Rijksmuseum kortingscode

Rijksmuseum kortingscodes

Iedere Rijksmuseum kortingscode en aanbieding voor korting op je bezoek in september 2020

 • gemiddelde besparing: €6,37
€10 korting

Bespaar €10,- op entreekaarten voor het Rijksmuseum

46 gebruikt
Info

Korting alleen geldig voor CJP-pashouders.

Pak deze korting
€9,50 actie

Bestel entreekaarten voor het Rijksmuseum al vanaf €9,50

32 gebruikt
Info

Korting geldig voor CJP-pashouders.

Pak deze korting
€19 actie

Reserveer entreetickets voor slechts €19,- bij het Rijksmuseum

Pak deze korting
Gratis actie

GRATIS entree tot het Rijksmuseum voor jongeren

Info

Geldig voor jongeren t/m 18 jaar.

Pak deze korting
€5 actie

Reserveer een multimediatour voor slechts €5,- bij het Rijksmuseum

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS kaarten voor het Rijksmuseum familiespel

Info

Bij aankoop van toegangskaarten.

Pak deze korting
50% korting

Rijksmuseum korting: ontvang 50% korting op entree met een CJP-pas

Pak deze korting
€1 korting

Profiteer van €1,- korting op Rijksmuseum entreetickets

Info
 1. Bestel je tickets online en bespaar €1,-.
 2. Werkt zonder kortingscode.
Pak deze korting
Gratis verzending actie

Rijksmuseum kortingscode voor GRATIS verzending in de webshop

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
5% korting

5% korting op entreetickets | Rijksmuseum kortingscode (EXCLUSIEF)

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Verlopen Rijksmuseum kortingscodes

Sommige codes werken nog – probeer het eens!
5% korting

Rijksmuseum kortingscode voor 5% korting op tickets | EXCLUSIEF

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code
Gratis actie

Ontvang GRATIS toegang tot de Caravaggio-Bernini tentoonstelling bij het Rijksmuseum

Verloopt vandaag
Info

Bij aankoop van een regulier entreeticket.

Pak deze korting
Gratis actie

Rijksmuseum aanbieding: scoor GRATIS tickets voor het familiespel

Verloopt vandaag
Info

Bij aankoop van een entreeticket.

Pak deze korting
€5 actie

Boek een multimediatour voor slechts €5,- bij het Rijksmuseum

Verloopt vandaag
Pak deze korting

De hoogste Rijksmuseum code is goed voor 5% korting

Tot nu toe zijn er pas twee codes van het Rijksmuseum gepubliceerd. Met beide kortingscodes pakte je 5% korting op entreetickets. Het goede nieuws is dat deze codes exclusief voor Acties.nl waren. Deze waren dus nergens anders te vinden. Daarnaast kun je gelukkig ook zonder code profiteren van mooie korting. Met de lopende aanbiedingen kreeg je eerder bijvoorbeeld al 25% korting op een jaarabonnement voor twee personen, €1,- korting op entree voor volwassenen en gratis tours door het museum.

Over Rijksmuseum

Over Rijksmuseum

Wie kent het niet? Het Rijksmuseum, een prachtig gebouw midden in Amsterdam aan het museumplein. Vrij recentelijk is de fietstunnel onder het museum in ere hersteld en maken straatmuzikanten de ervaring van het fietsen door deze tunnel compleet. Van binnen minstens zo mooi als van buiten. Het Rijksmuseum biedt een schat aan kunst en geschiedenis. Met zowel een vaste collectie als tijdelijke tentoonstelling trekt het museum massa's bezoekers. Rijksmuseum.nl geeft alle informatie die je nodig hebt om je bezoek voor te bereiden. Zo vind je de hoogtepunten op de website, zodat je er zeker van bent dat je niets mist als je door het museum loopt. Daarnaast kun je zien welke werken er momenteel tot de collectie behoren. Ook openingstijden, tickets en informatie voor groepen en kinderen staan duidelijk op de website weergegeven.

Ga naar tiqets.com

Zo scoor je extra korting op je bezoek

Gratis bezoeken van faciliteiten

Bepaalde faciliteiten van het Rijksmuseum, zoals de Rijksmuseumtuin, de Rijksshop en het café, kun je bezoeken zonder dat je hiervoor een kaartje nodig hebt. Je kunt hier terecht binnen de ruime openingstijden van 9:00 tot 18:00 uur. Vanuit het café geniet je van een mooi uitzicht op de passage. Als je toch ook graag binnen een kijkje wil nemen kun je snel online opzoeken of er nog een kortingscode actief is. Door je kaartjes online te bestellen, ontvang je ze namelijk direct in je inbox.

Social media

Door het museum te volgen op social media ben jij altijd op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Daarnaast weet jij het direct als je met korting een bezoek kunt brengen aan het museum, al dan niet door het gebruik van een kortingscode. Soms wordt er zelfs een leuke winactie georganiseerd waar je aan mee kunt doen.

Gratis wifi

In het Rijksmuseum kun je gratis gebruikmaken van wifi. Dit is bijvoorbeeld handig als je ter plekke wat meer informatie op wil zoeken over een bepaald kunstwerk dat jouw aandacht heeft getrokken. Daarnaast kun je alvast plannen wat je gaat doen na je bezoekje aan het Rijksmuseum. Misschien vind je nog wel een goede kortingscode voor een andere leuke activiteit in Amsterdam.

