Zo haal je het maximale voordeel uit je vakantiegeld

Binnenkort kunnen veel mensen weer genieten van een extra toelage op hun bankrekening, want het vakantiegeld wordt weer gestort! Meestal ontvangen werknemers in mei of juni hun vakantiegeld. Weet jij al hoe je dit wil gaan besteden? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het opzij te zetten, maar aangezien we het afgelopen jaar dankzij de coronacrisis al flink hebben gespaard, kun je jezelf nu wel een keer verwennen. In deze blog laten we je zien hoe je het maximale voordeel kunt halen uit je vakantiegeld dankzij de beste deals, aanbiedingen en kortingscodes. Zo kun je extra besparen op je uitgaven en hou je meer geld over voor andere leuke dingen.


Reizen met korting

Europa gaat gelukkig langzaam weer een beetje open, dus kun je gaan nadenken over je zomervakantie. Daarvoor is het vakantiegeld ook in eerste instantie bedoelt. Geniet daarom deze zomer van een welverdiende vakantie naar de zon of midden in de natuur. Wij hebben de beste aanbiedingen en kortingscodes voor je verzamelt, zodat je nog extra kunt besparen op je boeking. Alles wat je overhoudt kun je bijvoorbeeld besteden aan leuke activiteiten en etentjes.


Alles voor jouw vakantie met korting

Wanneer je al een vakantie op de planning hebt staan, kun je je al langzaam gaan voorbereiden. Dan kun je misschien nog wel wat handige vakantiespullen gebruiken. Bijvoorbeeld als je op autovakantie gaat, gaat kamperen of nog een nieuwe koffer nodig hebt voor je vliegreis. Alles voor jouw vakantie bestel je met korting bij de leukste webshops die we hieronder voor je op een rijtje hebt gezet.

Vakantiebenodigdheden


Voordelige uitjes

Na een lange periode binnen zitten kunnen we eindelijk weer een beetje de deur uit. De attractieparken en dierentuinen zijn weer open en ook verschillende openluchtmusea openen hun deuren. Keus genoeg uit leuke uitjes voor in Nederland, maar ook voor in het buitenland.  

Achtbaan


Korting op elektronica

Je kunt jouw extra toelage natuurlijk ook gebruiken om de nieuwste gadgets en elektronica te scoren. Misschien is jouw smartphone wel toe aan vervanging, wil je al heel lang een nieuwe laptop of kun je nu eindelijk die draadloze oordopjes kopen. Profiteer dan van extra voordeel tijdens de Vakantie Voordeelweken bij HP. Dankzij de kortingscodes scoor je tot wel 20% korting op je favoriete apparatuur. Ook bij Art & Craft vind je heel veel deals waarmee je het maximale voordeel uit je vakantiegeld haalt. Met het oog op het EK-voetbal en misschien de Olympische Spelen is extra korting op televisies, beamers en soundbars helemaal niet verkeerd!


Besparen op je nieuwe zomergarderobe

Een nieuwe outfit shoppen van je vakantiegeld is natuurlijk altijd een goed idee. Scoor alvast luchtige items voor de zomer, zoals jurkjes, tops, T-shirts en shorts. Ga je op vakantie? Denk dan ook eens aan sandalen, zonnebrillen en badkleding. Dankzij de beste acties shop je deze met korting, zodat je meer geldt overhoudt voor nog meer shopsessies. Zo ben je helemaal klaar voor warme zomerse dagen en kun je heerlijk flaneren langs de boulevard op je vakantiebestemming in je nieuwe outfit.

Zomeroutfit


Fijne financiële buffer

Je hoeft natuurlijk niet direct je vakantiegeld uit te geven zodra het op je bankrekening staat, want de toelage is niet zomaar een paar euro. Wanneer je een beetje op je budget moet letten of het later veel beter kunt gebruiken, dan is dit natuurlijk een fijne financiële buffer. Maak het dan meteen over naar je spaarrekening. Je kunt er ook voor kiezen om een deel uit te geven en een deel te sparen, maar bepaal het bedrag voordat je je uitgave doet. Een andere optie is beleggen, maar dat valt alleen aan te raden als je het geld niet direct nodig hebt.


Zit jouw favoriete webshop hier niet tussen? Niet getreurd! Op onze speciale Vakantiegeld-pagina vind je nog veel meer aanbiedingen, deals en kortingscodes, zodat jij je vakantiegeld maximaal kunt besteden.