Google Workspace promotiecodes

Gebruik een promotiecode voor Google Workspace korting op zakelijke tools in september 2022

  • gemiddelde besparing: €2,47
€15,60 actie

Betaal slechts €15,60 voor Google Workspace Business Plan

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor nu 14 dagen GRATIS proeftijd bij Google Workspace

Pak deze korting
20% korting

Koop Google Workspace Business Starter met tot [20% korting

Pak deze korting
15% korting

Sluit nu een abonnement af met tot 15% korting bij Google Workspace

Pak deze korting
€5 korting

Krijg tot €5,- korting op je abonnement bij Google Workspace

Pak deze korting
€5 actie

Gebruik Google Workspace al voor minder dan €5,- per gebruiker per maand

Pak deze korting
10% korting

Google Workspace actie: 10% korting op een starterpakket

Info
  1. Geldig voor de eerste twintig gebruikers die worden toegevoegd.
  2. De korting geldt twaalf maanden lang.
Pak deze korting
Gratis actie

Probeer Google Workspace twee weken GRATIS uit

Pak deze korting

Interessante extra's bij Google Workspace

Meer over Google Workspace in de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Google Workspace om meer updates van Google te ontvangen. Je leest zo als eerste over nieuwe toevoegingen aan de service en ontvangt informatie over nieuwe add-ons. Wanneer je extra korting wil pakken is het ook slim om de nieuwsbrief in de gaten te houden. Soms kun je namelijk een exclusieve kortingscode scoren of lees je over een tijdelijke deal voor nog meer korting op je abonnement.

Scoor tips en informatie op social media

Op Workspace.Google.com vind je alle informatie die je nodig hebt om te werken met Google Workspace, maar toch is het fijn om op andere manieren updates te ontvangen. Volg Google Workspace daarom op social media. Hier vind je inspirerende tips om meer uit de programma's van Google te halen en ontdek je meer informatie over nieuwe producten. Soms kom je er zelfs een aanbieding of kortingscode tegen. Je volgt Google Workspace op Twitter, YouTube, Instagram, Facebook en LinkedIn.

Geen zorgen over betalingen

Google weet hoe lastig het voor bedrijven kan zijn om altijd alle rekeningen in de gaten te houden. Tegelijkertijd wil je dat er veilig en vertrouwd met je betaalgegevens wordt omgegaan. Dat is geen probleem wanneer je een abonnement afsluit via Workspace.Google.com, want je geniet van veel betaalgemak dankzij maandelijkse factureringen. Je betaalt een duidelijk bedrag per maand en weet daardoor altijd waar je aan toe bent. Bovendien heb je helemaal zelf in de hand hoe je betaalt, van een bankoverschrijving tot een automatische overboeking met je creditcard.

Over Google Workspace

Over Google Workspace

Of je nu het hoofd bent van een grote corporatie of directeur van een kleinschalig bedrijf: het is altijd belangrijk om van jouw bedrijf en team één geheel te maken. Dat is precies wat Google Workspace aanbiedt met haar service. Via dit online platform beschikken jij en je werknemers namelijk over tal van tools die zijn ontworpen om het bewerken, inzien en delen van bestanden eenvoudiger dan ooit te maken. Met Workspace.Google.com krijgt jouw team toegang tot applicaties zoals Gmail, Drive en Docs, waar tegelijkertijd en op verschillende locaties in gewerkt kan worden door honderden gebruikers. Ook kun je aangepaste e-mailadressen aanmaken met jouw bedrijfsdomein, waardoor jij een blijvende stempel kunt drukken op het contact tussen je werknemers en natuurlijk met je klanten. Google Workspace maakt het voor jouw bedrijf dus mogelijk om waar en wanneer dan ook op volle toeren te blijven draaien.

Ga naar workspace.google.com

Personaliseer jouw Google Workspace voordelig

Geniet van een flexibel abonnement

Bij ieder abonnement betaal je voor elke persoon die gebruikmaakt van het abonnement. Bij een alsmaar groeiend bedrijf kan dat aantal continu veranderen. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je ergens aan vastzit, want bij het zakelijke toolplatform geniet je van een flexibel abonnement. Dat betekent dat je de grootte van je abonnement per maand kunt veranderen. Heb je dus even minder collega's die gebruikmaken van de programma's? Dan hoef je voor die periode ook minder te betalen. Natuurlijk is het omgekeerde ook mogelijk en voeg je gebruikers toe wanneer je maar wil.

Raadpleeg de handige vergelijkingstool

Twijfel je over welk abonnement van Google Workspace het beste bij je past? Geen probleem, want op Workspace.Google.com vind je een uitgebreide vergelijkingstabel. Hier zie je precies welke features bij welk abonnement horen. Vind je het belangrijk om veel opslagruimte te hebben of ben je juist op zoek naar opnamesoftware voor je online vergaderingen? Dan ontdek je dankzij de vergelijkingstabel precies welk abonnement het beste bij je wensen aansluit. Zo voorkom je een miskoop en haal je het meeste uit Google Workspace.