6 tips & tricks om goedkoop uit eten te gaan

Op zijn tijd buiten de deur eten is nooit mis en duur hoeft het niet te zijn! Wij geven je een aantal tips en tricks hoe jij gezellig in jouw woonplaats uit eten kunt gaan zonder de hoofdprijs te betalen. Er zijn namelijk een aantal manieren, aanbiedingen en online deals waardoor je heel wat geld bij restaurants kunt besparen! Ben je benieuwd naar welke dat zijn? Lees dan gauw verder en zit volgende week al te genieten van een heerlijk diner buiten de deur.


Nationale Restaurant Week

Om maar met de deur in huis te vallen: van 28 maart tot en met 14 april is het Nationale Restaurant Week. Heel veel restaurants door heel Nederland doen hier aan mee en bieden jou de heerlijkste gerechten met (soms wel) 60% korting. Simpelweg komt het er op neer dat je bij de aangesloten restaurants 3 gangen voor slechts €27,50 eet. Op de website zoek je gemakkelijk en snel een restaurant bij jou in de buurt op en kan je ook meteen een tafeltje reserveren.

Restaurant


Maak gebruik van Groupon

Het is natuurlijk niet het hele jaar door Restaurant Week. Toch hoef je nog steeds niet de hoofdprijs te betalen. Via Groupon vind je namelijk per regio kortingen op high tea’s, 3- tot 6-gangendiners en andere arrangementen. Zo bespaar je al gauw 60% op je favoriete sushi restaurant of dat ene restaurant van die top chefkok. 


Voordelig eten via ActievandeDag

Naast Groupon vind je bij ActievandeDag ook restaurant deals bij de allerbeste restaurants door heel het land. Van all-you-can-eat-aanbiedingen tot een voordelig 3- gangenmenu in een Michelin restaurant, je scoort het voordelig bij ActievandeDag. Ideaal om een dagje uit mee te combineren of te boeken als je iets leuks te vieren hebt!


Bied mee via VakantieVeilingen

Houd je van een gokje? Bij VakantieVeilingen vind je in de Restaurant categorie tientallen aanbiedingen van toprestaurants. Zo kan je vanaf €1,- al meebieden op een 6-gangendiner, onbeperkt spare ribs eten en andere tegoedbonnen voor korting op of een volledig menu verkrijgen. Je moet er even een avondje voor gaan zitten, maar dan heb je op een hele goedkope manier ook wat.

Food


Vanaf €1,- een volledig diner via TicketVeiling

Mocht je bij voorgaande sites niks naar je gading vinden dan kan TicketVeiling nog een hele goede optie zijn. Hier vind je tegoedbonnen voor diners in Michelin restaurants, all you can eat spots, maar ook om maaltijden te laten thuisbezorgen en uitgebreide high tea’s kan je er al vanaf €1,- winnen. Het enige wat je hoeft te doen is bieden!


Kijk op Social Deal

Naast bovenstaande opties ben je bij Social Deal eveneens aan het goede adres voor een voordelige maaltijd in diverse restaurants. Je kan zelfs per regio een alert instellen zodat je precies weet of jouw favoriete restaurant een aanbieding heeft lopen. Zo hoef jij nooit meer de volle mep te betalen! 

Heb jij binnenkort wat te vieren of wil je er even uit? Dan kom je hopelijk met deze tips al een heel eind om een voordelig, goed restaurant te vinden! Heb jij nog andere tips om te besparen bij restaurants? Deel ze vooral met ons in een reactie!


Misschien vind je dit ook leuk: