Wondershare kortingscodes

Pak Wondershare korting op software met een kortingscode in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €11,64
15% korting

Shop software voor diagrammen met tot 15% korting in de Wondershare webwinkel

Pak deze korting
15% korting

Scoor minstens 15% Wondershare korting op je abonnement

Info

Wanneer je je licentie verlengt profiteer je van minstens 15% korting.

Pak deze korting
€10 korting

€10,- korting of meer in de Wondershare shop

Info

Bij aanschaf van licenties met een lange looptijd.

Pak deze korting
30% korting

Profiteer van tot 30% korting op pdf-oplossingen bij Wondershare

Pak deze korting
10% korting

Wondershare promo: scoor computerprogramma's met tot 10% korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Download GRATIS software bij Wondershare

Info

Via de proefversies.

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Wondershare kortingscode voor wel 50% korting op je order

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Wondershare kortingscode: koop Dr.Fone nu met 20% korting

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

10% korting met deze Wondershare kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Wondershare kortingscodes, soms werken ze nog!

5% korting
Geverifieerd

Gebruik de Wondershare promotiecode voor 5% korting op PDFelement

Kortingscode
Bekijk code
5% korting
Geverifieerd

5% Wondershare kortingscode voor korting op Filmora

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

10% korting dankzij deze Wondershare kortingscode

Kortingscode
Info

Alleen geldig op UniConverter.

Bekijk code
5% korting
Geverifieerd

5% korting op Filmora met deze Wondershare promocode

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

Profiteer van 10% korting op UniConveter dankzij de Wondershare kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Ontvang 50% Wondershare korting met de beste kortingscode

Softwareoplossingen voor mobiel, PC en andere multimedia scoor je voordelig bij Wondershare dankzij een kortingscode. De webshop deelt regelmatig codes waarmee je meestal 20% tot 30% korting krijgt op softwareproducten. De beste kortingscode ooit was goed voor maar liefst 50% korting. Het valt dus zeker aan te raden om de kortingscodes op deze actiepagina in de gaten te houden als je softwareoplossingen van Wondershare voordelig wil bestellen. Zo weet je zeker dat je geen korting misloopt bij je eerstvolgende aankoop.

Scoor gratis tools, extra korting en meer bij Wondershare

Probeer Wondershare software gratis uit

Wondershare hoopt dat je een vaste gebruiker wordt van de software en ontwerptools. Hiervoor bieden ze je de mogelijkheid om hun tools eerst te proberen, voordat je overgaat tot aanschaf. Je kunt de software gratis downloaden en installeren, waarna je direct aan de slag kunt gaan. Let er wel op dat het hier om een proefperiode van enkele dagen gaat. Check dan ook goed wanneer je uitgebreid de tijd hebt om de software uit te gaan proberen, zodat je daadwerkelijk een goed beeld krijgt van de werking van de pakketten.

Gratis tools en cadeaus voor Certified Creatives

Wondershare wil graag stimuleren dat er creatief met de pakketten wordt omgegaan. Om deze reden krijg je de mogelijkheid om uitgenodigd te worden voor het Certified Creative programma. Om hiervoor uitgenodigd te worden moet je echter duidelijk kunnen laten zien dat je creatief bent en goed overweg kunt met de tools van Wondershare. Als je daadwerkelijk uitgekozen wordt, dan kan dit je heel wat voordelen opleveren. Je krijgt niet zomaar korting op de pakketten, je kan deze zelfs geheel gratis krijgen. Daarbij krijg je financiering voor je projecten, krijg je promotie op social media en komen er daarnaast ook regelmatig andere cadeautjes jouw kant op.

Pak extra korting via de Wondershare Newsroom

Wil je op de hoogte blijven van alle updates, nieuwe producten, aanbiedingen en toekomstige kortingscodes? Check dan regelmatig de Wondershare Newsroom. De software-aanbieder werkt niet met een nieuwsbrief, maar houdt je op de hoogte via de website zelf. Zo lees je op deze pagina alles over het laatste nieuws en de nieuwste events. Bovendien kun je hier zomaar een leuke kortingscode tegenkomen.

Scoor kortingscodes, updates en acties via social media

Via de social-mediakanalen word je op de hoogte gehouden van alles wat er nieuw is bij Wondershare. Zo worden via Facebook, Instagram en Twitter de nieuwste tools onder de aandacht gebracht, krijg je vaak handige tips om nog meer uit de software van Wondershare te kunnen halen en is er ook nog wel eens een kortingscode te vinden. Met deze kortingscode kun jij vervolgens een leuke korting scoren op verschillende programma's.

Profiteer van de niet-goed-geld-teruggarantie

Heb jij, al dan niet met korting, een van de tools uit de webshop gekocht, maar ben je toch niet helemaal tevreden over het besturingssysteem? Dan is het mogelijk om binnen dertig dagen na aanschaf je geld terug te krijgen. Je moet hiervoor wel een goede reden hebben. Zo moet het daadwerkelijk om een technisch probleem gaan, bijvoorbeeld een defect aan de tool waardoor jij er niet goed gebruik van kunt maken. Je vindt op de website een uitgebreid overzicht van de voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Over Wondershare

Over Wondershare

Technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Het is een zeer grote kans voor de samenleving, maar ook een uitdaging. Om komende generaties voorop te laten lopen bij de veranderingen, is Wondershare in het leven geroepen. Dit is een platform voor softwareoplossingen die je ondersteunen bij dagelijkse taken. Denk hierbij aan oplossingen voor contentcreatie, documenten en dataoplsag. Alle softwareprogramma's zijn zeer simpel en eenvoudig in gebruik. Ze zijn gebaseerd op de wensen en behoeften van gebruikers. Via Wondershare.net zijn programma's beschikbaar voor Mac, Windows, Linux, iOS en Android. Op het moment zijn er al meer dan twee miljoen actieve gebruikers in meer dan honderdvijftig landen over de hele wereld.

