelex kortingscode: bestel nu buitenlands geld met 0% provisie

Kortingscode
Bekijk code
50% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 50% korting tijdens CYBER MONDAY bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Geniet van GRATIS btw teruggave bij GWK Travelex

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

GWK Travelex voordeel: maak gebruik van de GRATIS spoedservice

Pak deze korting

GWK Travelex code: ontvang €7,50 met de beste code tot nu toe

Tot op heden is er nog geen kortingscode voor GWK Travelex voorbij gekomen, maar de voordeligste aanbieding die je tot nu toe hebt kunnen pakken was maar liefst goed voor €7,50 korting op jouw bestelling. GWK Travelex komt zo nu en dan met een nieuwe aanbieding of actie waarmee je profiteert van korting op het bestellen van buitenlands geld. Blijf dus vooral Acties.nl in de gaten houden om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Zo profiteer je van nog meer voordeel bij GWK Travelex

Extra voordeel met de terugkoopgarantie

Je weet tijdens je vakantie of buitenlandse reis nooit exact hoeveel geld je gaat uitgeven. Er is dus een kans dat je geld overhoudt. Wanneer je dit dan weer in je eigen valuta gaat omwisselen, betaal je meestal een hogere wisselkoers. Niet wanneer je gebruik maakt van de terugkoopgarantie. Tijdens het inwisselen wordt de waarde van je geld vastgezet. Je verliest dus geen cent. Daarbij krijg je bij GWK Travelex 100% korting op de te betalen provisie. Om gebruik te maken van de terugkoopgarantie betaal je eenmalig een bedrag van €4,95. Uiteraard moet het wel om een valuta gaan die ook door GWK Travelex wordt aangekocht.

Bestel vreemde valuta via de spoedservice

Heb je op het laatste moment nog vreemde valuta nodig? Dan kun je dit verkrijgen op de vestiging van GWK Travelex op Schiphol. Direct als je weet dat je vreemde valuta nodig hebt, bestel je het betreffende bedrag via de website van het bedrijf. Je kunt vervolgens direct op Schiphol je spoedbestelling ophalen. Ook nu is je korting op de provisie weer 100%, zodat je nooit teveel betaalt. Het maximale bedrag wat je kunt omwisselen bij een spoedservice is €7.500,-. Heb je toch meer nodig, neem dan contact op met de vestiging op Schiphol. Wanneer dit mogelijk is, krijg je een uitbreiding van het limiet.

Online currency converter

Je hebt natuurlijk niet direct een goed overzicht van wat de huidige koersen zijn van de diverse valuta. Wil je weten wat de huidige stand is van bepaalde valuta, raadpleeg dan de currency converter. Deze vind je op GWKTravelex.nl en is heel eenvoudig in gebruik. Je vult gewoon je eigen valuta en het bedrag in en de valuta waarnaar je het wilt omwisselen en je krijgt automatisch de actuele wisselkoers te zien. Zo weet je exact hoeveel vreemde valuta jij voor jouw valuta krijgt of hoeveel je juist van overgebleven valuta krijgt bij het inwisselen.

Over GWK Travelex

Over GWK Travelex

Het wereldwijde GWK Travelex is het vroegere Grenswisselkantoor en heeft maar liefst 50 vestigingen in Nederland. Je kunt hier eenvoudig buitenlands geld bestellen of inwisselen voor euro’s. Op GWKTravelex.nl zijn de actuele wisselkoersen te vinden en kan je gebruik maken van een handige omrekentabel. Ook bieden de kantoren diverse aanvullende diensten zoals het wereldwijd versturen en ontvangen van contant geld via Western Union, het contant betalen van rekeningen of het storten van geld op een bankrekening. Daarnaast kun je op de vestigingen geld opnemen bij een van de automaten en producten kopen zoals de Duitse milieusticker. Ook bedrijven en instellingen kunnen bij GWK Travelex terecht. Zij is hiermee met recht een expert op het gebied van buitenlands geld te noemen.

Ga naar gwktravelex.nl

Een GWK Travelex kortingscode verzilveren doe je als volgt

GWK Travelex kortingscode gebruiken

  1. Wil jij graag profiteren van extra korting met een GWK Travelex kortingscode? Dat kan, als er een code actief is! Heb jij zo’n kortingscode gevonden maar weet je niet hoe je deze kunt verzilveren? Lees dan snel verder, want wij leggen hieronder aan je uit hoe dit precies werkt.
  2. Ga allereerst naar GWKTravelex.nl en selecteer de gewenste valuta en het bedrag. Klik dan op “Valuta bestellen” om door te gaan. Op de volgende pagina kun je eventueel nog meer valuta selecteren en toevoegen. Of kies ervoor om de valuta toe te voegen aan je Prepaid MasterCard, als je die één bezit.
  3. Scrol op diezelfde pagina iets naar onder en selecteer de vestiging van GWK Travelex waar je het graag zou willen ophalen. Dit kan in verschillende steden maar ook op diverse luchthavens. Is dat gelukt? Scrol dan weer iets naar onder en selecteer de datum waarop je het geld zou willen ophalen. Om verder te gaan klik je op “Uw gegevens invullen”.
  4. Je komt nu op een volgend scherm terecht waar je jouw persoonlijke gegevens kunt invullen. Als je daarmee klaar bent druk je op “Uw bestelling controleren” om verder te gaan met bestellen. Op de volgende pagina controleer je even of het besteloverzicht klopt.
  5. Onder het besteloverzicht zie je het kopje “Kortingscode”. Klik daarop en vul de gevonden kortingscode in. Druk op “Gebruik code” om de code te activeren. Om je bestelling definitief door te geven klik je op “Bestelling plaatsen”. Daarna krijg je automatisch bericht van GWK Travelex.

