Korting op de leukste dagjes uit in de kerstvakantie

Dit weekend is het niet alleen eindelijk kerst, maar begint ook voor veel scholieren en studenten de kerstvakantie! Twee weken vrij in de gezelligste tijd van het jaar betekent uitgebreid kerst vieren, het jaar inluiden met (alcoholvrije) champagne en genoeg tijd om te gekke activiteiten te ondernemen, zodat jij weer helemaal ontspannen in de schoolbanken belandt. Wij zetten de leukste dagjes uit mét korting voor je bij elkaar. Zo ga je er voordelig op uit in de kerstvakantie.


Met korting een rondje over de schaatsbaan

Helaas laat het weer het een beetje afweten en zit een rondje op natuurijs er in december niet in. Gelukkig hebben heel wat grote en kleine steden tegenwoordig een ijsbaan waardoor jij toch nog de ijzers onder kan binden. Vaak kost het je slechts enkele euro’s entree, maar online kan je ook arrangementen vinden waarmee jij korting pakt, inclusief vele extra’s om je dagje uit compleet mee te maken.

 • Bied vanaf €1,- mee op arrangementen – TicketVeiling
 • 44% korting op schaatsen in de Uithof + 20% EXTRA korting met de kortingscode – Groupon

IJsbaan


Korting op een dagje naar een grote stad

Trek er een dagje op uit naar een grote stad en ontdek wat Nederland je nog meer te bieden heeft door een extra activiteit te organiseren. In Amsterdam is er nu bijvoorbeeld het Amsterdam Light Festival aan de gang waar jij al wandelend of vanaf het water de mooiste verlichte kunstwerken tegenkomt. Een leuke afwisseling voor tijdens je dagje weg!

 • Pak 59% korting op een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival – Groupon
 • Bied vanaf €1,- mee op een high tea op de Euromast - TicketVeiling

Light festival


Bezoek een kerstmarkt/winterstad

Wil jij de echte winterse sfeer proeven? Bezoek een kerstmarkt of een winterstad! Steeds meer steden toveren de binnenstad om tot kerstmarkten en wintersteden inclusief gezellige kraampjes, mooie versiering en de lekkerste foodtrucks die gedurende de kerstvakantie blijven staan. Dit maakt het een leuke mogelijkheid om zo een (onbekende) stad te leren kennen.

 • 34% korting op een dagje naar een kerstmarkt – Cheap.nl
 • 35% korting op een dagje kerstshoppen in Londen – ActievandeDag

Winterstad


Een dagje skiën of snowboarden met korting

Wie hoeft er nog op wintersport te gaan als het ook dichtbij huis kan? Of kom alvast in de sfeer voor je wintersportvakantie en plan een dagje in om naar een overdekte skihal te gaan of duik net de grens over bij Duitsland zodat jij in een paar uur tijd toch alvast wat afdalingen kan maken!

 • Bied vanaf €1,- mee op een dagje inclusief eten en drinken in de langste skihal van Europa – VakantieVeilingen
 • Ga vanaf €23,50 een dag naar Winterberg mét sneeuwgarantie – Groupon

Wintersport


Naar het theater met korting

Breng jij je dag liever binnen door? In het theater spelen er tegenwoordig te gekke musicals en voorstellingen voor elke leeftijd. Kaartjes kunnen prijzig zijn maar met onderstaande kortingen scoor jij ze lekker voordelig zodat je genoeg geld overhoudt voor andere leuke activiteiten!

 • €10,- korting op kaartjes voor Winter in Sprookjesland met Sita – HEMA Tickets
 • Bied vanaf €1,- mee op tickets voor de Notenkraker on Ice  – TicketVeiling

Theater


Korting op pretparktickets

Hoewel veel pretparken (gedeeltelijk) gesloten zijn in de wintermaanden, kan je in een aantal parken juist terecht voor een spannend winters dagje uit vol adrenaline. Vaak wordt er ook extra entertainment aangeboden en zijn de parken omgetoverd tot een magisch winter wonderland, wat het zeker waard maakt om met het hele gezin er op uit te trekken.

 • Krijg 32% korting op een overnachting en toegang tot de Winter Efteling – ActievandeDag
 • €4,- korting op tickets voor attractiepark Toverland – HEMA

Heb jij al leuke uitjes gepland voor in de kerstvakantie?