Vogue Online Shopping Night 2018: alle winkels en kortingen

Glamour Day zit er net op en de volgende shoppingday staat alweer voor de deur, namelijk de Vogue Online Shopping Night! Markeer deze dag nu alvast in je agenda, zodat je deze dag niet aan je voorbij laat gaan. Dit exclusieve shopping event op woensdag 25 april mag je niet missen, want de kortingen zullen bij veel webshops en winkels flink oplopen! Van kleding tot aan interieur en van bloempakketten tot aan sieraden. Er is voor ieder wat wils en er is vooral voor iedereen heel veel korting online te vinden! Lees hier alles wat je moet weten over deze dag!


Wat is het?

Tijdens de Vogue Online Shopping Night profiteer je van exclusieve en unieke kortingen en aanbiedingen voor jouw favoriete merken! Dit keer zijn er ruim 50 webshops geselecteerd door de Vogue redactie die op deze speciale dag jou als (online) shopper flink in de watten leggen met korting en cadeautjes. Je voordeel kan tot wel 40% korting oplopen! Naast korting kun je soms ook gebruik maken van gratis verzending en ontvang je gratis goodies bij je bestelling. Daar wordt toch elke fashionista enthousiast van?! Steeds meer nieuwe merken zich aan bij dit event, zo shop je voor aankomende editie korting voor onder andere Under Armour, maar kan je ook bij webshops zoals Zalando en About You terecht!


Wanneer is het?

Elk jaar is het tweemaal per jaar, in het voorjaar én in het najaar, de Vogue Online Shopping Night. Op woensdag 25 april vindt van 12:00 uur 's middags tot 00:00 uur ’s nachts de speciale voorjaarseditie plaats. Let er wel op dat de aanbiedingen en kortingscodes alleen verzilverd kunnen worden tussen deze tijden op deze dag! Wil je dit niet missen? Noteer dit dan goed in je agenda zodat je niks mist en nog optimaal kunt genieten van geweldige kortingen!

horloge


Hoe werkt het?

Het is heel simpel! Je houdt de dag haarscherp in de gaten zodat je om 12:00 uur ’s in de startblokken zit om helemaal los te gaan bij meer dan 50 webshops en winkels! Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete winkel erbij zit, check dan nu al de selectie hieronder! Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk! De kortingen variëren per merk en elk merk heeft een eigen kortingscode die je kunt verzilveren in je bestelproces. 


Deelnemende winkels

Uiteraard wil jij maar al te graag weten waar je met korting kunt shoppen op deze dag, zodat jij alvast je aankopen kunt selecteren! Check wel even voor de zekerheid of jouw favoriete webshop meedoet aan de Vogue Online Shopping Night. Alle deelnemende winkels met de bijhorende korting vind je hieronder in het overzicht, zodat je je alvast kunt oriënteren en goed voorbereid kan gaan shoppen!

20% korting bij About You

20% korting bij G-star

25% korting bij Happy Socks

20% korting bij Levi’s

20% korting bij Pandora

20% korting bij Paula’s Choice

20% korting bij River Island

20% korting bij The Little Green Bag

20% korting bij Under Armour

20% korting bij We Fashion

20% korting bij Zalando

Benieuwd naar de kortingscodes en acties van afgelopen editie in oktober? Neem dan eens een kijkje op deze blog.

shoppen


Heel veel shopplezier gewenst!