Zo maak je gebruik van een Rijksmuseum kortingscode

Rijksmuseum kortingscode gebruiken

 1. Zou je het liefst een kaartje voor het Rijksmuseum met korting kopen? Dat kan wanneer er een Rijksmuseum kortingscode beschikbaar is. Wij leggen hieronder uit hoe je de code invult bij je boeking, zodat jij geld kunt besparen.
 2. Zorg eerst dat je de kortingscode erbij hebt en ga naar Tiqets.com. Op deze website vind je verschillende tickets voor het Rijksmuseum. Selecteer de tickets naar jouw wens. Check vervolgens de beschikbaarheid van de activiteit. Kies de door jou gewenste datum.
 3. Kies daarna het aantal tickets voor volwassenen en kinderen dat je wilt kopen. Nu krijg je de optie om de Rijksmuseum kortingscode toe te voegen. Typ de kortingscode in het invulveld en klik daarna op het plusteken. De korting zal meteen worden verwerkt.
 4. Ga door naar de volgende pagina. Je kunt snel je boeking voltooien door in te loggen via Facebook of Google. Je gegevens worden dan automatisch ingevuld. Je kunt er ook voor kiezen om je persoonlijke gegevens handmatig in te vullen.
 5. Hierna kun je de boeking bij Tiqets.com bevestigen. Het enige dat je nog hoeft te doen is de tickets betalen. Na het doorlopen van de betaalstappen krijg je een bevestiging en ontvang je de tickets voor het Rijksmuseum.

4 handige bespaartips voor het Rijksmuseum

Vriend van het Rijksmuseum

Wil je het museum vaker gratis bezoeken en draag je het museum een warm hart toe? Dan kun je vriend worden van het Rijksmuseum. Dit kan al vanaf €50,- en je geniet onbeperkt van de indrukwekkende kunstwerken in het mooie Amsterdamse museum.

Geen wachttijd aan de kassa

Het kopen van een e-ticket voor het Rijksmuseum heeft diverse voordelen. Zo vermijd je de wachtrij bij de kassa, die zeker in het vakantieseizoen en in de weekenden zeer lang kan worden. Soms begint de rij zelfs al buiten. Als je een e-ticket in je bezit hebt mag je naar binnen via de priority lane. Dit is een snellere rij, zodat jij meer tijd over hebt om binnen in het museum te genieten van de kunst.

Bezoek tijdens rustige momenten

Geniet jij meer van een bezoek als het niet al te druk is? Plan deze dan in tijdens een van de rustigere momenten. Het minst druk is het vóór 11:00 uur en na 15:00 uur. Daarnaast kun je het Rijksmuseum het beste doordeweeks bezoeken. Je kunt het museum het beste vermijden tijdens schoolvakanties, het weekend en feestdagen.

Herroepingsrecht
Naast entreetickets kun je ook tickets voor multimediatours of het familiespel aanschaffen op Rijksmuseum.nl. Deze tickets blijven twaalf maanden geldig en kun je binnen deze tijd gebruiken. Mocht je jouw bezoek af moeten zeggen om welke reden dan ook, dan kan dit door beroep te doen op het herroepingsrecht. Je kunt jouw aankoop dan zonder opgave van reden ontbinden binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelde producten. Op Rijksmuseum.nl vind je het nummer van de klantenservice, waar je jouw bestelling als bijlage mee dient te sturen. Binnen dertig dagen na ontvangst van je e-mail krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Op andere producten, zoals rondleidingen en workshops, is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Hierom wil je het Rijksmuseum bezoeken

 1. Het Rijksmuseum is iedere dag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
 2. Je kunt regelmatig van 5% korting profiteren dankzij een kortingscode.
 3. De Teekenschool in het Rijksmuseum heeft workshops en cursussen voor volwassenen, kinderen, hele families en schoolklassen.
 4. In de studie- of leeszaal kun je het prentenkabinet bekijken of je verder verdiepen in kunst en historie.
 5. Als Rijksvriend hoef je niet in de rij te staan en heb je onbeperkt toegang tot het museum en tentoonstellingen.
 6. De Rijksshop bestaat uit twee verdiepingen met cadeaus, kunstgeschiedenis en jeugdboeken.
 7. Het Rijksmuseum toont 8.000 topstukken, van de middeleeuwen tot Mondriaan, waaronder de beroemde Nachtwacht.
 8. Je kunt bij het Rijksmuseum genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant met vooral Nederlandse producten.
 9. Het Rijksmuseum is rolstoeltoegankelijk en heeft zelfs beperkt rolstoelen beschikbaar.
 10. Via de website van Rijksmuseum.nl is het mogelijk om geld te doneren voor Operatie Nachtwacht.

Nieuws

Workshops en cursussen

Heb jij altijd al meer willen leren over fotografie of het maken van glas in lood? Of zou jij graag iets willen doen met tekenen en/of schilderen? Dat kan bij het Rijksmuseum! Het Rijksmuseum biedt namelijk workshops en cursussen aan waarin jij dit allemaal kan leren. Je kunt jezelf aanmelden voor een cursus of workshop via de website van Rijksmuseum.

Tentoonstelling Lage Landen

Van 27 januari 2018 tot en met 13 oktober is de reizende tentoonstelling Lage Landen in vijf verschillende Nederlandse stadsmusea te zien. Tijdens deze tentoonstelling zijn er veertig schilderijen schilderijen te bewonderen in de verschillende stadsmusea. In Lage Landen onderzoeken de 5 musea de identiteit van Nederland aan de hand van de volgende elementen: aarde, water, lucht en vuur.

2019: het Jaar van Rembrandt

Dit jaar staat het Rijksmuseum in het teken van Rembrandt. Voor het eerst in de geschiedenis van het Rijksmuseum is er een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt uit de eigen collectie. Ook zal de Nachtwacht vanaf juli 2019 gerestaureerd worden. Er vinden vele activiteiten plaats ter gelegenheid van het 350ste sterfjaar van Rembrandt. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website van het Rijksmuseum voor meer informatie.