Met deze tips haal jij maximaal voordeel uit je vakantiegeld

Werkend Nederland hangt deze week de vlag uit, want het welverdiende vakantiegeld is weer gestort! Heb jij ook een financieel extraatje op je bankrekening ontvangen en wil je dit bedrag zo efficiënt mogelijk besteden? Lees deze blog dan goed door, want daarin ontdek je de beste deals en kortingscodes van jouw favoriete webshops. Zo weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je uitgaven.


Ga voordelig op vakantie

De naam verklapt het al een beetje, maar vakantiegeld is in eerste instantie geïntroduceerd zodat werknemers zorgeloos op vakantie kunnen. Schroom dus vooral niet om deze traditie voort te zetten door volop gebruik te maken van de huidige vakantiedeals. Je hoeft niet lang te zoeken naar zo'n voordelige trip, want talloze boekingsplatforms stunten momenteel met interessante aanbiedingen. Breng bijvoorbeeld een online bezoekje aan Lastminute.com, waar je tot 20% korting krijgt op een zonvakantie. Ook bij Expedia en Iberostar zoek je nu extra voordelig de zon op, dus surf vooral naar de betreffende actiepagina's en boek jouw droomvakantie voor een prikkie.

Voor garantie op tropische temperaturen zul je al snel in het vliegtuig moeten stappen. We hoeven jou echter niet te vertellen dat de prijzen van vliegtickets nog sneller stijgen dan de vliegtuigen zelf. Gelukkig profiteer je ook bij verschillende luchtvaartmaatschappijen van mooie promoties. Zo bespaar je bij Corendon Airlines tot 30% op populaire vluchten, terwijl je met deze CheapTickets kortingscode 20% korting scoort op je boeking. Breng je de zomer liever door in het Midden-Oosten? Dan mag je deze Qatar Airways kortingscode voor 12% korting op vluchten en hotelovernachtingen niet aan je voorbij laten gaan.

vliegtuig

Of je nu afreist naar Texel of Qatar, zonder goede voorbereiding valt iedere vakantie in het water. Vergeet dus vooral niet om je vakantiebenodigdheden op tijd in te slaan. Dankzij onderstaande acties en codes kun je flink besparen op zomerse essentials.


Geef je tuin een upgrade

Wil je jouw vakantiebudget liever niet volledig besteden aan een korte trip? Investeer het dan in je eigen luilekkerland! Als je nu kiest voor een upgrade van je tuin, kun je nog vele jaren genieten van de centjes die je eerder deze week kreeg bijgeschreven. Ook hierbij is het verstandig om op zoek te gaan naar de beste deals. Buitenmeubelen gaan namelijk vaak gepaard met een premium prijskaartje en dus is besparen het devies. Wij geven alvast een voorzetje met deze AVH Outdoor kortingscode voor 10% korting op tuinmeubels. Op onze website vind je nog veel meer interessante aanbiedingen van online tuinspecialisten. Check bijvoorbeeld deze VidaXL actie, waarmee je tot wel €150,- korting krijgt op een nieuwe tuinset. Is jouw perfecte buitenverblijf daarmee nog steeds niet compleet? Bezoek dan ook de webshops van Keizers.nu, Van Kooten en bol.com voor een voordelige finishing touch.

tuin

In de ideale zomertuin mag waterpret natuurlijk niet ontbreken. Zorg daarom dat je ook het benodigde buitenspeelgoed voordelig in huis haalt. Hiervoor ben je bij DreamLand en Out At Home aan het juiste adres. In deze webshops scoor je tot 40% korting op opblaasbare zwembaden, luchtmatrassen, glijbanen en waterspeelgoed. Zo neem je zelf een frisse duik in het zwembad, terwijl de kids zich uitleven met waterpistolen en -ballonnen.


Shop de zomergarderobe van je dromen

Uiteraard kun je het vakantiegeld ook gebruiken voor de allerleukste activiteit die er is: shoppen! Veel kledingwinkels hebben het online assortiment aangevuld met een splinternieuwe lente- en zomercollectie, dus dit is het perfecte moment om jouw outfits voor de warme dagen veilig te stellen. Vergeet ook niet dat het bruiloftseizoen weer voor de deur staat, dus sla nu je slag door te besparen op feest- en gelegenheidsmode. Om jou hierbij een handje te helpen, heeft onze redactie de volgende kledingdeals op een rijtje gezet.

shoppen


Denk aan de toekomst

Hoewel de zojuist uitgelichte aanbiedingen het wel erg verleidelijk maken om je vakantiegeld direct uit te geven, is dit natuurlijk niet verplicht. Zeker met de alsmaar stijgende prijzen in het achterhoofd is het geen slecht idee om de centjes op je spaarrekening te zetten. Als je toch op een verstandige manier wil shoppen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om je witgoed en huishoudapparatuur te vervangen. Bij aanbieders als Siemens, Bosch, MediaMarkt en BlueMovement struikel je momenteel namelijk over de hoge kortingen. Een nieuwe wasmachine is misschien niet de leukste aankoop, maar wel een belangrijke! Door gebruik te maken van de huidige acties, neem je alvast een voorschot op een zorgeloze toekomst.


Ben jij de perfecte deal nog niet tegengekomen en wil je daarom nog even verder kijken? Breng dan zeker een bezoekje aan onze Vakantiegeld pagina. In deze categorie vind je nog veel meer interessante promoties en codes van de populairste webshops.