Google Workspace promotiecodes

Gebruik een promotiecode voor Google Workspace korting op zakelijke tools in april 2024

  • gemiddelde besparing: €2,47
10% korting

Shop een Google Workspace abonnement met minstens 10% korting

Pak deze korting
€41 korting

Profiteer van tot €41,40 korting per jaar via deze Google Workspace pagina

Pak deze korting
€17 actie

Betaal nu maar €17,25 voor een Business Plus abonnement op Google Workspace

Pak deze korting
€5 actie

Gebruik Google Workspace al voor maar €5,75 per gebruiker per maand

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer Google Workspace twee weken GRATIS uit

Pak deze korting

Ontvang 10% korting op Google Workspace dankzij de beste code ooit

Waar de tools van Google Workspace je helpen je bedrijf te runnen, helpt een kortingscode je om te besparen op die tools. Aan de hand van eerdere codes heb je namelijk wel 10% kunnen besparen op aangepaste e-mailadressen, extra opslagruimte en geavanceerde beveiligingsfuncties. Deze besparing in combinatie met de verhoogde productiviteit als resultaat van de tools, maakt het de investering meer dan waard.

Interessante extra's bij Google Workspace

Meer over Google Workspace in de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Google Workspace om meer updates van Google te ontvangen. Je leest zo als eerste over nieuwe toevoegingen aan de service en ontvangt informatie over nieuwe add-ons. Wanneer je extra korting wil pakken is het ook slim om de nieuwsbrief in de gaten te houden. Soms kun je namelijk een exclusieve kortingscode scoren of lees je over een tijdelijke deal voor nog meer korting op je abonnement.

Scoor tips en informatie op social media

Op Workspace.Google.com vind je alle informatie die je nodig hebt om te werken met Google Workspace, maar toch is het fijn om op andere manieren updates te ontvangen. Volg Google Workspace daarom op social media. Hier vind je inspirerende tips om meer uit de programma's van Google te halen en ontdek je meer informatie over nieuwe producten. Soms kom je er zelfs een aanbieding of kortingscode tegen. Je volgt Google Workspace op Twitter, YouTube, Instagram, Facebook en LinkedIn.

Geen zorgen over betalingen

Google weet hoe lastig het voor bedrijven kan zijn om altijd alle rekeningen in de gaten te houden. Tegelijkertijd wil je dat er veilig en vertrouwd met je betaalgegevens wordt omgegaan. Dat is geen probleem wanneer je een abonnement afsluit via Workspace.Google.com, want je geniet van veel betaalgemak dankzij maandelijkse factureringen. Je betaalt een duidelijk bedrag per maand en weet daardoor altijd waar je aan toe bent. Bovendien heb je helemaal zelf in de hand hoe je betaalt, van een bankoverschrijving tot een automatische overboeking met je creditcard.

Over Google Workspace

Over Google Workspace

Of je nu het hoofd bent van een grote corporatie of directeur van een kleinschalig bedrijf: het is altijd belangrijk om van jouw bedrijf en team één geheel te maken. Dat is precies wat Google Workspace aanbiedt met haar service. Via dit online platform beschikken jij en je werknemers namelijk over tal van tools die zijn ontworpen om het bewerken, inzien en delen van bestanden eenvoudiger dan ooit te maken. Met Workspace.Google.com krijgt jouw team toegang tot applicaties zoals Gmail, Drive en Docs, waar tegelijkertijd en op verschillende locaties in gewerkt kan worden door honderden gebruikers. Ook kun je aangepaste e-mailadressen aanmaken met jouw bedrijfsdomein, waardoor jij een blijvende stempel kunt drukken op het contact tussen je werknemers en natuurlijk met je klanten. Google Workspace maakt het voor jouw bedrijf dus mogelijk om waar en wanneer dan ook op volle toeren te blijven draaien.

