De leukste dagjes uit voor in de zomervakantie

Goed nieuws: de zomervakantie staat voor de deur! In het midden en het zuiden van het land moeten ze nog even geduld hebben, maar in het noorden hebben ze vandaag de allerlaatste schooldag. Om dit te vieren, hebben we een aantal tips voor voordelige uitjes op een rij gezet. Zo hoef jij je deze zomer niet te vervelen en kun je gezellig tijd doorbrengen met je familie of vrienden. Of je nou kiest voor een dagje pretpark met je kinderen of een cultureel avondje uit in het theater: de mogelijkheden voor een leuke dagtrip zijn eindeloos. Voor zowel jong als oud is er altijd wel een passende activiteit te vinden. Lees dus snel verder en ontdek de leukste uitjes en de beste manieren om hierop te besparen!


Goedkope waterpret

Met heerlijke zomerse temperaturen mag een dagje aan het water niet ontbreken. Het kan hierbij leuk zijn om een standaard uitje naar het strand of het zwembad af te wisselen met een watersportactiviteit. Via Groupon boek je de leukste wateruitjes met tot wel 50% korting. Zo kun je bijvoorbeeld gaan flyboarden, kanoën, waterskiën, duiken of surfen. Wil je extra korting scoren op jouw wateravontuur? Dat kan door onze exclusieve Groupon kortingscode te verzilveren, waarmee je €20,- bespaart op jouw reservering. Wil jij het liever iets rustiger aan doen? Dan is het slim om het aanbod van Social Deal te bekijken. In deze webshop pak je nu ruim 30% korting op tickets voor SEA Life Scheveningen. Daarnaast ontvang je tot 40% korting op diverse rondvaarten.


Met korting naar het pretpark

In de zomer kun je vaak profiteren van perfect weer voor een bezoekje aan een pretpark. De stralende zon maakt de wachtrijen immers iets aangenamer! De toegangsprijzen van veel pretparken zijn de laatste jaren wel iets duurder geworden, maar er zijn gelukkig de nodige aanbiedingen en kortingscodes waarmee je flink kunt besparen op jouw ticket. Heb jij daarnaast nog AirMiles? Vergeet deze dan niet in te wisselen, want je scoort hiermee extra korting bij veel pretparken.

Attractie in pretpark


Voordelige theatertickets

Is er een regenachtige dag tijdens jouw vakantie? Dan is dit het ideale moment om de dag binnen door te brengen. Het is dan ook handig om een paar leuke indoor uitjes achter de hand te hebben! Denk bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling. Neem eens een kijkje bij Ticketveiling, waar je tot maar liefst 70% korting kunt scoren op kindertheater. Bovendien ontvang je €5,- extra korting als je je inschrijft voor de Ticketveiling nieuwsbrief! Als je korting wil scoren op familievoorstellingen, kun je overigens ook bij Tripper terecht. Hier profiteer je van tot wel 50% korting op veel shows. Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse webshops waar je toegangskaarten kunt bestellen voor iets volwassenere theatervoorstellingen. Zo pak je bij VakantieVeilingen tot 60% korting op comedy shows en ontvang je bij Social Deal tot 30% korting op een groot aantal voorstellingen. Bovendien zijn de echte muziekliefhebbers aan het juiste adres bij Topticketshop. Met behulp van onze exclusieve kortingscode scoor je hier 5% korting op jouw favoriete concert.


Bespaar op de dierentuin

Na een paar weken hard werken heb jij wel een ontspannen dagje verdiend! Laat de stress even los terwijl je allerlei mooie en exotische dieren bekijkt. Je kunt lekker van de natuur genieten en voelt je weer even een kind. Dankzij de volgende aanbiedingen boek je jouw dagje uit ook nog eens met extra voordeel!

Giraffe in dierentuin


Bezoek het museum met korting

Een ander uitje dat niet in deze lijst mag ontbreken, is een bezoek aan een van de vele musea in Nederland. Of je nu geïnteresseerd bent in treinen, schilderijen of juist de Nederlandse geschiedenis: er zijn meer dan genoeg opties! Om jouw keuze iets gemakkelijker te maken, hebben we een aantal musea opgesomd waar je tijdelijk met korting naartoe kan gaan. Daarnaast kan het ook leuk zijn om bij een lokaal buurt- of stadsmuseum langs te gaan. Zo leer je meer over je eigen regio en ben je als het ware een toerist in je eigen stad!