Fit de zomer in? Dit is hoe je het goed en voordelig aanpakt!

De lente is weer in volle gang! De dikke truien maken plaats voor jurkjes, T-shirts en croptops. Dit is voor veel mensen hét moment om de sportschool in te duiken en de nodige kilo's af te vallen voor de start van de zomer. Wil jij je tijdens de zomermaanden comfortabel in je vel voelen? We hebben de beste tips voor een gezonde lifestyle op een rijtje gezet. Ook lees je hier hoe je kunt besparen op benodigdheden zoals een nieuwe sportoutfit, sportvoeding en allerlei andere sportbenodigdheden. 


Een gezond lichaam begint bij gezonde voeding

Een strak lichaam komt jammer genoeg niet zomaar uit de lucht vallen. Het begint allemaal bij het veranderen van je eetpatroon. Drink je momenteel veel frisdrank? Probeer dit in te wisselen voor twee tot drie liter water per dag. Verder kun je al snel vooruitgang boeken door zelf je maaltijden te bereiden en zo veel mogelijk onbewerkt voedsel te consumeren. Met de caloriebewuste maaltijdboxen van HelloFresh bereid je iedere dag een verse en gezonde maaltijd. Tijdens het samenstellen van je maaltijdbox heb je ook de mogelijkheid om meerdere voorkeuren door te geven. Denk hierbij aan makkelijke en vegetarische recepten. Vergeet na het samenstellen van je maaltijdbox niet om onze exclusieve kortingscode te gebruiken voor €90,- korting! Mocht je meer hulp kunnen gebruiken tijdens je afvalproces, dan is een abonnement van WeightWatchers wellicht iets voor jou. Het afvalprogramma is samengesteld door professionele diëtisten en zorgt ervoor dat je plezier haalt uit het afvallen. 

Gezonde maaltijd

Gezond eten is uiteraard niet voor iedereen die wil afvallen. Wil jij voor de start van de zomer werken aan spieropbouw? Dan zijn aanvullende supplementen en sportvoeding zoals whey en eiwitrepen perfect voor jouw dieet. Bij Body en Fit shop je voor ieder sportdoel de bijbehorende producten. Profiteer direct van 12% extra korting op je gehele bestelling met de exclusieve actiecode. Een andere manier om eenvoudig aan je dagelijkse hoeveelheid proteïne te komen, is met behulp van de maaltijden van Fuelyourbody. Deze kant-en-klare maaltijden worden bevroren geleverd en zijn minimaal drie maanden na ontvangst houdbaar. Sla daarom voordelig een grote hoeveelheid in, zodat je er de komende maanden mee vooruit kunt. Ook voor deze webshop hebben wij een unieke kortingscode, waarmee je 10% korting ontvangt op je eerstvolgende bestelling.


Korting op een nieuwe sportoutfit

Motiveer jezelf door een nieuwe sportoutfit te scoren waar jij je goed in voelt. Doe de té strakke sportkleding de deur uit en ga voor een sportlegging, trainingspak en sportshirt waar je comfortabel in kunt bewegen. Met de stijlvolle sportitems van Gymshark sta jij binnen no time weer te shinen in de sportschool. De kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Tevens is het sportkledingmerk erg vriendelijk voor je portemonnee, want in de webshop pak je tot wel 50% korting op dames- en herenmode. En het mooie is: met onze unieke kortingscode krijg je €5,- korting boven op de outletprijzen! Met de sportkleding en -schoenen van Nike ben je ook verzekerd van een comfortabele workout. Het welbekende merk is gespecialiseerd in allerlei sporten, waaronder voetbal, basketbal en hardlopen. Voor heel veel sporten ben je hier dus aan het juiste adres voor een nieuwe look. Ben je benieuwd naar nog meer geweldige aanbiedingen? Hieronder vind je de beste deals van dit moment:

Man en vrouw hardlopen


Benodigdheden voor een buitentraining

Een sportschoolabonnement is tegenwoordig erg prijzig. Gelukkig kun je er tijdens deze zonnige lentedagen voor kiezen om je workout in de buitenlucht voort te zetten. Dit is niet alleen geheel gratis, ook is de frisse lucht goed voor je energielevel. De buitenlucht is rijker aan zuurstof en gaat zo de symptomen van slapeloosheid tegen. Daarnaast is buiten sporten goed voor de afwisseling. Je hebt hier namelijk minder tot je beschikking, wat betekent dat je creatief moet zijn. Kun je wel wat inspiratie voor een goede buitentraining gebruiken? In de webshop van MyProtein lees je alles over sporten in de buitenlucht en je kunt hier zelfs een trainingsschema vinden. 


Blijf in beweging vanuit huis

We begrijpen dat de sportschool of een buitentraining niet voor iedereen is weggelegd. Sport jij liever vanuit je vertrouwde omgeving? Vanuit huis zijn er genoeg mogelijkheden voor een full-body workout. Scoor een yogamatje, zodat je een zachte ondergrond hebt voor alle oefeningen. Deze haal je al voor minder dan €15,- in huis bij bol.com. Hierna is het belangrijk om vast te stellen wat voor soort oefeningen je wil doen. Als spieropbouw je doelstelling is, dan zijn gewichten zoals dumbells en kettlebells erg belangrijk. Bij SportsDirect pak je tot wel 50% korting op deze gewichten. Wanneer je snel vet wil verbranden door pilates of een andere thuisworkout te doen, zijn materialen als weerstandsbanden en een springtouw een must. Al deze fitnessbenodigdheden scoor je heel voordelig bij SHEIN. Gebruik direct de kortingscode voor 20% extra korting op je hele winkelmandje vol sportartikelen.

Samen sporten


Er zijn genoeg manieren om te besparen op de benodigdheden voor een gezonde lifestyle. Het belangrijkste is dat jij de juiste mindset weet te krijgen. Leg de lat dus niet te hoog om teleurstelling te voorkomen.