Geslaagd? Vier het voordelig met deze bespaartips!

Heel veel scholieren zitten aankomende weken weer in spanning af te wachten op dat zenuwslopende telefoontje met het verlossende woord. Wel of niet geslaagd of misschien een herkansing? Natuurlijk gaan wij er vanuit dat je hoe dan ook slaagt (vroeg of laat ;)) en om je klaar te stomen voor dit examenfeestje hebben wij de allerbeste aanbiedingen op een rijtje gezet. Zo kan jij iemand verrassen die geslaagd is of kan jij zelf het meest voordelige en gave examenfeestje geven! Hoe dan ook, wel of niet geslaagd, met deze bespaartips kan jij in ieder geval uitgebreid vieren dat school voorbij is en de zomervakantie voor de deur staat. Of misschien kun jij jouw beste vriendin die gezakt is wel een hart onder de riem steken met een leuke verrassing. Lees snel verder!


CADEAU INSPIRATIE:

Gifts
Heb jij een uitnodiging op de mat van een geslaagde vriend of vriendin? Dan wordt het hoog tijd om deze geslaagde eens te verrassen met een super leuk cadeau. Je slaagt ten slotte maar een keer voor je diploma dus dan verdien je wel een leuk cadeautje! Bij My Jewellery hebben ze nu super leuke sieraden voor jou en je vriendin. Wat dacht je bijvoorbeeld van die speciale ''Graduation Armband'' met drie hartjes of drie sterretjes als beloning voor het harde werk dat ze heeft geleverd? Maak gebruik van de exclusieve My Jewellery kortingscode waarmee jij €5,- korting krijgt!  

Bij YourSurprise kun je ook 100% slagen voor een leuk examencadeautje. Hier kun je namelijk kiezen uit heel veel leuke en persoonlijke items zoals een fotoboek, spanddoeken, een persoonlijke wijnfles of ga je toch voor die Toblerone chocoladereep met zijn/haar naam erop? Je kan het zo gek niet bedenken en bij YourSurprise hebben ze het. Neem een kijkje in de speciale ''Geslaagd'' categorie en maak gebruik van een van de vele YourSurprise kortingscodes zoals 9% korting of €3,- korting op alles!

Sla de plank nooit mis met een cadeaukaart. Zo weet je zeker dat je een veilig cadeau geeft waar die gene iets aan heeft en er daadwerkelijk iets mee gaat doen. Heeft de afgestudeerde bijvoorbeeld wel een relax momentje verdiend na al dat harde leren? Dan is een Bongo relax momentje de ideale verrassing. Hier kun je kiezen uit 200 relax momenten door heel het land. Naast relax momentjes kun je ook een kijkje nemen bij alle afstudeercadeaus voor nog meer inspiratie! Vergeet niet om gebruik te maken van de 10% kortingscode!

spa


Stuur een kaartje
Als iemand geslaagd is dan hoort daar natuurlijk een kaartje bij met een leuk kleinigheidje. Bij Greetz weten ze precies hoe je iemand moet verrassen. Kies een leuke kaart uit en personaliseer de kaart naar eigen wens. Doe er een verrassing bij, kies bijvoorbeeld uit: boeken, wijn, ballonnen of gebak en laat het bezorgen. De keuze is reuze bij Greetz waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Bekijk alle kortingscodes en aanbiedingen voordat je gaat afrekenen zodat je het maximale voordeel eruit haalt! Niet alleen bij Greetz maar ook bij Topbloemen ben je aan het juiste adres voor een geschikt cadeau. Wat dacht je van een prachtig mooi boeketje bloemen naast een kaart? Daar wordt iedereen wel blij van toch? Bij Topbloemen kun je nu ook profiteren van een €5,- kortingscode waarmee je nu dus nog goedkoper een boeketje kan laten bezorgen!


VOOR DE GESLAAGDE:

Uitnodigingen de deur uit
Bij een examenfeestje horen natuurlijk wel de geschikte uitnodigingen zodat iedereen op de hoogte is van jouw prestatie. Laat het iedereen weten en maak zelf een persoonlijke uitnodiging via Vistaprint. Hier kan je kiezen uit talloze leuke ontwerpen om jouw uitnodiging er fantastisch uit te laten zien. Mocht je geen idee hebben wat je moet maken of ontbreekt de inspiratie? Geen zorgen. Bij Vistaprint hebben ze meer dan genoeg ontwerpen zodat er altijd wel een geschikte uitnodiging voor je bij moet zitten. Daarbij kun je nu ook profiteren van 25% korting op alle uitnodigingen met deze Vistaprint kortingscode!


Examenfeest benodigdheden
Als jij van plan bent om binnenkort een examenfeestje te geven met mede-geslaagden dan heb je hier natuurlijk de benodigde feestartikelen voor nodig. Om jullie feest te laten slagen hebben wij een lijstje gemaakt met dé musthaves voor een examenfeest. Van ballonnen tot aan slingers, je shopt het hier allemaal! Bekijk snel welke aanbiedingen jij niet mag missen en wat jij alvast in kan slaan voor jouw examenfeestje!

  • Pak €2,- korting op diverse ballonnen bij Greetz
  • Bij HEMA kun de meest leukste accessoires vinden voor alle examenfeestjes
  • Ontvang 5% korting op alles bij HEMA met deze exclusieve kortingscode
  • Scoor een taart bij Taartenwinkel.nl en pak €10,- korting op geselecteerde taarten
  • Bestel voordelig wijn bij Wijnvoordeel en ontvang 5% korting op je bestelling
  • Scoor een gratis GO+ speaker bij je JBL bestelling of ontvang 10% korting
  • Bestel diverse examencadeaus al vanaf €4,99 bij Simply Colors

yeah


Trakteer jezelf
Of je nu wel of niet geslaagd ben, een ding is zeker: jij hebt er vast ontzettend hard voor moeten werken. Jij verdient een cadeautje en hoe kan je jezelf nou meer belonen voor dat harde werk dan door online te shoppen? Of ga je toch liever eens flink ontspannen in de sauna en geniet je van een heerlijke massage? Wij hebben de beste aanbiedingen hieronder neergezet zodat jij precies weet hoe jij jezelf het beste kan trakteren! Van kortingscodes bij verschillende webwinkels tot aan kortingscodes op heel veel uitjes.

  • About You: scoor 15% korting + GRATIS verzending
  • Sneakers.nl: pak 10% korting op alles
  • Zwaluwhoeve: ontvang tot 50% korting op een dagentree en neem GRATIS iemand mee
  • Sanadome: scoor €9,- korting op een dagentree
  • Sarenza: pak 14% korting op je bestelling
  • Happy Socks: ontvang 25% korting + GRATIS verzending

    geslaagd


Hoe vier jij het? Laat het ons weten zodat we nog wat bespaartips op kunnen doen! :)