Zet je moeder voordelig in het zonnetje tijdens Moederdag

Elk jaar op de tweede zondag van mei vieren we Moederdag, dé dag om je moeder, oma of vriendin eens flink te verwennen. Dit jaar valt deze dag van het moederschap op zondag 8 mei. Je hebt dus nog even om een mooi cadeau in huis te halen of iets anders leuks te regelen zoals een dagje weg. In deze blog kun je veel inspiratie opdoen en kom je er gelijk achter hoe je kunt besparen op je geschenk voor Moederdag. Mocht je nog geen idee hebben wat je cadeau kunt geven, lees dan snel verder!


Geschenken met een persoonlijk tintje

Om voor een complete verrassing te zorgen, zijn gepersonaliseerde cadeaus zeker een aanrader. Bij veel webshops zoals YourSurprise, Greetz, Wanapix en Smartphoto kun je een kledingstuk, mok of ander artikel laten bedrukken met een persoonlijke foto. Kies bijvoorbeeld voor een foto samen met je moeder en laat deze op een kussensloop drukken. Lijkt dit je wat? Zorg dan wel dat je het cadeau op tijd bestelt! Het drukproces kan een aantal dagen duren, waardoor de levertijd langer zal zijn dan bij normale webshops.

Kind verrast haar oma

Naast dat je geschenken kunt bestellen met jouw eigen foto erop, is een klein bloemetje of een kaartje met een lief tekstje ook een mooi persoonlijk cadeau. Het mooie is dat je bij Euroflorist meteen een persoonlijk bericht kunt toevoegen aan het bosje bloemen. Vervolgens kun je zelf het moment van bezorging kiezen, zodat je zeker weet dat je moeder thuis is wanneer het boeket wordt bezorgd. Mocht je er niet zeker van zijn wanneer je moeder precies thuis is, dan kun je ook een bloemetje in een brievenbuspakketje laten bezorgen. Bloompost heeft nu een speciaal Moederdag assortiment met verse bloemen en droogbloemen die gewoon door de brievenbus passen. Tevens wordt jouw cadeau nu gratis verzonden dankzij deze Bloompost kortingscode.


Ontbijtje op bed

Een echte klassieker tijdens Moederdag is het ontbijt op bed. Je kunt hierbij flink uitpakken met heerlijke broodjes, een lekker sapje en vers fruit. Hiermee zorg je voor een goed begin van Moederdag. Om een voordelig ontbijtje te scoren, kun je nu profiteren van Moederdag voordeel bij Plus, Coop en Jumbo. Ook Albert Heijn besteedt dit jaar veel aandacht aan Moederdag. Via de speciale moederdagpagina scoor je niet alleen je boodschappen met korting, maar ook cadeaus zoals tijdschriften en parfums. Heb je aankomende zondag geen tijd om eerst langs de supermarkt te gaan? Laat dan je boodschappen binnen enkele minuten bij je thuis bezorgen dankzij de snelle levering van Gorillas. Niet alleen kun je profiteren van een snelle levertijd, met onze unieke kortingscode krijg je direct €12,- korting op je boodschappen. Zo heb je heel voordelig en binnen no time een smakelijk ontbijtje voor Moederdag in huis.

Ontbijt op bed


Heerlijke geuren en beautyproducten

Heeft jouw moeder een favoriet geurtje? Dan kun je deze nu extra voordelig scoren bij Douglas, waar je tot maar liefst 25% korting op het gehele assortiment krijgt! Voor nog meer inspiratie en beautyproducten kun je een kijkje nemen in de moederdagshop van ICI PARIS XL. Ook hier krijg je 25% korting op bijna alle geuren. Hieronder zijn de beste acties en kortingscodes van andere beautywinkels voor jou op een rijtje gezet, zodat je met fikse korting een mooi cadeau kunt scoren.


Een dagje ontspannen

Het leven van een moeder is vaak erg druk, waardoor ze weinig tijd overhoudt voor haarzelf. Heeft jouw moeder ook vaak een volle agenda? Gun haar dan eens een momentje voor zichzelf en geef haar een dagje wellness cadeau, zodat ze weer helemaal tot rust kan komen. Er zijn veel verschillende arrangementen om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld ook samen genieten van een saunadag. Een compleet verzorgde dag hoeft niet duur te zijn, vooral niet dankzij de onderstaande kortingscodes en aanbiedingen.

Gezichtsbehandeling


Met deze bespaartips en inspiratie moet het zeker lukken om een mooi cadeau voor jouw moeder of een andere moeder in huis te halen. Ben je benieuwd naar nog meer deals en codes speciaal voor Moederdag? Check dan onze "Moederdag" categorie, deze staat bomvol acties die je niet mag missen!