Namecheap coupons

Ontvang Namecheap korting op webhosting middels een geldige coupon – april 2023

  • gemiddelde besparing: €4,82
30% korting

Scoor een e-mail pakket met tot 30% korting bij Namecheap

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS proefperiodes bij Namecheap

Pak deze korting
15% korting

15% korting of meer op jouw domeinnaam bij Namecheap

Pak deze korting
€50 korting

Profiteer van tot €50,- korting op beveiliging bij Namecheap

Verloopt morgen
Pak deze korting
30% korting

Scoor een Namecheap e-mail pakket met tot 30% korting

Pak deze korting
40% korting

Namecheap korting: ontvang 40% korting op veel pakketten

Pak deze korting
Gratis actie

Maak gebruik van een GRATIS proefperiode bij Namecheap

Info

Bij geselecteerde diensten.

Pak deze korting
25% korting

Check hier alle Namecheap coupons van april 2023

Bekijk kortingscodes
10% korting

Namecheap promotie: ten minste 10% korting op webhosting

Pak deze korting
40% korting

Ontvang nu tot 40% korting met deze Namecheap kortingscode

Kortingscode
Info

Uitsluitend geldig op e-mailhosting.

Pak deze code
% korting

Koop een domeinnaam extra voordelig dankzij de Namecheap coupon

Kortingscode
Pak deze code
25% korting

Namecheap coupon voor tot 25% korting op je aankoop

Kortingscode
Info

Toe te passen op SSL-certificaten.

Pak deze code

Verlopen Namecheap kortingscodes

10% korting

10% korting op ALLES middels deze Namecheap kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
30% korting

Namecheap coupon: scoor tot 30% korting op hosting

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

Scoor jouw domeinnaam met tot 70% Namecheap korting

Pak deze korting
50% korting

Scoor tot 50% korting op WordPress hosting bij Namecheap

Pak deze korting
70% korting

Ontvang deze maand ruim 70% korting op Namecheap Protect

Info

Deze korting geldt alleen voor de eerste maand.

Pak deze korting

Zo pak je extra korting op webhosting bij Namecheap

Gratis beveiliging bij je domein

Online veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk. Daar is Namecheap het helemaal mee eens. Daarom ontvang je als klant altijd gratis beveiliging wanneer je een domein koopt via de website. Zo kun je functies als tweestapsverificatie aan je website toevoegen zonder bijkomende kosten. Het veiligheidspakket wordt automatisch aan je account toegevoegd en blijft actief zolang je abonnement bij Namecheap doorloopt.

Maak gebruik van gratis tools

Er zijn talloze tools om uit te kiezen bij Namecheap, maar wist je dat een aantal van deze applicaties ook helemaal gratis is? Zo zijn er tools waarmee je de beste domeinnaam genereert, maar ook gratis applicaties die handige veiligheidsfuncties aan je website toevoegen. Namecheap heeft ook een speciale app die gratis de mooiste logo's voor je creëert. Zo hoef je geen dure designer te betalen om een bedrijfslogo te creëren, maar doe je het gewoon helemaal zelf.

Mis geen enkele coupon dankzij de nieuwsbrief

Er zijn altijd wel manieren om te besparen op Namecheap.com. Het ene moment krijg je korting op bepaalde domeinnamen, terwijl je het volgende moment een applicatie met hoge korting kunt uitproberen. Wil je zeker weten dat je geen deal mist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit is helemaal gratis en verzekert je ervan dat je geen enkel nieuwtje mist. Soms ontvang je een exclusieve coupon in je mailbox, waarmee je bijvoorbeeld een handige tool met korting aan je abonnement kunt toevoegen. Verder houdt Namecheap je op de hoogte van alle nieuwe functies die het hostingbedrijf aanbiedt.

Bekijk de socials van Namecheap

Ook social media is een goede plek om korting te scoren op je pakket bij Namecheap. Hier vind je nieuws over tijdelijke deals en kun je met een beetje geluk een coupon scoren. Verder houdt Namecheap je op de hoogte van tijdelijke proefperiodes en andere acties waarmee je jouw website gratis kunt uitbreiden. Mis dus niks door Facebook, Twitter en LinkedIn in de gaten te houden.

Over Namecheap

Over Namecheap

Het bouwen van je eigen website kan een heel karwei zijn, vooral wanneer je niet thuis bent in de wereld van het wijde web. Gelukkig is er Namecheap: dé online service die jou op weg helpt met en blijft ondersteunen in jouw digitale avontuur. Het Amerikaanse bedrijf is in 2000 opgericht, met de missie om de beste webdomeinen aan te bieden tegen de scherpste prijzen. De ambities van Namecheap.com werden echter al snel groter: inmiddels is het aanbod in diensten namelijk uitgebreid met ondersteuning in webhosting, online beveiliging, WordPress, e-mail en apps. Het ruime aanbod in service, privacy en veiligheid heeft ervoor gezorgd dat wereldwijd ruim zeventien miljoen mensen zich hebben aangesloten bij het online platform. Zo weet jij zeker dat jouw digitale avontuur een knallende start krijgt bij Namecheap.

Ga naar namecheap.com

Ook heel handig aan domeinen kopen bij Namecheap

Stel je eigen pakket samen

Bij sommige hostingbedrijven ben je verplicht om een compleet pakket aan te schaffen waar allerlei onnodige extra's aan zijn toegevoegd. Misschien heb je helemaal geen uitgebreid e-mailpakket nodig of wil je niet betalen voor extra beveiliging. Bij Namecheap heb je gelukkig helemaal zelf in de hand waar je voor betaalt. Je kunt de verschillende applicaties van Namecheap gewoon aan je abonnement toevoegen en ze ook weer verwijderen wanneer je ze toch niet voldoende gebruikt. Zo betaal je alleen voor de diensten waar je écht wat aan hebt.

Haal meer uit je website dankzij de kennisbank

Zowel voor beginners als voor ervaren websitebouwers bestaat er een handige kennisbank. Hier lees je niet alleen wat verschillende termen betekenen, maar leer je ook hoe je je website vanaf het begin bouwt. De website beschikt ook over handige video's waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de tools en applicaties van het hostingbedrijf werken. Zo hoef je deze video's alleen maar te volgen om een professionele website in elkaar te zetten.

Ontdek de blog vol handige tips

De mogelijkheden met je website zijn eindeloos. Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende project? Hou de blog van Namecheap dan in de gaten. Deze staat vol met leuke tips om je website nog mooier te maken, maar je vindt er ook nieuws over de online industrie. Zo ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je nieuwe applicaties direct aan je website toevoegen. Soms vind je hier zelfs een artikel met een speciale coupon voor nog meer korting, dus het loont zich om de blog in de gaten te houden.