Back to School: pak korting op alles voor het nieuwe schooljaar!

Voor veel scholieren zit de vakantie er bijna op, de hoogste tijd dus om de nodige voorbereidingen te treffen voor het nieuwe schooljaar. Een nieuwe laptop, tablet, etui, rugtas en (sport) outfit.. Heb jij alles al in huis? Winkels stunten nu volop met de prijzen om jou zo voordelig mogelijk aan het nieuwe schooljaar te laten beginnen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij hebben de beste Back to School acties voor jou geselecteerd.


Fiets vriendinnen

Fietsen
Voor de dagelijkse tochtjes die je weer moet gaan ondernemen is een goede fiets natuurlijk wel een vereiste. Dat snappen fietsenwinkels ook en daarom stunten ze nu flink met de prijzen, zodat jij aan het begin van het schooljaar op een nieuw en betrouwbaar vervoersmiddel naar school kan. 

 • Matrabike geeft tot 60% korting op alle stadsfietsen 
 • Bij Internetbikes krijg je tot 40% korting op heel veel fietsen 

Schoolspullen
Elk jaar heb je weer een hele lijst schoolspullen om in te slaan, zoals je agenda (belangrijk!), etui, pennen, kaftpapier, rekenmachines, etc. Gelukkig hoef jij daar bij de volgende winkels niet het volle pond voor te betalen!

 • Koop alle schoolspullen van HEMA 3 + 1 gratis en alle merkagenda's met 25% korting
 • Bruna geeft 15% korting op alle schoolspullen 

Laptop

Elektronica
Een laptop, tablet of computer is bijna onmisbaar geworden voor een student. Ben jij nog op zoek naar een nieuw exemplaar? Verschillende winkels hebben hun prijzen flink naar beneden bijgesteld, zodat jij genoeg geld overhoudt voor de blikjesautomaat.

 • Scoor je nieuwe laptop, tablet of televisie tegen de laagste prijzen bij BCC 
 • HP geeft tot maar liefst €300,- korting op diverse laptops 

Tassen
Een goede, stevige, maar ook mooie tas is een must voor school! Er moet wat in kunnen, maar hij moet er ook leuk uitzien. Gelukkig zijn er tal van webshops die dat begrijpen en de leukste exemplaren voor jou met korting in de aanbieding hebben.

 • Bij Shoes For Fashion krijg je 30% korting op alle tassen 
 • Bij Gavetas scoor jij exemplaren met 10% korting 

Sport

Sportkleding
Gym. You love it or hate it! Hoe dan ook, in een nieuwe outfit wordt sporten sowieso leuker! Scoor jouw nieuwe items bijvoorbeeld bij:

Kleding
Een nieuw schooljaar kan je niet beter beginnen dan met een nieuwe outfit! Gelukkig is de laatste sale ronde van veel winkels nog in volle gang, waardoor jij je nieuwe outfits tegen een zacht prijsje in kunt slaan.

 • 10% korting en gratis verzending bij My Jewellery 
 • Bij Zalando Lounge shop jij items van diverse topmerken met tot wel 70% korting

Sneakers

Schoenen
Een nieuwe outfit is natuurlijk niet compleet zonder een nieuw paar schoenen eronder. De sales zijn nog in volle gang, waardoor jij je nieuwe schoenen met veel korting kunt scoren:

 • Op heel veel (zomer)schoenen van Omoda krijg je tot 60% korting 
 • Vans en All Stars shop je met kortingen tot 60% korting bij Vente-Exclusive 

Heb jij nog leuke Back to School shoptips? Laat ze achter in een reactie!