Ga naar workspace.google.com

Dit is hoe je een actiecode toepast bij Google Workspace

Google Workspace kortingscode gebruiken

  1. Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap? Dan zijn de kantoortools van Google Workspace wellicht interessant voor jou. Zo'n abonnement mag wat kosten, maar gelukkig scoor je hierop korting middels een actiecode. In deze stappen lees je precies hoe je zo'n code gebruikt.
  2. Maak om te beginnen een keuze uit de verschillende pakketten die Workspace.Google.com verstrekt, zoals Business Standard of Enterprise. Klik vervolgens op "Nu starten" bij het abonnement dat jouw voorkeur geniet.
  3. Om het aanbod zo specifiek mogelijk af te stemmen op jouw bedrijf, heeft Google Workspace enkele gegevens nodig. Hiervoor gebruikt de service een uitgebreide vragenlijst. Doorloop deze zorgvuldig. Wanneer je in dit proces de webpagina van bovenstaande afbeelding voor je ziet, kun je door naar de volgende stap.
  4. Heb je alle vragen succesvol beantwoord? Pak je Google Workspace kortingscode er dan maar bij, want deze mag je nu gaan verzilveren. Neem de betreffende code foutloos over in de balk met "Promotiecode" en klik vervolgens op "Volgende".
  5. Je krijgt nu een overzicht van je bestelling te zien. Als alle klantgegevens kloppen, kun je het zakelijke abonnement gaan betalen. Selecteer hiervoor of je het liefst per pinpas of PayPal afrekent en noteer je betaalgegevens. Als je de voorwaarden van Google Workspace hebt geaccepteerd, klik je op "Akkoord en doorgaan".
  6. Volg als afsluitende stap de instructies van jouw gekozen methode en rond de betaling af. Is dit allemaal gelukt? Dan profiteren jij én je personeel binnenkort extra voordelig van de vele Google Workspace applicaties, tools en platforms.

Personaliseer jouw Google Workspace voordelig

Geniet van een flexibel abonnement

Bij ieder abonnement betaal je voor elke persoon die gebruikmaakt van het abonnement. Bij een alsmaar groeiend bedrijf kan dat aantal continu veranderen. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je ergens aan vastzit, want bij het zakelijke toolplatform geniet je van een flexibel abonnement. Dat betekent dat je de grootte van je abonnement per maand kunt veranderen. Heb je dus even minder collega's die gebruikmaken van de programma's? Dan hoef je voor die periode ook minder te betalen. Natuurlijk is het omgekeerde ook mogelijk en voeg je gebruikers toe wanneer je maar wil.

Raadpleeg de handige vergelijkingstool

Twijfel je over welk abonnement van Google Workspace het beste bij je past? Geen probleem, want op Workspace.Google.com vind je een uitgebreide vergelijkingstabel. Hier zie je precies welke features bij welk abonnement horen. Vind je het belangrijk om veel opslagruimte te hebben of ben je juist op zoek naar opnamesoftware voor je online vergaderingen? Dan ontdek je dankzij de vergelijkingstabel precies welk abonnement het beste bij je wensen aansluit. Zo voorkom je een miskoop en haal je het meeste uit Google Workspace.

Alles informatie over Google Workspace op een rij

Met de zakelijke tools van Workspace.Google.com zorg je voor eenvoudige communicatie tussen werknemers van zowel grote als kleine organisaties.

Met een basic abonnement maak je al gebruik van populaire Google programma's zoals Google Drive, Gmail, Google Docs en Google Sheets.

Je kunt alle functies op je gemak testen dankzij de gratis proefperiode van veertien dagen.

Starters profiteren direct van 10% korting op een Google Workspace jaarlidmaatschap.

Google Workspace biedt verschillende pakketten aan en deze kun je gemakkelijk met elkaar vergelijken op Workspace.Google.com.

De servers van Google zijn enorm goed beveiligd, waardoor je te allen tijde veilig gebruik kunt maken van Google Workspace.

Wanneer het aantal medewerkers van het bedrijf flink groeit, kun je eenvoudig voor een upgrade van je abonnement kiezen.

Met een Google Workspace abonnement kun je op ieder moment van de dag gebruikmaken van hulp op afstand.

Doordat Google Workspace je bij elk pakket voorziet van een zakelijk e-mailadres, kun je je klanten of andere zakenrelaties direct op een professionelere manier te woord staan.

Google Workspace is een ideale oplossing voor flexibele werkomgevingen, omdat je online toegang krijgt tot de programma's en je deze niet hoeft te installeren.

Nieuws

Google Workspace voor startende ondernemers

Voor beginnende ondernemers is het belangrijk om direct op professionele wijze aan de slag te gaan. Met Google Workspace krijg je toegang tot tools waarmee je je bedrijf professioneel kunt runnen. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk e-mailadres, cloudopslag en toegang tot videovergaderingen. Met het Business Starter pakket van Google Workspace krijg je voor een klein bedrag toegang tot al deze handige tools. Check alle mogelijkheden op Workspace.Google.com.

Werk overal met Google Workspace

Sinds de pandemie is hybride werken onderdeel geworden van de maatschappij. Toch is het voor sommige bedrijven nog lastig om de beste oplossing te vinden om al hun data online beschikbaar te maken voor iedereen. Google Workspace is daar de oplossing voor, want dit platform creëert een beveiligde plek waar al je medewerkers en collega's naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Je kunt makkelijk samen in bestanden werken, elkaar agenda's inzien, meetings planning enzovoort. Google Workspace is de oplossing om hybride werken nog efficiënter te laten verlopen.