NordPass kortingscodes

Waarborg online veiligheid met NordPass korting dankzij een kortingscode voor juni 2023

  • gemiddelde besparing: €4,17
€35 actie

Scoor tweejarige abonnementen al voor maar €35,- bij NordPass

Pak deze korting
50% korting

Bestel het familieplan met ruim 50% korting bij NordPass

Pak deze korting
€75 korting

Sluit tweejarige abonnementen met tot €75,- korting af bij NordPass

Pak deze korting
50% korting

Ontvang tot 50% korting op het premium pakket bij NordPass

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS proefperiode bij NordPass

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van tot wel 50% korting op de NordPass password manager

Pak deze korting
50% korting

Ontvang ruim 50% korting met een NordPass gezinsabonnement

Info

Door je familie-abonnement te delen met vijf andere vrienden of familieleden, bespaar je tot 53% ten opzichte van een regulier abonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer NordPass Premium nu 30 dagen GRATIS

Info

Door voor het "Free" abonnement te kiezen.

Pak deze korting
50% korting

Scoor direct tot 50% korting middels deze NordPass kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
60% korting

Activeer de NordPass kortingscode voor 60% korting + 6 maanden GRATIS

Kortingscode
Pak deze code
50% korting

Scoor een premium familieplan met wel 50% korting bij NordPass

Pak deze korting

Verlopen NordPass kortingscodes

50% korting

NordPass voordeel: tot 50% korting op een tweejarig lidmaatschap

Pak deze korting
50% korting

NordPass Spring Sale: tot 50% korting op pakketten

Pak deze korting
Gratis actie

Start een GRATIS proefabonnement bij NordPass

Pak deze korting
30% korting

Ten minste 30% korting op een jaarabonnement bij NordPass

Pak deze korting
30% korting

Minstens 30% korting op een jaarabonnement bij NordPass

Pak deze korting

Gratis features waarvan je gebruik kunt maken bij NordPass

Ontvang 25% korting met een tweejarig abonnement

Op NordPass.com heb je de keuze uit een eenjarig of tweejarig abonnement. Kies je het tweejarig abonnement, dan wordt je loyaliteit beloond met een mooie korting. Je bespaart dan namelijk maandelijks 25% op het totaalbedrag. Bovendien kun je zo langer van de vele voordelen profiteren en hoef je je abonnement niet snel te vernieuwen.

Probeer Premium één maand gratis uit

Het Premium Plan van NordPass brengt ongelooflijk veel voordelen met zich mee. Zo kun je moeiteloos tussen verschillende toestellen switchen en krijg je toegang tot extra veiligheidsdiensten. Het is voor sommige mensen echter een hele stap om meteen een jaarabonnement af te sluiten. NordPass biedt je daarom de mogelijkheid aan om het programma dertig dagen kosteloos uit te proberen. Mocht het Premium Plan niet aan je wensen voldoen, dan krijg je je geld zonder problemen terug.

Maak gratis gebruik van de NordPass software

NordPass beschikt over een gratis versie die je toegang geeft tot de belangrijkste features van de software. Zo worden al je wachtwoorden en creditcardgegevens veilig bewaard en kun je kosteloos gebruikmaken van de "Autosave & Autofill" optie. Per account kan je één gratis abonnement afsluiten. Bij deze mogelijkheid hoef je op geen enkel moment betaalgegevens doorgeven. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je abonnement plotseling in een Premium Plan wordt omgezet.

Maak gratis kennis met de zakelijke software

Voor bedrijven is er een speciale versie van de software ontwikkeld. Met dit programma kan je je wachtwoorden en je bedrijfsgegevens op een zeer eenvoudige manier opslaan. Op deze manier kan je sneller bestellingen plaatsen en moeten je werknemers niet voortdurend op zoek naar het juiste wachtwoord. Net als bij het persoonlijke plan, kun je ook deze zakelijke software gratis uitproberen. Er worden op geen enkel moment kosten in rekening gebracht en je hoeft dus ook geen betaalgegevens door te geven wanneer je de proefperiode wil starten.

Mis geen enkele actie via de nieuwsbrief

Na je aanmelding op NordPass.com moet je een account aanmaken. Tijdens dit proces heb je de keuze om je voor de nieuwsbrief in te schrijven. NordPass stuurt regelmatig een e-mail waarin ze alle nieuwtjes samenvatten en je handige tips geven op het gebied van online veiligheid. Verder wordt elke nieuwe actie ook duidelijk aangekondigd in de nieuwsbrief en krijg je een mooi overzicht van de lopende acties. Bovendien ontvang je op deze manier regelmatig een unieke kortingscode waarmee je op een goedkope manier van het Premium Plan gebruik kunt maken.

Over NordPass

Over NordPass

Heb jij ook talloze accounts voor verschillende websites? Dan bestaat er een grote kans dat jij regelmatig het verkeerde wachtwoord invoert. Al jouw wachtwoorden opschrijven is immers niet echt veilig, laat staan om ze op jouw computer te stallen. Dit probleem is echter verleden tijd met de software van NordPass. Als onderdeel van Nord Security kun je met deze software al jouw wachtwoorden veilig beheren via een app, die beschikbaar is voor vrijwel alle apparaten. Via NordPass kun jij jouw wachtwoorden opslaan, nieuwe wachtwoorden genereren, wachtwoorden importeren en automatisch inloggen op bekende websites. Hierdoor verloopt jouw online ervaring sneller, makkelijker en bovenal veiliger. Daarnaast kun je niet alleen jouw wachtwoorden achter slot en grendel zetten, maar ook bijvoorbeeld jouw notities, bankgegevens en persoonlijke informatie. NordPass.com is dan ook niet voor niets verkozen tot een van de beste wachtwoordmanagers ter wereld.

Ga naar nordpass.com

Zo geniet je van nog meer voordeel op je NordPass abonnement

Spot mooie kortingen via social media

NordPass is voortdurend actief op social media. De medewerkers posten regelmatig leuke updates en ze geven je handige tips om sterke wachtwoorden uit te kiezen. Ook als je op zoek bent naar speciale aanbiedingen moet je zeker op de social-mediakanalen kijken. Elke nieuwe actie wordt tijdig aangekondigd en het kan zomaar zijn dat je een exclusieve kortingscode terugvindt.

Betaal je abonnement zoals jij dat wil

NordPass maakt het je mogelijk om je abonnement op diverse manieren te betalen. Zo kun je je Premium of Family Plan met een creditcard, PayPal of Amazon Pay betalen. Verder werkt het bedrijf met Google samen, waardoor het betalingen met Google Pay aanvaardt. Uniek is echter dat je bij NordPass ook met cryptomunten kunt betalen. Wil je voor je verlenging een andere methode gebruiken? Pas dit dan aan in je account.