ELLE Smart Shopping Weekend 2024: dit zijn de beste deals

Zaterdag 13 april staat al een tijdje met rood omcirkeld in de agenda van iedere koopjesjager. Komend weekend klinkt namelijk het officiële startschot van het ELLE Smart Shopping Event. Dit jaarlijkse shopfestijn gaat traditiegetrouw gepaard met waanzinnige sales en interessante kortingscodes. In deze blog maak je alvast kennis met de deelnemende webshops, zodat er straks geen enkel voordeel aan jou voorbijgaat.


Wat houdt het ELLE Smart Shopping Event in?

Als je niet bekend bent met het ELLE Smart Shopping Weekend, doet Glamour Day misschien wel een belletje rinkelen. In het verleden werd het evenement namelijk georganiseerd door Glamour. Drie jaar geleden verdween het modeblad echter uit de tijdschriftschappen. Het concurrerende magazine ELLE zag zijn kans schoon en besloot het heft in eigen hand te nemen. Als gevolg hiervan werd Glamour Day in 2021 omgedoopt tot het ELLE Smart Shopping Event.

shoppen

De naam verklapt het al een beetje, maar dit evenement staat volledig in het teken van slimmer shoppen. Gedurende het weekend helpt ELLE je op weg in de zoektocht naar korting op populaire beauty- en modeaccessoires. Het magazine werkt hierbij samen met bijna zestig merken, die allemaal stunten met unieke aanbiedingen en kortingscodes. Acties.nl heeft de beste deals alvast voor je verzameld. Lees dus vooral verder om optimaal van het aanstormende shopweekend te kunnen genieten. 


Flinke korting op trendy lentemode

Bij elke editie van het ELLE Smart Shopping Event bestaat het deelnemersveld voor een groot deel uit kledingwinkels. Ook in 2024 is de modewereld volop vertegenwoordigd. Zo profiteer je bij H&M tijdens de ELLE Days van maar liefst 20% korting op de hele collectie. Let wel op: alleen members komen in aanmerking voor deze mooie korting. Ook voor afgeprijsde sneakers hoef je dit weekend niet lang op zoek, want in de sale van New Balance krijg je tot wel 50% korting op de tijdloze stappers van het merk.

sneakers

Het ELLE Smart Shopping Weekend biedt dus een uitgelezen mogelijkheid om jouw garderobe te voorzien van stijlvolle fashionitems. Met het oog op de warme lentedagen zal het vooral barsten van korting op luchtige kleding, schoenen en andere modeaccessoires. Vergeet daarom niet om ook een online bezoekje te brengen aan Steve Madden en Ziengs. In deze webwinkels profiteer je momenteel van korting op de voorjaarscollecties. Denk hierbij aan scherp geprijsde blouses, broeken en laarsjes met vrolijke kleuren in de hoofdrol. Aan de hand van deze essentials stel je jouw gedroomde lentelook van top tot teen voordelig samen. Voor afgeprijsde ondermode kun je dan weer aankloppen bij Hunkemöller, die uitpakt met hoge kortingen op BH's en slips.


Overige deelnemers

De deals van het ELLE Smart Shopping Event blijven niet beperkt tot kleding. Ook veel merken en webshops uit overige sectoren zijn van de partij. Zo ben je bij Meroda aan het juiste adres voor korting op cosmetica. Bij de online beautyspecialist geniet je zelfs een week lang van 20% korting op make-up. Tijdens deze uitverkoop haal je jouw favoriete foundation, lipstick en mascara binnen enkele kliks extra goedkoop in huis.

make-up

Ben jij nog op zoek naar haarverzorging voor je dagelijkse routine? Ook dan biedt ELLE je hierbij een helpende hand. Haarshop is namelijk een vaste gast op het kortingsfeest en staat ook nu weer hoog op de lijst. Het merk houdt de details voor deze editie helaas nog even geheim, maar stuntte vorig jaar met een kortingscode die goed in de smaak viel. De betreffende cijfer- en lettercombinatie gaf destijds recht op 20% korting in de webwinkel. Afgaande op deze succesvolle actie mogen we dit weekend dus het nodige vuurwerk verwachten van de online haarspecialist.

Persoonlijke verzorging omvat natuurlijk meer dan alleen een trendy outfit en een stralende huid. Gelukkig kun je de komende dagen ook flink besparen op gezondheidsproducten als vitamines, mineralen en superfoods. Holland and Barrett doet namelijk mee aan het ELLE Smart Shopping Event in de vorm van diverse aanbiedingen. Neem dus zeker een kijkje op onze actiepagina om te besparen op de hoogwaardige voedingssupplementen. 


Maak gebruik van de beste kortingscodes

Bij enkele winkels heb je een kortingscode nodig om te kunnen profiteren van de ELLE Smart Shopping Weekend acties. Welke codes je hiervoor moet gebruiken, ontdek je natuurlijk op onze website. Hieronder vind je alvast enkele codes die jou op het goede spoor zetten.


Heeft jouw favoriete kleding- of beautywinkel nog geen ELLE Smart Shopping Event actie aangekondigd? Gooi de handdoek dan nog niet in de ring, want in de aanloop naar het weekend zullen veel last minute deals en codes de revue passeren. Hou de website, nieuwsbrief en socials van Acties.nl de komende dagen dus goed in de gaten. Onze redactie wenst je in ieder geval veel succes en plezier met shoppen!