Scoor unieke cadeaus en leuke uitjes voor Valentijnsdag 2024

De dag vol liefde en romantiek is bijna weer aangebroken. We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag! Je hebt nog eventjes om een leuke verrassing te regelen voor je geliefde, want Valentijnsdag vieren we op woensdag 14 februari. We hebben voor jou de leukste valentijnscadeautjes op een rijtje gezet en uiteraard uitgezocht bij welke winkels je het voordeligst uit bent.  


Een romantisch diner voor twee

Een hapje eten in een chique restaurant, wie wil dat nou niet? Zet jouw Valentijn dit jaar flink in het zonnetje met een verrassingsdiner. Dankzij alle Groupon deals hoef jij je geen zorgen te maken over de rekening, want in de webshop kun je hoge korting scoren op keuzediners. Ook via Social Deal kun je goedkoop uit eten bij toprestaurants in de buurt. Je kunt ook indruk maken op jouw partner of date door zelf aan de slag te gaan in de keuken. Met de maaltijdboxen van HelloFresh zet je zonder al te veel moeite een heerlijke maaltijd in elkaar. Mocht je helemaal geen zin hebben om de deur uit te gaan of te kokkerellen, dan is Thuisbezorgd ook altijd nog een goede optie. Binnen no time heb je een heerlijke pasta, pizza, sushibox of andere verwennerij op tafel staan. Haal wat sfeervolle geur- en dinerkaarsen bij HEMA en je hebt alle ingrediënten voor een romantische date.

Valentijnsdag cadeau


Low budget geschenken

Tijdens Valentijnsdag gaat het voornamelijk om het gebaar en tijd met je geliefde doorbrengen. Dure cadeaus of weekendjes weg zijn dus zeker geen vereiste. Sterker nog: met een klein cadeautje kun je een grote lach op iemands gezicht toveren. Geef bijvoorbeeld een Pathé Thuis cadeaukaart of een HBO Max lidmaatschap. Voor een klein bedrag kun je samen met je lover de meest romantische films en series bekijken. Haal daarnaast de lekkerste snacks en drankjes zoals chocolade en wijn in huis om de romantiek te versterken. Bij Jumbo en Albert Heijn kun je een heleboel inspiratie opdoen voor Valentijnsdag en pak je direct korting op alle benodigdheden. Sluit de avond af met een geschenk zoals een lekker luchtje, een mooi sieraad of een gepersonaliseerd item voor een geslaagde Valentijnsdag. Hieronder vind je een aantal webshops waar je met veel voordeel een kleinigheidje kunt scoren voor jouw liefde. 


Zeg het met een bosje bloemen

Een bosje bloemen is een populair geschenk tijdens Valentijnsdag. De rode rozen vliegen met name als warme broodjes over de toonbank, want deze bloem symboliseert de liefde. Bij Euroflorist kun je nu met 10% korting een mooi boeket versturen naar jouw Valentijn dankzij deze kortingscode. Daarnaast worden bloemen veelal gebruikt om op anonieme wijze de liefde te verklaren. Voeg simpelweg een persoonlijke boodschap toe aan het bosje bloemen en laat jouw naam achterwege. Zo kun je bij Greetz een anoniem valentijnsbericht versturen naar jouw crush. Ook de brievenbuscadeaus van bloomon zijn perfect voor anonieme cadeautjes. De ontvanger hoeft namelijk niet thuis te zijn om het bosje bloemen of een ander romantisch cadeau in ontvangst te nemen. Het pakketje wordt gewoon door de brievenbus geleverd! 

Bos rozen


Romantische weekendjes weg

Wil je tijdens Valentijnsdag flink uitpakken? Boek dan een luxe hotelovernachting bij Fletcher! Bij de hotelketen kun je een speciaal valentijnsarrangement boeken, zodat alles van ontbijt tot diner voor je is geregeld. Tevens kun je een heerlijke wellnessbehandeling bij je overnachting boeken, zodat jullie helemaal ontspannen. Ook bij ViaLuxury kun je weekendjes weg boeken met een romantische touch. En het mooie is: in de webshop profiteer je nu van een tweede nacht gratis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de grens over te gaan naar bijvoorbeeld Antwerpen of Düsseldorf. Lijkt dit je een goed idee, dan raden wij je aan om je boeking te plaatsen bij Booking.com. Op deze site krijg je al snel 15% korting op hotelovernachtingen binnen Europa. 


Verwen jezelf tijdens Valentijnsdag

Heb je geen partner of een oogje op iemand? Maak van deze dag vol romantiek gebruik om jezelf eens flink in de watten te leggen. 


Zit je favoriete winkel hier niet tussen? Bekijk dan onze speciale "Valentijnsdag" themapagina voor alle Valentijnsdag-gerelateerde aanbiedingen en kortingscodes.