Spendeer je vakantiegeld met de top 15 beste kortingscodes!

Heb jij je vakantiegeld ook alweer binnen? Altijd een leuk moment wanneer het salaris in mei wordt gestort! Maar wat ga je er mee doen? Sparen? Een vakantie boeken of lekker shoppen? Wij hebben de 15 beste kortingscodes van dit moment voor jou geselecteerd, zodat je flink op aankopen kunt besparen! Zo heb je het wel heel slim bekeken en haal je nog meer uit je vakantiegeld!


1. €4,- korting én gratis verzending bij JD Sports

Scoor bij JD Sports de nieuwste sneakers met de kortingscode waarmee je profiteert van €4,- korting én gratis verzending zodat jij weer wat geld bespaart. Je kunt de korting ook spenderen aan een gloednieuw kledingsetje!

sneakers


2. 30% korting en gratis verzending bij Praxis

Bij Praxis kun je momenteel korting scoren op laminaat en vloeren met de kortingscode van 30% korting. Daarbij is de verzending ook geheel gratis met de code dus sla je twee vliegen in een klap!


3. 15% korting bij Under Armour

Under Armour heeft een exclusieve kortingscode waarmee jij jouw garderobe een nieuwe twist kan geven. Met de kortingscode ontvang jij 15% korting zodat jij de nieuwste sportkleding kan kopen.


4. 25% korting bij BALR.

Bij BALR. is de zomer sale begonnen! Wacht niet langer met twijfelen maar haast je snel naar de webshop om te kunnen profiteren van 25% korting op heel veel geselecteerde artikelen. Dat scheelt je weer wat geld dat je kan uitgeven voor de volgende aankoop of gewoon kunt sparen ;)!


5. €50,- korting en gratis verzending bij Made
Voor de allerleukste woonaccessoires en meubelen ben je bij Made op het juiste adres! Hier kun je momenteel veel korting scoren, zo profiteer je van €50,- korting (wel geldig voor een besteding vanaf €500,- dus let daar op!) en profiteer je tijdelijk van gratis verzending!


6. 13% korting bij Hunkemöller

Acties.nl heeft speciaal voor jou een exclusieve kortingscode weten te strikken voor de Hunkemöller! Met de kortingscode kun jij jouw lingerie setje kopen met 13% korting! Bovendien is de korting geldig op alle artikelen zodat jij jezelf helemaal kunt uitleven!


7. 5% korting op Efteling tickets bij Tiqets

Bij Tiqets profiteer je van een exclusieve kortingscode zodat jij met korting naar de Efteling kunt gaan! Binnenkort een dagje Efteling in de agenda staan? Dan komt de 5% korting jou maar al te goed uit!


8. €5,- korting bij Greetz
Greetz trakteert haar klanten op een kortingscode ter waarde van €5,-! De korting is geldig op diverse boeketjes, zodat er zeker wat voor jou bij moet zitten. Verras je geliefde, je moeder of je vader met een mooi bosje bloemen en jij bespaart weer wat geld!

bloemen


9. 30% korting en gratis verzending bij Nike

Bij Nike kun je nu jouw vakantiegeld uitgeven aan veel artikelen in de sale! Je profiteert van 30% korting én je kunt ook nog gebruik maken van gratis verzending. De gratis verzending is geldig voor bestellingen vanaf €50,-.


10. €5,- korting bij Treatwell

Wil jij binnenkort een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan of kun jij wel een fijne rug massage gebruiken? Dan ben je bij Treatwell op het juiste adres. Deze kortingscode is exclusief te vinden op Acties.nl en je profiteert van €5,- korting op jouw reservering.


11. €5,- korting bij Boldking

Boldking geeft je de mogelijkheid om jouw scheermesje te bestellen met een kortingscode ter waarde van €5,- korting. Zo bespaar jij toch weer wat geld op je aankoop en komt je vakantiegeld goed van pas.


12. €20,- extra korting bij alle Groupon deals

Wil jij jouw vakantiegeld heel graag uitgeven aan een dagje uit of een heerlijk weekendje weg? Bij Groupon kun je nu profiteren van een promotiecode van €20,- korting op jouw aankoop. Benieuwd welke deals er allemaal zijn? Haast je dan snel naar de website!


13. €30,- extra korting op last minutes bij Oad

Bij Oad ontvang je momenteel €30,- korting op een last minute vakantie. De korting is geldig bij vertrek in juni en juli. Dus wil jij er even lekker tussenuit om jouw vakantiegeld te spenderen, dan komt deze extra korting goed uit!

vakantie


14. 30% korting bij Asics Tiger

Bij Asics Tiger kun je nu shoppen met een kortingscode van 30% korting. Jij kan nu jouw favoriete schoenen bestellen met flink wat korting! Deze exclusieve code is geldig t/m 23 juni dus je hebt nog even om je sneakers te bestellen met korting!


15. €15,- korting bij Desigual
En last, but definitely not least, ontvang je bij Desigual €15,- korting op jouw bestelling! Hiermee kan je flink wat geld besparen! Wat wel goed is om te weten is dat de kortingscode te gebruiken is vanaf €100,- en alleen geldig is op de nieuwe collectie. De actie loopt nog tot 31 juli dus je hebt nog even de tijd om te bedenken waar jij jouw vakantiegeld aan uit wilt geven!


Ben je benieuwd waar je jouw vakantiegeld nog meer aan uit kan geven? Dan zijn de bestedingstips voor je vakantiegeld zeker de moeite waard om te lezen!