National Glamour Day 2020: alle kortingscodes en informatie

Ben jij een echte shopliefhebber? Dan staat aanstaande zaterdag, 26 september, gegarandeerd met koeienletters in jouw agenda. We hebben het natuurlijk over National Glamour Day 2020: de dag waarop je met extra veel korting kunt shoppen bij allerlei topmerken. Nu het herfstseizoen is aangebroken, is dit dan ook het perfecte moment om jouw najaarsgarderobe extra voordelig bij elkaar te shoppen. Wil jij meer weten over dit shopping event of ben je benieuwd bij welke winkels je dit weekend flink kunt besparen? Lees dan snel verder en ontdek alle belangrijke National Glamour Day weetjes en kortingscodes.


Over National Glamour Day 2020

National Glamour Day is een halfjaarlijks evenement waar het hart van menig shopaholic sneller van gaat kloppen. Tijdens deze dag ontvang je namelijk 20% korting bij een grote selectie winkels. Denk hierbij aan modezaken zoals ASOS en Hunkemöller, maar ook beautymerken zoals Douglas en LookFantastic. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je dit voordeel kunt pakken. Er zijn dit jaar namelijk een aantal dingen veranderd. Voorgaande jaren was het verplicht om een speciale editie van het modetijdschrift Glamour, de organisator van het evenement, te kopen. Op vertoon van dit magazine kon je bij meer dan 2.500 winkels korting scoren. Vanwege de uitbraak van het coronavirus, krijg je dit jaar echter de kans om niet alleen bij fysieke winkels langs te gaan, maar ook thuis vanuit je luie stoel te shoppen. Heb jij dus geen tijd om zaterdag de stad in te duiken of vind je het momenteel fijner om drukke winkelstraten en pashokjes te vermijden? Dan is het tijd om je laptop erbij te pakken en snel naar jouw favoriete webwinkels te surfen.

Online shoppen


National Glamour Day kortingscodes

Nu de warmere temperaturen plaats gaan maken voor koudere en nattere dagen, is het hoogtijd om jouw kledingkast op te frissen met nieuwe herfstmode. Het is dan ook geen toeval dat National Glamour Day elk jaar aan het begin van de lente en de herfst georganiseerd wordt. Dit geeft jou namelijk de kans om alle nieuwe collecties te bekijken en op zoek te gaan naar jouw favoriete kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten. Zo kun je jouw herfst essentials extra voordelig in huis halen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, zijn speciale Glamour Day kortingscodes. Om jouw shopplezier te vergroten, hebben wij alle deelnemende winkels en de bijbehorende kortingscodes op een rijtje gezet. Hierdoor zie je in één oogopslag waar je komende zaterdag moet wezen.


National Glamour Day korting

Staat jouw lievelingswinkel niet in het rijtje hierboven? Niet getreurd! Er zijn naast de officiële deelnemers nog veel weer (web)winkels waar jij op 26 september terechtkunt voor extra korting. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze Shoeclub kortingscode waarmee je profiteert van 20% korting op het hele assortiment. Bovendien heeft Open32 een mooie aanbieding. Hier bestel je je favoriete dames- en herenmode tijdelijk met 20% korting. Daarnaast kun je ook bij Silvercreek terecht voor fikse Glamour Day korting. Je bespaart hier tijdelijk 20% korting op alles in de webwinkel. Wil jij op de hoogte blijven van al het National Glamour Day voordeel? Neem dan een kijkje op Acties.nl!

Kortingsstickers op etalage


Abonneevoordeel tijdens National Glamour Day

Naast de kortingscodes waar iedereen van kan profiteren, heeft Glamour nog een speciale verrassing in petto voor alle abonnees van het tijdschrift. Alle mensen met een Glamour abonnement ontvangen namelijk een speciale brief. Heb jij een abonneebrief ontvangen? Hou deze dan goed bij de hand als je zaterdag naar de stad gaat. Wanneer je de brief aan winkeliers laat zien, krijg je namelijk extra veel korting of een cadeautje. Zo ontvang je bij NA-KD bijvoorbeeld 5% extra korting en profiteer je bij LookFantastic van maar liefst 22% korting. Dit voordeel is trouwens ook beschikbaar voor alle abonnees die hun verlanglijstje online bij elkaar willen shoppen.