Ga naar wondershare.net

Hoe gebruik ik een Wondershare kortingscoupon?

Wondershare kortingscode gebruiken

  1. Foto's en video's bewerken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn dankzij de software van Wondershare. Heb je een kortingscode, dan hoeft het zelfs niet eens duur te zijn. Om zo'n code te gebruiken, begin je in de webshop.
  2. Daar zoek je de software uit die je nodig hebt, bijvoorbeeld voor foto- en videobewerking, of voor mindmapping en het maken van grafieken. Klik op "Buy now", kies welk abonnement je wil en klik dan weer op "Buy now".
  3. Je komt nu in je winkelwagen terecht, waar je een overzicht ziet van je bestelling. Dit is ook de plek waar je Wondershare kortingscode van pas komt, want die kun je hier verzilveren. Klik op "I have a coupon" en voer de code in in de balk die verschijnt. Pas de korting toe met de knop "Apply".
  4. Je hebt een account nodig om een bestelling te plaatsen bij Wondershare.net. Heb je die al, vul dan je e-mailadres en wachtwoord in. Als je nog geen account hebt, maak je die gemakkelijk aan door je e-mailadres door te geven en een wachtwoord te kiezen.
  5. Selecteer tot slot hoe je de software wil betalen. Je hebt onder andere de keuze uit PayPal, iDEAL en creditcard. Je kunt je bestelling nu afronden via "Secure checkout". Nadat je hebt betaald, krijg je een bevestiging via e-mail. Je kunt nu direct aan de slag met je creatieve uitspattingen!

2 andere voordelen van software kopen bij Wondershare

Meerdere betaalmogelijkheden voor Wondershare producten

Je hebt op Wondershare.net meerdere mogelijkheden om je bestelling te betalen. Uiteraard is dit allemaal in een beveiligde betaalomgeving, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er iemand met je betaalgegevens vandoor gaat. Aangezien het hier om een Amerikaanse website gaat behoort iDEAL helaas niet tot de opties om te betalen. Je kunt bijvoorbeeld wel gebruikmaken van een betaling via creditcard of PayPal.

Altijd advies en hulp via de gratis chat

Wondershare maakt gebruik van een gratis live chat om haar klanten te helpen. Hiervoor kan je maandag tot en met vrijdag, 24 uur per dag bij de chat terecht. Stel bijvoorbeeld je vraag over de werking van een tool, problemen met de werking hiervan, of over een korting die je niet hebt gekregen. De live chat op Wondershare.net geeft je snel antwoord op je vragen. Hou er wel rekening mee dat de chat geheel in het Engels is.

Hierom bestel je graag bij Wondershare

Wondershare biedt verschillende softwareoplossingen aan die je creativiteit en productiviteit stimuleren.

De meeste softwareprogramma's op Wondershare.com beschikken over een gratis proefversie waarmee je het programma kosteloos kunt uitproberen.

Je kunt jouw Wondershare bestelling eenvoudig afrekenen via onder andere iDEAL, PayPal, VISA, MasterCard, Maestro of American Express.

Je kunt direct na aankoop al gebruikmaken van jouw aangeschafte software.

Dankzij je Wondershare ID vind je al jouw aankopen eenvoudig terug op één plek.

Op alle softwareprogramma's geldt een niet-goed-geld-terug-garantie van maximaal dertig dagen.

De Wondershare klantenservice is op werkdagen bereikbaar via de telefoon, e-mail en de live chat op de website.

Raadpleeg de supportpagina op Wondershare.com als je problemen ervaart met je gekochte softwareprogramma.

De softwareoplossingen van Wondershare zijn zowel te gebruiken door particulieren als professionals.

Volg Wondershare op diverse social-mediakanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, winacties en softwareoplossingen.

Nieuws

Gebruik de tools van Dr.Fone

Heeft jouw telefoon onlangs een update gehad en ben jij hiermee belangrijke data kwijtgeraakt? Dan heeft Wondershare misschien wel dé oplossing voor jou. Via Wondershare Dr.Fone kun je namelijk jouw data terughalen, herstellen en eventueel exporteren naar een ander apparaat, zodat je altijd een back-up hebt. Daarnaast biedt het programma nog meer tools aan waar jij ook nog gebruik van kunt maken. Je downloadt Dr.Fone eenvoudig op Wondershare.net.

Ontdek de nieuwste update van Wondershare

Maak jij graag video's en wil je deze dan ook bewerken? Dan kan Wondershare jou uit de brand helpen, want hiermee kun je verschillende aanpassingen doen. Met de nieuwste update, genaamd Filmora 12, kun je jouw video sneller en meer bewerken. Deze update is dan ook voorzien van de nieuwste technologie. Probeer het zelf uit via Wondershare.net en wie weet sluit jij binnenkort nog wel een abonnement af.