Haal de nieuwste trends van dit najaar met korting in huis

Officieel duurt het nog anderhalve week, maar zoals je al aan de temperatuur en regenbuien hebt kunnen merken, komt het najaar steeds dichterbij. Op dinsdag 22 september is het zo ver: het begin van de astronomische herfst. Dit betekent dat we helaas afscheid moeten nemen van onze zomerse tops, korte broeken en luchtige stoffen. Het is dan ook tijd om je zomerkleding langzaamaan te vervangen door herfstcollecties. Wil jij weten wat de nieuwste modetrends zijn en waar je jouw comfortabele, warme kleding voordelig kunt shoppen? Lees dan snel verder!


Warme herfsttinten

Nu het zonnige weer plaatsmaakt voor koudere periodes, kan het geen kwaad om je zomergarderobe beetje bij beetje in te wisselen voor mooie herfstoutfits. Een van de grootste veranderingen die je in je kledingkast zult zien, is de verandering van kleur. Tijdens dit seizoen staan aardetinten namelijk centraal! Van beige tot terracotta en bruine fashionitems: neutrale kleuren voeren de boventoon. Dit komt goed uit, want je kunt deze tinten eenvoudig combineren met fellere, meer uitgesproken kleuren. Denk bijvoorbeeld aan chocoladebruin, zeewiergroen en mandarijnrood. Hiermee kun je in no-time een warme, zachte look samenstellen!

Meisje met herfstblad


Donkere bloemenprints

Een andere modetrend die deze herfst in veel winkels te zien zal zijn, is het gebruik van bloemenprints. De vrolijke printjes van afgelopen zomer worden namelijk ingeruild voor donkere stoffen, opgefleurd met behulp van winterbloemen. Deze vind je terug op een groot aantal kledingstukken en accessoires, waaronder jurkjes, broeken en sjaals. Combineer dit met neutrale tinten en je hebt al snel een stijlvolle herfstoutfit.


Oversized mode

Naast veel voorkomende kleuren en prints is het natuurlijk ook belangrijk om de meest trendy pasvormen te bespreken. Zo valt het bijvoorbeeld op dat veel van de nieuwe najaarscollecties oversized kleding bevatten. Laten we eerlijk wezen: wat is er nu fijner dan een comfortabele trui of jurk tijdens koude dagen? Om ervoor te zorgen dat jouw figuur wel nog naar voren komt, kun je gebruikmaken van een brede taille riem. Hiermee benadruk je je taille, waardoor je je silhouet een boost geeft.

Gebreide truien


Vintage invloeden

Het komende seizoen komen er veel nostalgische trends naar voren. Denk bijvoorbeeld aan wijde broekspijpen, plofmouwen en geruite patronen die in veel must-haves verwerkt zijn. Bovendien maken vintage kledingstukken zoals trenchcoats, capes en poncho's een comeback. Uiteraard hebben modehuizen en ontwerpers hier wel een moderne twist aan gegeven. Dankzij de prachtige kleuren, mooie patronen en hoogwaardige materialen kun je deze kledingstukken tijdens elke gelegenheid dragen. Of je nu voor een business look of juist een casual uitstraling wil gaan: met deze trend zit je dit seizoen altijd goed.


Spijkerstof, spijkerstof en nog eens spijkerstof

Een andere trend die zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe is het gebruik van denim. Met behulp van deze tijdloze stof kun je namelijk tig verschillende outfits samenstellen! Dit najaar spelen jeans, overhemden, jurken en jassen van spijkerstof de hoofdrol. Wat hierbij opvallend is, is dat de fashionitems vaak een retro tintje hebben. Zo heb je net al kunnen lezen dat wijde broekspijpen weer helemaal in zijn. Daarnaast lijken ook skater jeans terug te keren naar de modewereld.


Stoere boots en laarzen

In koudere jaargetijden liggen er vaak schoenen in de winkel die jouw voeten warm houden. Zo draag je in de herfst al snel enkellaarsjes, boots of extra hoge laarzen. Het voordeel van deze schoenen is dat je hiermee niet alleen modieus voor de dag komt, maar jezelf ook gemakkelijk wapent tegen de kou. Daarnaast kun je spelen met verschillende materialen, pasvormen en kleuren, waardoor je looks samenstelt die passen bij elke gelegenheid.

Boots


Heb jij een fashiontrend ontdekt die jou erg aanspreekt of wil je je kledingkast simpelweg aanvullen met de nieuwste herfstmode? Dan hebben we goed nieuws! Nu de bladeren langzamerhand verkleuren en van de bomen vallen, lanceren veel modehuizen en ontwerpers namelijk nieuwe collecties. Dit betekent dat jij je garderobe direct op kunt frissen met trendy kleding, schoenen en accessoires. Om je hierbij te helpen, hebben we de beste kortingscodes en sales van dit moment op een rijtje gezet.