Black Week: scoor al heel veel Black Friday korting met de early deals

Eindelijk! Black Friday komt er weer aan. Officieel vindt het grootste shoppingevent van het jaar plaats op vrijdag 26 november 2021, maar er zijn al ontzettend veel webshops die nu al stunten met early deals en Black Week korting. Bij veel winkels kun je dus vanaf 22 november tot en met 29 november, Cyber Monday, profiteren van de beste acties. Sommige shops hebben hun Black Friday deals zelfs nu al gedeeld. Wacht dus niet langer en profiteer nu al van Black Friday bij je favoriete webshops.


Online shoppen

Opwarmertje

Diverse webshops willen je alvast lekker maken voor Black Friday. Dit doen ze door je vast op te warmen met speciale deals in de week voorafgaand het koopjesevenement. Deze warming-up deals geven je vaak tot 30% of 40% korting op geselecteerde producten of merken. Zo pak je nu bij BCC tot 40% korting met de Warming-Up Deals. Dell heeft een Black Friday Warm-Up met 15% korting. Meestal is dit nog niet de top en kun je pas op Black Friday zelf profiteren van de beste kortingen. Het kan wel zo zijn dat de artikelen nu in de aanbieding zijn en tijdens Black Friday zelf niet of al zijn uitverkocht, dus twijfel niet te lang en profiteer direct van deze opwarmertjes.


Early Deals

Early Deals of Pre-Black Friday acties zijn een beetje vergelijkbaar met de Warming-Up Deals. Veel webshops willen al eerder beginnen met Black Friday, dus verrassen ze hun klanten met vroege aanbiedingen. De beste kortingsacties en aanbiedingen bewaren de shops vaak voor Black Friday zelf, maar misschien geldt het dan niet op de items die je wil kopen of bestaat de kans dat het misschien al is uitverkocht. Let dus bij sommige shops goed op op welke dag je korting op je favoriete producten ontvangt, want dit kan zomaar verschillen per dag of met de korting die tijdens het Black Friday weekend geldt.


Black Week

In plaats van één dag Black Friday vieren ook veel webshops een week lang Black Week of Cyber Week. Zo kun je al vanaf 22 november tot en met 29 november profiteren van de beste acties en kortingscodes. Krijg bijvoorbeeld 50% + 20% extra korting tijdens Black Week bij iDeal of Sweden, 66% korting tijdens Pre Black Week bij Meyer Mode, of 11% extra korting met een Lampen24 Black Week kortingscode. De verschuiving van Black Friday naar Black Week is al een paar jaar gaande. Webshops kunnen hun piek zo beter verspreiden over een hele week dan alleen op vrijdag of het weekend. Bovendien profiteren de shoppers hier ook van, want zij kunnen nog langer genieten van het voordeel en zo wat relaxter inkopen doen.


Black Friday Sale

Pre-Black Friday

Een andere vorm van Black Week die je tegen kan komen is Pre-Black Friday. Zo kun je genieten van Pre-Black Friday Deals of Sales waarbij je vaak tot wel 50% korting op producten kunt ontvangen. Meestal is dit een selectie van het assortiment en kun je geselecteerde items met korting scoren. Tijdens Black Friday zelf stunten veel webshops met korting op het gehele assortiment. Toch vind je tijdens Pre-Black Friday vaak al goede deals, dus twijfel zeker niet te lang als je iets leuks tegenkomt, want voor je het weet is het artikel uitverkocht.


Early acces

Wil je als eerste toegang tot de Black Friday acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of Black Friday-meldingen bij je favoriete webshops, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent van alle deals en kortingsacties. Vaak kun je dan als member of clublid ook nog eens eerder toegang krijgen tot de Black Friday deals en sales. Zo krijg je dit jaar bijvoorbeeld bij eerder toegang tot Black Friday bij Reebok en adidas. Ook bij Tommy Hilfiger kun je je inschrijven voor exclusieve toegang tot de Black Friday deals. Door je hiervoor aan te melden weet je zeker dat je geen korting misloopt en is de kans groot dat je alle producten die je graag wil bestellen nog gewoon beschikbaar zijn.


Er zijn natuurlijk nog veel meer webshops die stunten voor en tijdens Black Friday en Cyber Monday. Zit je favoriete merk of winkel hier niet tussen? Check dan snel de speciale Black Friday-pagina voor alle acties en kortingscodes tijdens dit shoppingevent.