Handige extra's van GWK Travelex

Geld eenvoudig naar het buitenland sturen

Naast dat je bij het bedrijf geld kunt omwisselen, kun je er ook gebruik maken van Western Union en op deze manier geld naar het buitenland sturen. Je hebt geen bankrekening of kaart nodig en de ontvanger kan zijn geld ook gewoon contant krijgen. Wanneer je een Western Union transactie hebt uitgevoerd, zal het geld binnen enkele minuten beschikbaar zijn voor de ontvanger in het buitenland. Wel is dit afhankelijk van de GWK Travelex openingstijden op dat moment in het betreffende land.

Factuur contant betalen

Het is mogelijk om een factuur contant te betalen. Je hebt dus zelf geen bankrekening nodig. Dit kan bij alle GWK Travelex vestigingen en is heel eenvoudig. Ga met de factuur of acceptgiro en je legitimatie naar de betreffende vestiging. Daar betaal je het factuurbedrag contant of per pin en de factuur is vrijwel direct betaald. Het is zelfs mogelijk dat het bedrijf de ontvanger van de factuur informeert dat er geld is overgemaakt. De kosten om een factuur contant te laten betalen, zijn 3% van het transactiebedrag. Het minimum kostenbedrag is €9,50.

Contact per telefoon of e-mail

De valutawereld is niet altijd even gemakkelijk te begrijpen, dus je kunt vragen hebben voor GWK Travelex. Of wil je bijvoorbeeld telefonisch valuta bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 9:00 uur tot 18:00 uur. In het weekend is het bedrijf telefonisch niet te bereiken. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord terug.

Auto export door GWK Travelex

Wil jij je auto exporteren naar het buitenland? Dan komt daar een berg papierwerk bij kijken. Je kunt dit nu ook laten regelen door GWK Travelex. Het enige wat jij dan moet doen, is zorgen dat je alle benodigde papieren hebt. Zonder de benodigde papieren kan de export niet plaatsvinden. Kijk even op de website bij welke vestigingen dit mogelijk is. Dit kan namelijk niet bij alle vestigingen.

Wat je nog niet wist over GWK Travelex

Via GWKTravelex.nl bestel je buitenlands geld met tot wel €7,50 korting.

Je betaalt bij GWK Travelex nooit provisie bij het bestellen of het wisselen van geld.

GWK Travelex hanteert altijd de beste wisselkoers van het moment waardoor je nooit teveel betaalt.

Via de spoedservice van GWK Travelex kun je binnen dertig minuten je bestelde geld ophalen.

Bij GWK Travelex kun je altijd zelf kiezen waar en wanneer je jouw bestelde geld komt ophalen.

Op GWKTravelex.nl kun je meer dan vijftig verschillende buitenlandse valuta bestellen.

Je kunt bij GWK Travelex een prepaid MasterCard aanschaffen waardoor je overal met gemak kunt betalen.

GWK Travelex wordt door klanten gemiddeld met 4 uit 5 sterren beoordeeld uit meer dan achtduizend beoordelingen.

Mocht je buitenlands geld over hebben na je vakantie, dan kun je dit wisselen zonder ook maar een cent te verliezen.

Je kunt jouw bestelde valuta ophalen op diverse vluchthavens waaronder Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Nieuws

GWK Travelex Black Friday

Voor wie nog niets te doen heeft op vrijdag 24 november, staat er heel wat voordeel op je te wachten. Black Friday staat namelijk voor de deur en dat betekent dat je jouw online winkelmandje kunt gaan vullen met aantrekkelijke koopjes. Waar veel shoppers gaan besparen op elektronica, beauty en mode, kun jij wellicht besparen op vreemde valuta bij GWK Travelex. Vergeet dus niet om de website een bezoekje te brengen, want wie weet rolt er zo extra voordeel je winkelmandje in.

Zoek de zon op in oktober

Helaas is de zomerperiode voorbij en dat is voor velen een bittere pil om te accepteren. Gelukkig hoef je helemaal niet te wachten tot volgend jaar, want ook in oktober schijnt de zon nog volop in het buitenland. Mocht je binnen Europa willen blijven, dan zijn de Canarische Eilanden, Griekenland of delen van Italië en Portugal zeker aan te raden. Ga je toch liever voor tropische zekerheid? Dan zit je helemaal goed op Bonaire, Aruba of Curaçao. Heb je daarom nog de juiste valuta nodig? Regel dan alles voorafgaand aan je reis via GWK Travelex.

Europese bestemmingen zonder de euro

Een goede voorbereiding is het halve werk, helemaal wanneer je op vakantie gaat door Europa. In de meeste landen kun je heel gemakkelijk met je eigen betaalpas en in euro's afrekenen. Toch zijn er een handvol Europese landen waar dit niet mogelijk is. Zo betaal je in zeven landen met een andere valuta, zoals de Deense, Tsjechische en Zweedse kroon, de Hongaarse Forint, de Poolse zloty, Bulgaarse lev en Roemeense leu. Mocht je dus van plan zijn om deze grenzen te betreden, zorg dan dat je de juiste valuta op zak hebt om te kunnen betalen.