De beste kortingscodes en aanbiedingen voor Koningsdag 2024, dit zijn ze!

Op zaterdag 27 april kleurt Nederland oranje en vieren we Koningsdag. Ben je op zoek naar een stijlvolle of grappige outfit voor het oranjefeest? We hebben uitgezocht bij welke webshops je flink kunt besparen, zodat je op de valreep een voordelige look kunt scoren. Daarnaast stunten veel webshops met hoge kortingen, speciaal voor Koningsdag. We hebben de meest interessante aanbiedingen en kortingscodes voor je op een rijtje gezet.


Evenementen rondom Koningsdag

Ga jij volgende week zaterdag helemaal uit je bol op een festival, duik je de stad in of ga je een schat vinden op de vrijmarkt? Er valt tijdens Koningsdag genoeg te beleven! In de grote steden kun je veelal genieten van gratis optredens en stages met feestelijke muziek. Ontdek wat er in jouw gemeente te beleven valt en trommel je vrienden bij elkaar om er samen een mooie dag van te maken.

Straten versierd met Nederlandse vlag


Nederland kleurt oranje

De kleur oranje hoort bij Nederland en het koningshuis. Het is dus een must om in het oranje gekleed te gaan tijdens Koningsdag. Heb je nog geen oranje kledingstukken of accessoires in huis gehaald? Plaats dan snel je bestelling bij Boohoo of boohooMAN en geniet van expresslevering. Ook bij ASOS en Stradivarius kun je voor de versnelde levermethode kiezen en heb je je nieuwe kledingstukken al binnen enkele werkdagen in huis. Je kunt ook voor een grappige en uitbundige koningsdaglook gaan. Scoor bijvoorbeeld een oranje maatpak of oer-Hollands jurkje bij Feestbazaar. Blijf je liever onder de radar? Kies dan voor subtiele, oranje details. Denk hierbij aan oranje oorbellen, een oranje zonnebril of een oranje tasje. In de webshop van SHEIN heb je enorm veel keuze uit oranje accessoires en met deze kortingscode pak je 20% korting op alle items. Hieronder vind je nog een aantal acties en kortingscodes, waarmee je heel voordelig een outfit voor Koningsdag scoort.

Oranje outfit Koningsdag


Bouw een feestje met koninklijke korting

De avond voor Koningsdag, beter bekend als Koningsnacht, wordt ieder jaar weer groots gevierd. In vrijwel alle grote steden, maar ook in dorpen worden grote feesten georganiseerd en valt er genoeg te beleven. Vier jij dit feestje liever thuis of bij vrienden? Scoor dan een heleboel oranje feestversiering bij bol.com, want bij de webshop pak je al snel 20% korting op feestversiering. Tevens mogen de heerlijke drankjes niet ontbreken. Of je nu kiest voor een lekker wijntje, oranjebitter of een cocktail in oranje thema: bij Gall & Gall ben je aan het juiste adres voor dranken met korting. Mocht je niet zo van de alcoholische dranken zijn, dan vind je in de webwinkel genoeg siropen en dranken om een lekkere mocktail mee te bereiden. 

Gedurende de dag zelf is het belangrijk om een goede bodem te leggen, zodat je je de hele dag kunt storten in het feestgedruis. En wat past beter bij Koningsdag dan een oranje tompouce van HEMA? Je ontvangt momenteel de vierde tompouce helemaal gratis! Je kunt ook zelf aan de slag gaan en dit heerlijke gebakje zelf maken. In de webshop van Albert Heijn vind je een uitstekend basisrecept en allerlei leuke variaties op de welbekende tompouce. Ook zijn er nog veel meer Koningsdag gerelateerde recepten te vinden zoals een oranje plaatpizza, oranje nachos en worstenbroodjes. Heb je geen tijd om deze voorbereidingen te treffen? Bestel dan last minute de lekkerste oranje drankjes en hapjes bij Flink. Dankzij de flitsbezorging van de online supermarkt heb je de boodschappen binnen no time in huis. En het mooie is: met onze exclusieve kortingscode krijg je €10,- korting op al je boodschappen.

Oranje drankje


Royale korting tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag kun je bij heel veel webshops profiteren van geweldige aanbiedingen en kortingsacties. Vergeet dus niet om op zaterdag 27 april een bezoekje te brengen aan je favoriete webshop. Hieronder vind je een greep uit de beste deals. In de aanloop naar Koningsdag zullen er gegarandeerd nog veel meer webshops stunten met fantastische acties. Hou daarom onze "Koningsdag" themapagina goed in de gaten.