Engie kortingscodes

Ontvang Engie korting op groene energie met een kortingscode voor april 2024

  • gemiddelde besparing: €7,26
€2.400 korting

Ontvang minimaal €2.400,- subsidie bij Engie

Pak deze korting
70% korting

Engie deal: bespaar tot 70% op je gasverbruik

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg een GRATIS intakegesprek bij Engie

Pak deze korting
€1 actie

Betaal minder dan €1,- per KwH voor stroom bij Engie

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van de GRATIS warmtepompcheck bij Engie

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS persoonlijk energieadvies bij Engie

Pak deze korting
€99 actie

Neem een groen energiecontract al voor maar €99,- bij Engie

Pak deze korting
€1 actie

Engie voordeel: betaal nu minder dan €1,- per kWh

Pak deze korting
Gratis actie

Doe de GRATIS BespaarScan bij Engie

Pak deze korting
€50 korting
Geverifieerd

Engie kortingscode voor €50,- EXTRA korting op je energierekening

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

Download vandaag de GRATIS Engie app

Pak deze korting
€2.400 korting
Geverifieerd

Engie voordeel: ontvang minstens €2.400,- subsidie

Pak deze korting

Recent verlopen Engie kortingscodes, soms werken ze nog!

70% korting
Geverifieerd

Bespaar tot 70% op je gasverbruik met Engie

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Boek een GRATIS intakegesprek bij Engie

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Via deze Engie pagina profiteer je van veel GRATIS services

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Scoor een GRATIS warmtepompcheck via deze Engie pagina

Pak deze korting
€2.400 korting
Geverifieerd

Ontvang €2.400,- subsidie in de Engie webshop

Pak deze korting

Bespaar €50,- op je energierekening met de hoogste Engie voordeelcode

Je wil je maandlasten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Daarom neem je je energierekening eens onder de loep. Valt daar nog wat op te besparen? Wel als je overstapt naar Engie en een kortingscode inzet. Op deze manier heb je in het verleden namelijk wel €50,- extra korting ontvangen bovenop de al lage energietarieven. Het loont zich dus zeker om na te gaan of er een code actief is voordat je overstapt, want zo hou je geld over voor de leukere dingen in het leven.

Bespaar en bezuinig maximaal dankzij deze Engie tips

Bespaar dankzij de gratis Engie BespaarScan

Soms heb je geen idee hoeveel energie je nou eigenlijk verbruikt, of waar je de riem wat strakker kunt aantrekken. Dan heb je veel aan goed advies. De vraag is alleen: welke tips zijn daadwerkelijk van toepassing op jouw situatie en verbruik? Je kunt het internet hier eindeloos voor afstruinen, maar bij Engie heb je ook de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een kijkje nemen op Engie.nl. Op de website vind je namelijk de gratis Engie BespaarScan. Deze neemt jouw verbruik onder de loep en en geeft je op basis van jouw gegevens direct persoonlijk advies over welke energiebezuinigende maatregelen jij kunt treffen.

Volg Engie op social media voor unieke kortingscodes

Engie wil je graag op een leuke manier informeren over goede manieren om op je energierekening te besparen, maar ook om milieuvriendelijk bezig te zijn. Als deze onderwerpen je interesseren, is het goed om de energieleverancier te volgen op social media. Op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn ontdek je regelmatig handige tips waarmee je je vaste lasten omlaag kunt brengen. Een mooie bijkomstigheid is dat je hier ook nog weleens een kortingscode kunt spotten. Deze kortingscode kun je dan weer inleveren om korting te krijgen op bijvoorbeeld een laadpaal voor je elektrische auto of je maandelijkse lasten.

Automatisch betalen bij Engie

Het kan erg makkelijk zijn om je rekening te betalen met automatische incasso. Dat is bij Engie een van de eenvoudigste betaalmethodes. Op deze manier vergeet je namelijk nooit om een betaling te voldoen. Wil je liever zoveel mogelijk zicht op je afrekeningen hebben? Kies er dan voor om je energierekening elke maand te betalen middels een overboeking. Let wel op: je bent met deze methode zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van je energierekening.

