Spring Deals: vier de start van de lente met deze geweldige aanbiedingen

Precies over een week gaat de lente van start: een moment waar velen naar uit hebben gekeken. De koude en donkere dagen maken plaats voor veel zonlicht en en aangename temperaturen. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! Om de komst van de lente te vieren, kun je bij heel veel webshops nu flink besparen op de nieuwe lentecollecties. Scoor heel voordelig een nieuwe outfit en ontdek wat de trends voor komend seizoen zijn in deze blog. Lees dus snel verder en vul voordelig je garderobe aan met de lentefavorieten.


Voorjaarsmode 2024

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk weer een heleboel nieuwe fashiontrends. H&M is al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! In de webshop vind je een nieuwe kledingcollectie die helemaal in het teken staat van de lente. Breng daarnaast ook een bezoekje aan NAKD. Het modemerk heeft ook dit jaar weer een fantastische lentecollectie neer weten te zetten. En het mooie is: je kunt nu tot 40% korting scoren op je nieuwe look! Wil je bij meerdere kledingwinkels en modemerken shoppen, zonder veel gedoe met pakketjes? Sla dan ASOS niet over tijdens je online shoppingsessie. Deze webshop staat vol met dames- en herenmode van allerlei topmerken. Je kunt dus heel eenvoudig een hoop nieuwe looks bestellen, die in één keer worden geleverd.


Stijlvolle en voordelige zonnebrillen

Wie aan de lente denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan zonnebrillen. Daarnaast kun je jouw outfit helemaal compleet maken met een stijlvolle zonnebril. Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril, eventueel op sterkte? Bekijk dan alle Ray-Ban acties en pak tot maar liefst 50% korting op de bestverkochte modellen. Bij Zonnebrillen.com ben je eveneens aan het juiste adres voor korting op topmodellen. In de webshop vind je trendy zonnebrillen van topmerken zoals Tom Ford, Versace en Prada. Gebruik direct onze speciale kortingscode waarmee je 10% extra korting ontvangt tijdens het afrekenen. Neem ook eens een kijkje in de webshop van SmartBuyGlasses. Niet alleen shop je hier zonnebrillen van topmerken, ook kun je flink besparen op je aankoop met deze kortingscodes. Vergelijk alle sites dus goed en ontdek bij welke webshop je jouw favoriete model het voordeligst bestelt.

Man en vrouw lentemode


Extra veel korting op schoenen

Voordat je een nieuw paar schoenen aanschaft, wil je uiteraard op de hoogte zijn van de lente- en zomertrends. Gelukkig is er al genoeg bekend over welke modellen, kleuren en materialen in trek zullen zijn tijdens de komende seizoenen. Zo zullen de klassieke sneakermodellen weer een comeback maken en zullen we sportieve, neon sneakers ook vaak terugzien. Verder wordt verwacht dat platform sandalen, hakken met een open teen en platte schoenen zoals ballerina's het helemaal gaan maken. Zie jij jezelf wel met deze nieuwe trends rondlopen tijdens de lente- en zomermaanden? Bekijk dan snel de volgende aanbiedingen, zodat je alle trends met korting in huis kunt halen. 


Beautyproducten met korting

Tijdens de lente staan veel bloemen in bloei. Het is dan ook niet gek dat parfums met frisse bloemengeuren erg populair zijn tijdens het voorjaar. Veel parfums zijn geïnspireerd door de lente en bevatten vooral bloemige componenten zoals jasmijn, roos, iris en citrusachtige tonen. Denk bijvoorbeeld aan Flora van Gucci of La Vie est Belle van Lancôme. Bij ICI PARIS XL kun je nu tot wel 25% korting scoren op de bestsellers voor de lente. Kun je jouw favoriete geur niet met korting shoppen? Gebruik dan onze exclusieve kortingscode van Parfumdreams, waarmee je 16% korting ontvangt op dames- en herengeuren van topmerken. 

Vrouw met parfum

Met de komst van de lentezon is het erg belangrijk om je huid te beschermen. Deze eerste zonnestralen kunnen onverwachts veel schade aan je huid brengen. Kies daarom voor make-up en huidverzorging met SPF, zodat je gedurende de dag beschermd bent tegen het zonnetje. In de webshop van LOOKFANTASTIC kun je momenteel flink besparen op deze mushaves voor de lente. Daarnaast hebben wij een exclusieve kortingscode online staan, waarmee je extra korting pakt bovenop de outletprijzen. Ook bij Notino krijg je nu fikse korting op cosmetica met een beschermende factor. Tevens zijn veel van deze producten in reisformaat beschikbaar, zodat je de beste bescherming ook tijdens een stedentrip, weekendje weg of vakantie mee kunt nemen. 


Zoals je ziet, valt er genoeg korting te scoren op de nieuwste stijlen en benodigdheden voor het voorjaar. Ben je benieuwd naar alle Spring Deals van dit moment? Bekijk dan onze speciale themapagina! Deze pagina wordt dagelijks geüpdatet, zodat jij op ieder moment van de beste kortingscodes en aanbiedingen kunt profiteren.