Korting op de leukste dagjes uit in de voorjaarsvakantie

Voor veel studenten is de voorjaarsvakantie weer van start gegaan en ook veel werkenden hebben deze periode aangegrepen om te genieten van een aantal dagen vrij! Kom even bij van een drukke periode en zoek de ontspanning op of ga er juist op uit. Weet jij al wat je wilt gaan doen? Wij hebben de acties van dit moment bij elkaar gezocht waarmee je heel wat korting krijgt op de leukste dagjes uit in de voorjaarsvakantie.


Goedkoop met de trein weg

De vakantieperiode is een ideaal moment om een nieuwe stad te ontdekken. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat goedkope treinkaartjes te verkrijgen, want de reguliere prijs voor een treinreis kan al snel in de papieren lopen. Op dit moment scoor je bijvoorbeeld bij HEMA Tickets een NS dagretour inclusief een kopje koffie of thee voor slechts €17,50! Kan je die mooi gebruiken voor de leukste activiteiten in één van de volgende vier steden!

trein


Ontdek bruisend Breda

Alaaf! Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat je in de grootste steden in het zuiden van het land in je kostuum de straat weer op kunt. Plan een dagje uit met vrienden naar bijvoorbeeld Breda. Daar vind je op maandag de optocht en kun je na het zien van alle pracht en praal (wagens) direct de kroeg in voor een biertje en wat foute carnavalskrakers. 


Bezoek het magische Utrecht

Utrecht is een ontzettend leuke stad, maar heeft sinds kort een extra aantrekkelijk aspect om er heen te gaan: De Harry Potter Expo is er neergestreken! De tentoonstelling over deze populaire tovenaars gaat de hele wereld over en is nu tijdelijk te zien in het Leidsche Rijn. 

relax


Ontspannen in Hierden

Ben jij toe aan een ontspannen dagje? Boek dan een heerlijk, relaxt arrangement bij bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve! Je krijg nu tot €20,- korting op het hele arrangement of tot 30% korting op je dagentree. Er lopen dus verschillende acties waarmee je flink wat euro’s bespaard. Zoek je iets dichter bij jou in de buurt? Kijk dan eens bij bijvoorbeeld ActievandeDag voor wellness aanbiedingen bij jou in de buurt.


Vermaak je een dag in Amsterdam

In Amsterdam hoef jij je nooit te vervelen! Naast dat je er urenlang kunt winkelen, door musea kunt struinen kan je ook een extra activiteit reserveren. Combineer je shopsessie bijvoorbeeld met een workshop, high bier of wijn, escaperoom, een bezoekje aan Madame Tussauds of een bijzondere tentoonstelling. Via Groupon kan je (nu met tot 40% extra korting) gemakkelijk op locatie zoeken en filteren welke activiteiten er in je gewenste stad met een flinke korting te doen zijn!

taart


Wat ga jij doen in de voorjaarsvakantie?