BLACK FRIDAY 2022: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Yes, het is eindelijk weer Black Friday! Het lange wachten wordt beloond met waanzinnige aanbiedingen en kortingscodes waarmee je flink kunt besparen op je aankopen. De webshops pakken wederom extra groot uit met kortingen op werkelijk alles. Weet jij al waar en wat je vandaag gaat shoppen? Wij helpen je graag een handje om een zo goed mogelijke keuze te maken tijdens deze kortingsdag, zodat jij het maximale uit je budget kunt halen. In deze blog lees je alles over de deelnemende winkels en ontdek je waar jij het meeste kunt besparen op je aankopen tijdens Black Friday 2022.


Alles over Black Friday 

Je zult vast weleens van dit shoppingevent hebben gehoord, maar wat houdt het precies in? Deze kortingsdag valt ieder jaar op de dag na Thanksgiving Day en is voor Amerikanen hét startschot om de kerstcadeaus met korting in huis te halen. Black Friday is uitgegroeid tot een wereldwijd event. Zo doen er steeds meer webshops in Nederland mee aan Black Friday en stunten met waanzinnige deals. Omdat de concurrentie tegenwoordig enorm is, pakken de webshops ieder jaar groter uit en kun je soms al weken voordat Black Friday officieel van start gaat profiteren van kortingsacties. Dat is natuurlijk ideaal voor alle koopjesjagers en online shoppers!

hoge kortingen


Kortingscodes: korting op alles

Je herkent het vast wel: je vindt een kortingscode die jou enorm veel korting belooft te geven, maar precies jouw favoriete item doet niet mee aan de actie. Bij de webshops hieronder heb je daar geen last van, want met behulp van deze actiecodes profiteer je van hoge kortingen op letterlijk alles uit de webshop.


Aanbiedingen: korting op alles

Er zijn natuurlijk ook webshops waar je niet eens een kortingscode nodig hebt om te profiteren van korting op het gehele assortiment. Deze winkels vind je hieronder.

Black Friday bestelling


Black Friday weekend

Heb je vandaag te weinig tijd om alle deals goed te bekijken? Maak je geen zorgen, want het merendeel van de winkels geeft niet alleen tijdens Black Friday dit flinke voordeel, maar laten de deals het hele weekend online staan. Zo kun je bij bol.com het hele weekend tot wel 70% korting scoren op kerstcadeaus, gadgets en nog veel meer. Ook bij About You lopen de kortingen op tot wel 70% tijdens het Black Friday weekend. Perfect om je outfits voor de feestdagen met geweldig voordeel te shoppen! Mocht je op zoek zijn naar alledaagse kledingstukken, dan ben je dit hele weekend bij Nike aan het juiste adres. Met deze unieke kortingscode scoor je namelijk 25% korting in de webshop. 


Korting op de kerst- en sinterklaascadeaus

December is voor velen een enorm dure maand. Met Sinterklaas, Kerstmis en ook nog eens de jaarwisseling in het verschiet is Black Friday een uitgerekende kans om flink te besparen op geschenken en de nodige inkopen. Wij hebben uitgezocht bij welke webshops je de beste deals scoort.


Zit jouw favoriete webshop hier niet tussen? Op Acties.nl kun je elke webwinkel opzoeken en zie jij direct welk voordeel jij ontvangt tijdens Black Friday. Ook kun je een kijkje nemen op deze speciale Black Friday themapagina, waar de beste kortingscodes en aanbiedingen in één overzicht staan. Daarnaast is het op maandag 28 november Cyber Monday en kun je profiteren van megadeals en exclusieve kortingscodes voor extra korting. Ook op deze dag kun je op onze website terecht voor alle aanbiedingen en codes.