Over Engie

Over Engie

In een wereld die continu verandert, blijft energie altijd een eerste levensbehoefte. Tegenwoordig gaat energie direct gepaard met CO2-neutraliteit en duurzaamheid en voor die formule ben je bij Engie.nl aan het juiste adres. De energieleverancier helpt je graag met het implementeren van meer duurzame oplossingen in je woning. Met een team vol gespecialiseerde energieadviseurs én een aanbod aan energiebesparende producten kun jij als consument stap voor stap duurzamer leven en besparen op je energiekosten. Daarbij blijf Engie zich continu ontwikkelen op het gebied van energie opwekken uit natuurlijke bronnen zoals de zon, wind en groen gas. Het ultieme einddoel is dan ook om heel Nederland te verduurzamen. Of je dus nu op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier, manieren om je woning te isoleren of overweegt om zonnepanelen te plaatsen: Engie staat paraat.

Ga naar engie.nl

Drie voordelen waarvan Engie klanten profiteren

Gebruik de gratis Engie app

Als trouwe klant heb je beschikking over een gratis handige app. Hiermee hou jij je energieverbruik in de gaten en is het ook mogelijk om eenvoudig je termijnbedrag aan te passen. Stel dat jij bijvoorbeeld meer verbruikt dan waar je voor betaalt, dan schroef je het bedrag eenvoudig omhoog. Zo voorkom je dat je aan het eind van het jaar een grote afrekening gepresenteerd krijgt. Met de app geef je ook in een handomdraai een verhuizing door. De Engie app is te downloaden in zowel de Apple App Store als via Google Play.

Maak je geen zorgen over een boetevergoeding

Ben je tot je de conclusie gekomen dat je de overstap naar Engie wil maken? Dan moet je er wel rekening mee houden dat je wellicht een boetevergoeding moet betalen aan je oude leverancier. Deze vergoeding moet betaald worden als je een contract beëindigt voordat het afgelopen is. Maak je echter geen zorgen: deze vergoeding wordt door Engie geheel of gedeeltelijk voor je voldaan. Neem hiervoor wel even de voorwaarden op de website goed door, zodat je zeker weet dat je op deze ondersteuning kunt rekenen.

Doe de Woningscan voor deskundig advies

Je kunt ervoor kiezen om een persoonlijk energieadvies op de website van de energieleverancier te krijgen. Middels deze zogeheten Woningscan, die zowel telefonisch als middels een videogesprek kan plaatsvinden, ontdek je hoe jij het beste kunt besparen en welke energiebezuinigende stappen het meest effectief zijn voor jou en je woning. Na afloop ontvang je een uitgebreid energierapport waarin het advies nog eens na te lezen is. Twijfel je of zo'n adviesgesprek iets voor jou is of vind je het gesprek wat prijzig? Wees dan gerust: je betaalt enkel voor de Woningscan als jij helemaal tevreden bent met het advies dat je hebt ontvangen.

Tien interessante feiten over Engie

Van Nederlandse groene stroom tot zonnepanelen: bij Engie vind je alles voor het verduurzamen van je woning.

In de gratis Engie app krijg je inzicht in je verbruik en kun je bekijken hoe je eenvoudig kunt besparen op je energiekosten.

Je kunt jouw verhuizing eenvoudig doorgeven op Engie.nl, zodat je huidige energiecontract wordt overgezet op je nieuwe woning.

Wanneer je met spoed op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier, kun je bij Engie terecht middels een spoedaanvraag.

Via de online BespaarScan kom je er binnen enkele minuten achter hoeveel jij kunt besparen op je energierekening met een contract bij Engie.

Voor persoonlijk advies en alle mogelijkheden om je woning te verduurzamen, kun je vrijblijvend contact opnemen met een energieadviseur.

Wanneer je wil overstappen naar Engie maar nog een overeenkomst hebt lopen bij een andere leverancier, kun je een boetevergoeding aanvragen via je account.

Met een persoonlijk Engie account kun je het verbruik en de kosten inzien, je overeenkomst wijzigen, het termijnbedrag aanpassen en een verhuizing doorgeven.

In de webshop lees je hoe je de meterstand kunt aflezen en doorgeven van de verschillende type meters.

Via Engie.nl kun je je aanmelden voor het plaatsen van een laadpaal voor je elektrische auto.

Nieuws

Besparen is altijd een goed idee

Wanneer je groene stroom en CO2-gecompenseerd gas gebruikt, kun je de verwarming best nog een graadje hoger zetten, toch? Beter van niet, weet Engie. Het is nog steeds beter voor het milieu om te blijven besparen. Daarnaast wordt je portemonnee er ook blijer van. Hou je verbruik bijvoorbeeld in de gaten met de Engie app. Zo zie je precies hoeveel energie je gebruikt en waar je het beste op kunt besparen. Daar wordt iedereen blij van!