Valentijnsdag 2022: zo bespaar je op romantische cadeaus

Op maandag 14 februari is de dag van de liefde weer aangebroken: Valentijnsdag. Op deze dag verwennen we onze geliefden door een klein cadeautje te geven zoals een bosje bloemen of een mooi sieraad. Ook pakken veel mensen flink uit met een weekendje weg of een heerlijk dagje erop uit. Via deze blog kom je erachter welke cadeaus erg populair zijn en zo kun je meteen inspiratie opdoen voor jouw valentijnscadeaus. Verder lees je op welke leuke uitjes en cadeaus je korting kunt pakken om dit jaar extra groots uit te pakken.


Heerlijk dineren

Sinds kort zijn de restaurants weer open dankzij de versoepelde maatregelen. Maak hier gelijk gebruik van en plan een heerlijk dinertje in voor jou en je geliefde. Via Ticketveiling kun je al vanaf €1,- meebieden op verschillende arrangementen, waardoor je een heel goedkoop avondje kunt scoren. Blijf je toch liever thuis tijdens Valentijnsdag? Maak er gelijk een actieve date van en duik samen de keuken in. En het mooiste is: dankzij deze HelloFresh kortingscode pak je maar liefst €25,- korting op je eerste maaltijdbox. Voor de mensen die niet echt een ster zijn in de keuken is er ook een goede oplossing. Laat maaltijden van je favoriete lokale restaurants bezorgen met tot 50% korting via Thuisbezorgd. Dat scheelt een hoop gedoe en zo heb je meer tijd om aan elkaar te besteden. 

Mensen proosten


Een dagje of weekend weg

Naast dat het weer mogelijk is om te dineren in restaurants, kunnen we er ook eindelijk weer op uit. Je kunt weer allerlei activiteiten ondernemen zoals een filmpje pakken, naar de dierentuin gaan of een wellnessresort bezoeken. Plan deze leuke uitjes alvast in om jouw valentijn extra mee te verrassen. Met deze Groupon kortingscode pak je tot 15% korting op activiteiten, restaurants en nog veel meer. Maak er gelijk een weekendje weg van door er een overnachting in een luxe hotel aan vast te plakken. Scoor bijvoorbeeld een romantische hotelovernachting met tot 30% korting via Hotels.com. Neem een kijkje tussen alle unieke dagjes weg en maak alvast een planning voor het valentijnsweekend! 

Weekendje weg


Unieke valentijnscadeaus

Een mooi cadeau geven is toch wel het meest populair tijdens Valentijnsdag. Scoor dat ene lekkere geurtje die jouw geliefde zo graag wil, of shop een mooi sieraad die zo goed bij die persoon past. Hiernaast kun je natuurlijk ook een cadeau laten personaliseren. Hier zijn een aantal goede webwinkels voor zoals YourSurprise, Albelli en Smartphoto. Laat foto's afdrukken van jullie mooiste momenten of scoor items zoals een knuffelbeer met naam. Wees er op tijd bij, zodat jouw gepersonaliseerde producten voor 14 februari in huis zijn. Hieronder zie je nog meer webshops waar je populaire cadeaus kunt scoren met korting.


Verstuur een kaartje

Tijdens Valentijnsdag kun je natuurlijk ook een familielid of een goede vriend in het zonnetje zetten! Verstuur een kaartje met een leuke tekst om te laten weten dat je aan diegene denkt. Of stuur anoniem een presentje naar jouw crush. Via Greetz verstuur je jouw kaarten nu met tot 40% korting. Hier kun je ook een leuk cadeautje aan toevoegen om deze persoon extra te verwennen, zoals een doos vol chocolaatjes of een ballon. Met Valentijnsdag valt ook een bosje bloemen altijd in de smaak. Je kunt nu een mooie bos versturen met wel €3,- korting via Euroflorist, en je kunt hier zelfs een persoonlijk bericht bij laten versturen. Weet je niet of de ontvanger op dat moment thuis is? Verstuur dan een uniek brievenbuscadeau via Bloompost. De ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te zijn en ontvangt een mooi bosje bloemen via de brievenbus. Tevens kun je hier droogbloemen bestellen, die op het moment razend populair zijn. 

Chocolade valentijnscadeau


Romantische outfits

Tijdens deze dag van de liefde wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien voor elkaar. Je hebt nog eventjes om een nieuwe outfit te scoren om jouw partner mee te verrassen. Met deze About You kortingscode pak je 10% korting en gratis verzending op alles! Zo kun je erg voordelig een nieuwe mooie jurk of een net overhemd shoppen, waarmee je zeker indruk maakt. Wil je de romantiek naar een hoger level brengen? Bestel dan een spannend lingeriesetje via winkels zoals Hunkemöller en Marlies Dekkers, waar je nu profiteert van hoge kortingen. Haal dus snel jouw nieuwe look in huis, speciaal voor Valentijnsdag, zodat jouw bestelling gegarandeerd op tijd aankomt. 


Er zijn heel veel manieren om jouw partner, familielid of vriend mee te verrassen tijdens Valentijnsdag. Je kunt zo groot uitpakken als je maar wil! Ben je benieuwd naar nog meer mooie acties om jouw cadeaus voordelig in huis te halen? Neem dan een kijkje op onze speciale aanbiedingenpagina, vol met deals om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken.