BLACK FRIDAY 2021: alle deelnemende webshops en kortingscodes

Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot het grootste shoppingevent van het jaar, ook in Nederland. Vandaag kunnen alle koopjesjagers hun slag slaan tijdens Black Friday. Zowel online als in de winkels wordt er gestunt met korting, deals, sales en winacties. Uiteraard zouden wij Acties.nl niet zijn als we alle deelnemende webshops, kortingscodes en aanbiedingen voor je zouden verzamelen. In deze blog lees je alles over Black Friday 2021, bij welke webshops je het best kunt slagen en waar je de meeste korting kunt pakken. Hopelijk heb je de winkelmandjes bij je favoriete webshops alvast gevuld met je favorieten!


Black Friday 2021

Black Friday is van oorsprong een shopdag in de Verenigde Staten die altijd op de dag na Thanksgiving plaatsvindt. De Amerikanen zijn dan vaak een extra dag vrij en beginnen dan met hun inkopen voor Kerst. Vroeger wilden veel winkels op deze dag alsnog hun jaartargets halen of zichzelf uit de rode cijfers helpen. Het leverde veel klandizie op wanneer ze met hun prijzen stuntten. Zo is het shoppingevent langzaam ontstaan. Vandaag de dag wordt Black Friday over de hele wereld gevierd. Ook in Nederland kunnen we nu al een aantal jaar genieten van heel veel koopjes, deals en korting op deze dag. Elk jaar beloofd het nog grootster te worden. Dit jaar zal er ook weer genoeg online geshopt worden, zeker nu het coronavirus nog steeds om zich heen grijpt. Gelukkig maken wij het online shoppen tijdens Black Friday een stukje overzichtelijker met deze blog.

Man shopt op telefoon


Korting op alles

De beste webshops waarbij je korting op het gehele assortiment krijgt, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:


Black Friday kortingscodes

Bij deze webshops kun je tijdens Black Friday een kortingscode verzilveren voor korting op je bestelling:


Black Friday Weekend

De meeste webshops hebben niet alleen op Black Friday korting, maar trekken hun acties het hele weekend door. Zo kun jij ook op zaterdag en zondag profiteren van de beste Black Friday deals. Dit doen ze om de piekpunten een beetje te verspreiden en jij kunt op je gemak alles shoppen wat je op je verlanglijstje hebt staan; een win-winsituatie! Ideaal voor als het niet lukt om op Black Friday zelf te winkelen. Bij de ene webshop geldt dezelfde Black Friday korting of kortingscode het hele weekend en bij de andere webshop hebben ze elke dag een nieuwe deal. Kijk dus goed op onze actiepagina's van de desbetreffende webshops voordat je een bestelling plaatst.

Black Friday tas


Cyber Monday 2021

Heb je Black Friday helaas gemist dit jaar? Geen probleem! Het koopjesfestijn is namelijk nog niet afgelopen. Op maandag 29 november is het Cyber Monday. Dit werd ooit opgezet voor de online winkels, zodat zij ook een dag hadden om te stunten met hun prijzen. Black Friday werd toen alleen nog gevierd in de fysieke winkels. Met name elektronica was flink afgeprijsd op Cyber Monday. Tegenwoordig doet bijna elke (web)shop mee aan Cyber Monday en kun je nog meer genieten van alle Black Friday korting en/of nieuwe Cyber Monday deals. Je kunt dus nog steeds je slag slaan, ook na Black Friday! 


Bekijk hier alle Black Friday deals en kortingscodes van de deelnemende webshops.