Vogue Online Shopping Night 2018: kortingscodes en deelnemende winkels

Alle shopaholics, modejunkies en koopjesjagers mogen aanstaande woensdagavond weer los gaan want het is weer zover: De Vogue Online Shopping Night! De avond waar jij bij vele winkels kan profiteren van fikse kortingen op hun assortiment. Tijd om je outfit aan te schaffen waar je dus al weken over zit te twijfelen omdat het toch niet iets te duur blijkt te zijn. Tijdens deze avond geven een selectief aantal webshops en winkels korting weg zodat jij als fanatieke winkelier, compleet uit je bol kan gaan. Maak alvast ruimte in je kledingkast want gegarandeerd dat jij deze korting niet aan je voorbij kan laten gaan. Check hier snel de deelnemende winkels én de bijbehorende Vogue Online Shopping Night kortingscodes!


Wat kan ik verwachten?

Vogue Online Shopping Night is een tweejaarlijks evenement dat georganiseerd is door Vogue om haar lezeressen eens flink in ’t zonnetje te zetten. Elke Vogue lezer ontvangt unieke aanbiedingen en kortingen van verschillende merken en webshops! De kortingen kunnen variëren van 15% tot 40% dus ben er snel bij want het zal aanstaande woensdag erg hard gaan! Er zit altijd wel iets voor jou bij aangezien de deelnemende winkels variëren in de categorieën: lifestyle, fashion, beauty en accessoires. Is dat even mooi meegenomen!

Beauty


Wanneer is VOSN?

Het shoppingevent vind elk voor-en najaar plaats zodat je meteen kan inslaan om je garderobe zomer of in dit geval winterklaar te maken! Dit najaar zal het plaats vinden op aanstaande woensdag 31 oktober vanaf 12:00 uur tot 00:00 uur. Noteer het dik gestreept in je agenda en maak alvast een lijstje met de dingen die je maar al te graag wilt shoppen met korting!


Hoe profiteer ik van korting?

Heel simpel! Het is niet moeilijk om te profiteren van deze avond, het enige wat je moet doen is van te voren je verlanglijstje overal invullen en dan is het wachten tot woensdag! Als je je goed voorbereid hoef je woensdag alleen nog maar op de knop ‘afrekenen’ en ‘vul kortingscode in’ te drukken. Wil je er zeker van zijn dat je favoriete winkel mee doet, check dan van te voren de lijst met alle deelnemende winkels die wij in dit artikel voor je uit hebben geschreven.

Checklist


Welke kortingen zijn er?

De kortingen kunnen verschillen per merk en webshop, omdat de deelnemende winkels zelf hun eigen korting mogen bepalen. Hierdoor kunnen de kortingen variëren van 15% tot 40%! Ook kun je extra cadeaus verwachten of je kunt profiteren van gratis verzending. Elke winkel heeft een eigen kortingscode waar jij met korting kunt winkelen. Wij geven alvast een primeur, zodat je precies weet waar je korting krijgt maar ook hoeveel korting je ontvangt! Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk :-)!


Vogue Online Shopping Night: deelnemende winkels + kortingscodes

Heb jij al super lang die ene broek in je winkelmandje staan maar twijfel je om het te bestellen, omdat je het toch nog iets te duur vindt allemaal, dan kan een beetje korting je al snel overhalen om je bestelling te plaatsen. Groot gelijk want wie houdt er niet van korting?! Ben jij ook zo benieuwd welke winkels er allemaal mee doen met deze shopping night, maar vooral hoeveel korting je ontvangt? Check de actiepagina’s op onze website aanstaande woensdag om 12:00 uur en profiteer van alle kortingscodes. Bereid je alvast voor en sla je slag bij de volgende deelnemende winkels van het Vogue Online Shopping Night event:

  • About You ► Ontvang 20% korting op de gehele collectie
  • G-Star ► Profiteer van 20% korting op alles
  • Goosecraft ► 20% korting op de gehele collectie
  • Haarshop ► Pak 20% korting op L’Oréal, Kérastase en Redken
  • Happy Socks ► Ontvang ruim 25% korting op het hele assortiment
  • Levi’s ► Profiteer van 20% korting op alles
  • Pandora ► Scoor 20% korting op alle sieraden
  • River Island ► Pak 20% korting op de gehele collectie
  • Rosefield ► Ontvang 15% korting op alle Rosefield sieraden
  • Steve Madden ► Scoor 20% korting op alles
  • The Little Green Bag ► Pak 20% op het gehele assortiment
  • We Are Labels ► Profiteer van 15% korting op de hele collectie

Shoppen


Weet jij al waar je gaat winkelen woensdag? Of ben jij benieuwd welke kortingen er bij de vorige Vogue Online Shopping Night waren? Check dan deze blog!