De leukste en voordeligste dagjes uit in de herfstvakantie

Nog even en dan heeft een groot deel van Nederland herfstvakantie. Een hele week vrij betekent natuurlijk extra veel tijd voor leuke uitstapjes! Daarom hebben wij voor jou de leukste dag uitjes van dit najaar op een rij gezet en geven we tips hoe je goedkoop kaartjes voor een dagje weg kunt scoren. 


Pretpark korting

Na een paar weken hard werken heb je wel weer een leuk uitje verdiend! Dus waarom zou je niet naar een attractiepark gaan? Laat de stress even los terwijl je in een achtbaan door de bochten sjeest en heb de grootste lol in de leukste attracties. Je bent een dag onder de pannen en voelt je voor even weer een kind! Bovendien pak jij met de volgende acties korting op pretparken, wat een hoop geld op je tickets scheelt!

Pretpark


Vier Halloween voordelig

Oktober staat met het jaar meer in het teken van het griezeligste feestje van het jaar: Halloween. Houd jij wel van een flink portie horror? Dan durf jij het vast aan om je onder te dompelen in de enge sfeer in een van de pretparken of party’s die deze tijd van het jaar in teken staan van alles dat jou bang kan maken. Geniet snel nog van extra korting op je entree tot de tofste pretparken van Nederland en wie weet loop jij Eddy de clown wel tegen het lijf! Halloween kaartjes scoor je heel voordelig online:

Halloween


Korting op de dierentuin

Zijn al die Halloweenfeesten jou te eng? Een dagje naar de dierentuin is dan misschien een veiligere optie en gaat bovendien nooit vervelen! Met de aanbiedingen van dit moment kan jij voor een prikkie je favoriete dieren observeren in de leukste parken van Nederland.

Dierentuin


Met korting naar het theater

Hoe het weer is, is altijd maar een beetje de vraag in het najaar. Een indoor activiteit is dan ook altijd een goed idee. Een leuke indoor activiteit is om een keer naar het theater te gaan voor een avond of middag vol vermaak. Zo heb je een hele leuke dag voor de boeg en hoef jij je niet druk te maken om de weersverwachting. Dat een uitje naar het theather niet duur hoeft te zijn bewijzen de volgende kortingen:

Theater


Unieke dagjes uit met korting

Daarnaast zijn er nog een hoop andere leuke dagjes uit te bedenken die jij via Groupon, HEMA Tickets, ActievandeDag, TicketVeiling en VakantieVeilingen met heel veel voordeel kunt scoren. Wat dacht je van een spannende Escape Room, een te gekke workshop, (wijn) proeverij, paintballen, diverse stadtours, skiën of snowboarden? Op eerdergenoemde websites vind je voor ieder wat wils, mét korting!


Heb jij al een dagje uit op de planning staan in de herfstvakantie?