Slimme en voordelige manieren om jouw vakantiegeld te besteden

Goed nieuws voor alle shopliefhebbers! Het is alweer eind mei en dat betekent dat jouw vakantiegeld waarschijnlijk op je rekening staat. Weet jij al wat je hiermee gaat doen? Een groot deel van de Nederlandse bevolking gebruikt dit geld normaal gesproken om hun zomervakantie (deels) te betalen, maar een verre vakantie lijkt voorlopig nog niet mogelijk te zijn. Daarom hebben wij een aantal leuke bestedingsopties voor je op een rijtje gezet. Met behulp van deze tips kun jij gegarandeerd het maximale voordeel uit jouw welverdiende vakantiegeld halen!


Voordelige vakantieverblijven

Of een reis naar het buitenland er deze zomer in zit, is nog onduidelijk, maar er zijn gelukkig genoeg leuke en voordelige manieren om jouw vakantie in Nederland door te brengen. Zo ontvang je nu tot maar liefst 30% korting op overnachtingen bij NH Hotels. Ook scoor je via Hotelkamerveiling tot 50% korting bij een groot aantal hotels. Wil je jouw vakantie liever doorbrengen in een vakantiepark? Neem dan een kijkje bij Droomparken. Met onze kortingscode pak je 30% korting op jouw boeking. Daarnaast hebben we ook een interessante Belvilla kortingscode waarmee je van €100,- korting kunt profiteren.


Shop jouw vakantieproducten met korting

Wil jij thuis genieten van de zonnige dagen? Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn namelijk talloze webwinkels waar je al jouw vakantiebenodigdheden met korting kunt shoppen. Je kunt bijvoorbeeld bij ActievandeDag terecht voor opblaaszwembaden, strandlakens, loungesets, hangmatten en parasols. Deze items haal je met tot wel 80% korting in huis. Daarnaast is het een aanrader om het assortiment van VakantieVeilingen te checken. Zoals de naam al aangeeft, kun je hier veel shoppen voor jouw vakantie. Van tuinmeubels tot barbecues en kinderzwembaden: je vindt het allemaal in de webwinkel. Bovendien heeft Voordeelvanger een mooie vakantiegeld actie. Je ontvangt hier tot 80% korting op een groot aantal artikelen, waaronder ventilatoren, zwemkleding, loungesets en tuinverlichting.

Barbecue


Bespaar op je favoriete elektronica

Een andere verstandige manier waarop je jouw vakantiegeld kunt gebruiken, is door het uit te geven aan dure producten die je al erg lang wil hebben. Met jouw gebruikelijke maandbudget is het misschien niet altijd mogelijk om grote uitgaven te doen, maar dit financiële extraatje kan hier verandering in brengen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een nieuwe televisie, laptop, geluidsinstallatie of wasmachine. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan kun je de onderstaande aanbiedingen, sales en kortingscodes gebruiken om jouw lievelingselektronica extra voordelig in huis te halen.


Zomerse mode

Nu de zomer in aantocht is, kun je jouw vakantiegeld ook gebruiken om je garderobe op te frissen. Wat is er nu leuker dan het bestellen van nieuwe kleding, schoenen en accessoires? Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit je vakantiegeld kunt halen, hebben we een aantal webwinkels uitgezocht waar je jouw zomeroutfits met korting kunt scoren.

Zomerse mode


Trendy meubilair en woonaccessoires

Een andere tip die we je mee willen geven, is het gebruiken van jouw financiële extraatje voor je interieur. Wanneer je de uitstraling van jouw huis wil veranderen, kan de prijs al snel hoog oplopen. Dankzij de uitbetaling van je vakantiegeld kun je die comfortabele bank, mooie lamp of luxe woonaccessoires die je al een tijdje op het oog hebt echter betalen! Hierdoor kun je jouw huis eenvoudig klaarmaken voor het zomerseizoen.


Sparen, aflossen en beleggen

Kun jij een financiële buffer gebruiken? Dan is sparen een ideale manier om jouw vakantiegeld te besteden. Door het extra loon op je spaarrekening te zetten, zorg je er namelijk voor dat je onverwachte kosten in de toekomst kunt betalen. Zo kun je jouw wasmachine of auto bijvoorbeeld laten repareren wanneer dit nodig is. Naast het sparen van je vakantiegeld, kun je er ook voor kiezen om je schulden of hypotheek af te lossen. Het lijkt misschien niet de leukste manier om jouw extra centjes te besteden, maar het zorgt er wel voor dat je maandelijkse lasten omlaag gaan. Hierdoor hou je de rest van het jaar extra geld over dat je aan andere dingen kunt uitgeven. De laatste financiële optie die we in deze blog benoemen is beleggen. Door jouw extra inkomsten te beleggen, kan het namelijk zo zijn dat je vermogen in de toekomst groeit. Hou er wel rekening mee dat hier risico's aan verbonden zijn.